Γνωμη μου ειναιπ ως αν παρουν ενα αμυντικο χαφ και καποιον σταριστερα,θα ερφαριστει το πραγμα.
Γνωμη μου ειναιπ ως αν παρουν ενα αμυντικο χαφ και καποιον σταριστερα,θα ερφαριστει το πραγμα.
Αν δεν καταφέρουν να γίνουν ομάδα, εκεί να δεις κάτι λαϊκά δικαστήρια...
θα χαρώ πολύ αν κάνουν χρονιά σαν την φετινή!!!!!!!!!!!!!!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Dream team με Καρίμ!
Απιστευτες μεταγραφες.
2 Χρυσες Μπάλλες κι αλλη μια Χρυση Μπαλλα του αμεσου μελλοντος (στον Μπενζεμα αναφερομαι). Δε θυμαμαι ποτε αλλη ομαδα να ενισχυθηκε τοσο πολυ μεσα σ'ενα καλοκαιρι.
differance (02-07-09)
εχουν κανει απιστευτες μεταγραφες και μαλιστα σε σημεια που πονουσανε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
casillas
heinze-r.albiol-pepe-s.ramos
diarra-gago
kaka-c.ronaldo
benzema-higuain
εναντιον των
v.valdez
abidal-pique-puyol-d.alves
xavi-toure-iniesta
henry-etoo-messi
δεν το λες κακό !!!!!!! (έτσι τουλάχιστον τις φαντάζομαι εγώ τις ομάδες)
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
τιτανομαχια θα γινει.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
differance (02-07-09)
Δεν θεωρώ τον Benzema παίχτη που μπορεί να κάνει την διαφορά σε επίπεδο Real και δεν το λέω επειδή υποστηρίζω Barcelona.
.
μα αν δεν τον δεις να παιζει πως μπορεις να τον κρινεις απο τη στιγμη που ειναι μονο 22-23 χρονων?
για μενα του χρονου φαβορι θα ειναι παλι η μπαρτσα.η ρεαλ δειχνει να εχει κανει το πρωτο βημα αλλα καθιστε να δουμε πως θα δεσουν ολοι αυτοι στην επιθεση και το τι αμυνα θα παρουσιασει.με κοφτη το γκαγκο και το ντιαρα θα ειναι και παλι κομμενη στα δυο
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
αν δεν κανω λαθος ο ετο νομιζω εκλεισε στην σιτι
επεισης στο συστημα της ρεαλ που εχεις βαλει δεν υπαρχει αρ εξτρεμ αλλα περιμενε να τελειωσουν οι μεταγραφες γιατι προβλεπω να παιρνει και κανα ριμπερι και να παιζει με ενα επιθετικο.
επισης η τριπλετα τσαβι τουρε ινιεστα που ειναι η κορυφαια αυτη τη στιγμη στην ευρωπη δεν συγκρινεται με τους αντιστιχους μεσους της ρεαλ.
βεβαια αν θελουμε να γινει σωστη συγκριση δεν βαζουμε κατω τα 11 ονοματα και τα συγκρινουμε αλλα πρεπει να συγκρινουμε συνολικα τις ομαδες.
απο τη μια εγω περιμενω τη μπαρτσα στο ιδιο επιπεδο με περυσι οποτε για να τη χτυπησει η ρεαλ θα χρειαστει πολυ δουλεια.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Παντως δεν νομιζω η μπαρτσα να κανει την ιδια μαγικη χρονια με περυσι,ακομα και χωρις να χασει ουτε ενα παικτη
Κομματια θα τη κανουν την αμυνα της Μπαρτσελονα οι μαδριλενοι, ειδικα ο Ροναλντο τον οποιο ουτε να του δεσουν τα κορδονια δε μπορουν ο Αλβες κι ο Αμπινταλ. Ο Κακά πιστευω οτι θα παιξει στον αξονα πισω ακριβως απο τον Μπενζεμά και προβλεπω τρελλο γλεντι για τους Πουγιόλιδες και τους Πικεδες!
Fakes (02-07-09)
Bookmarks