Σελίδα 44 από 246 ΠρώτηΠρώτη ... 41424344041424344454647485464748494144244 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 861 έως 880 από 4903

Θέμα: REAL MADRID

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ναι αλλα αμα εχεις τετοιες βλεψεις δε λες οτι δε θες να φυγεις απο την ομαδα
    αυτο σχολιασα...
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

2. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rodner7 (03-06-09)

.

Thanks
    880
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.553 φορές σε 893 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι αλλα αμα εχεις τετοιες βλεψεις δε λες οτι δε θες να φυγεις απο την ομαδα
    αυτο σχολιασα...
    πραγματι.γιατι αυτο ελεγε ο Κακα.Μονο Μιλαν.

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Ignore User

Προεπιλογή

Πιστός στο συμβόλαιο που έχει με τη Μίλαν δήλωσε για μία ακόμα φορά ο Κακά. Ο διεθνής Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, επανέλαβε πως θα παραμείνει στους «ροσονέρι» μέχρι το φινάλε της συμφωνίας του (2013) ασχέτως αν από την ομάδα αποχωρήσει ο Κάρλο Αντσελότι.

Κλείνει τα αφτιά τους στις σειρήνες των Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι και περιμένει με αγωνία να επιστρέψει με την ομάδα του στην κορυφή της Ιταλίας και της Ευρώπης.

«Περνάω υπέροχα στη Μίλαν το ίδιο και με τον προπονητή μου, αλλά συμβόλαιο έχω με την ομάδα και όχι με τον Αντσελότι. Με απασχολεί τι γίνεται με το συμβόλαιο μου και όχι όσα ακούγονται στην αγορά. Η προσφορά από τη Μάντσεστερ Σίτι το Γενάρη ήταν αληθινή, αλλά δεν με απασχόλησε. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον, αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου μακριά από τη Μίλαν», είπε ο Κακά.
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Rodner7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    πραγματι.γιατι αυτο ελεγε ο Κακα.Μονο Μιλαν.
    Όλοι αυτό θα λέγαμε.

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Ignore User

Προεπιλογή

9 Απριλιου

Οι φήμες περί συμφωνίας Κακά και Ρεάλ Μαδρίτης, οργιάζουν, αλλά ο ίδιος ο μεσοεπιθετικός της Μίλαν, με δηλώσεις του, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, για πολλοστή φορά το τελευταίο διάστημα.

"Πολλοί άνθρωποι μιλούν για το μέλλον μου και νομίζω πως ήρθε η ώρα να τοποθετηθώ εγώ. Δε συμφώνησα με τη Ρεάλ! Η επιθυμία μου είναι γνωστή και δεδομένη. Θέλω να μείνω στη Μίλαν για μια ζωή. Το μόνο που υπήρξε, ήταν εκείνες οι μέρες διαπραγματεύσεων με τη Μάντσεστερ Σίτι και τίποτε άλλο! Επαναλαμβάνω, δεν έχω συμφωνήσει με καμία ομάδα…", τόνισε ο Βραζιλιάνος άσος.

Όσο για την πορεία των "ροσονέρι" και… τους τίτλους που δεν ήρθαν φέτος: "Είμαστε πεινασμένοι και θέλουμε τίτλους. Η ομάδα χρειάζεται κάποια ανανέωση, γιατί αρκετοί παίκτες μεγαλώνουν…", ολοκλήρωσε ο 26χρονος μεσοεπιθετικός

Near the sea Το avatar του χρήστη kritikia

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Thanks
    3.349
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.595 φορές σε 2.660 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ενταξει ο ανθρωπος πραγματικα ΔΕΝ ενδιαφερεται για τα λεφτα..εκτος του οτι δεν ξερει τι εχει (απο το ποδοσφαιρο), η οικογενεια του ειναι μια απο τις πιο πλουσιες στη Βραζιλια.. νομιζω οτι αν εφευγε για να παει σε αλλη ομαδα θα το εκανε για καθαρα αγωνιστικους λογους και οχι για τα φραγκα..
    "Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

για να λεει ο περεθ οτι ερχεται παει να πει οτι εχει ηδη κλεισει.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Δε νομίζω ότι μπορεί να πάρει και τους 2 η Ρεάλ πάραυτα αν το καταφέρει, είμαι περίεργος να δω πως θα ταιριάξουν στο σύστημα της ομάδας.

Post-Pollution Member Το avatar του χρήστη d.n.a.

Περιοχή
    3τη στάνη δεξιά...
    Thanks
    3.292
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.215 φορές σε 3.170 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Την αποκάλυψη ότι πέρα από τον Κακά, η Ρεάλ Μαδρίτης θα προχωρήσει στο τέλος Ιουνίου και στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο πληρώνοντας μία συγκεκριμένη ρήτρα που έχει μπει στο συμβόλαιό του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (ακούγεται ότι αυτή είναι της τάξης των 75.000.000 λιρών) έκανε ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

"Οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο, αυτοί που έχουν κερδίσει το βραβείο της FIFA για τον κορυφαίο παίκτη της χρονιάς είναι ο Κακά και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Είναι οι παίκτες που οι οπαδοί της Ρεάλ απαιτούν", τόνισε χαρακτηριστικά ο νέος πρόεδρος της "βασίλισσας" σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας "Sun", για να προσθέσει:

"Έχουμε τη θέληση να ολοκληρώσουμε τη μεταγραφή του Κακά, δεν έχουμε άγχος και ελπίζω ότι σε μερικές ημέρες θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συμφωνία.

Έχω πει ότι ο Ρονάλντο μας ενδιαφέρει. Θα πρέπει να λύσουμε αυτό το θέμα, όπως και τα άλλα των μεταγραφών, μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Στην Ισπανία υπάρχουν ρήτρες που επιτρέπουν την αγορά του παίκτη. Σε πολλές περιπτώσεις αυτό παρακάμπτει τις διαπραγματεύσεις.

Στην περίπτωση του Ρονάλντο έχουμε να κάνουμε με μία τέτοια ρήτρα, κάτι που σημαίνει πως αν ο παίκτης φέρει στην ομάδα τα χρήματα που απαιτούνται βάσει ρήτρας είναι ελεύθερος να φύγει.

Αυτό είναι κάτι που μου έχουν πει, δεν το έχω δει εγώ με τα μάτια μου",
    κατέληξε χαρακτηριστικά.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα υποστηρίζει επίσης πως τα μεγαλεπήβολα σχέδια του Φλορεντίνο Πέρεθ δεν σταματούν εδώ, καθώς επόμενος μεγάλος στόχος είναι ο Φρανκ Ριμπερί της Μπάγερν Μονάχου, για την απόκτηση του οποίου έχει δείξει ενδιαφέρον και η Τσέλσι του πανίσχυρου οικονομικά Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Ignore User

Προεπιλογή

παιρνουν κακα κ ροναλντο

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.584 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

μέσα από τα χέρια μας ρε γαμώτο.....κρίμα.....
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

παλι θα την φεσωσουν την ρεαλ και θα τρεχει μετα ο δημος να τους σωσει....
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.944 φορές σε 14.460 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Κοίτα ρε μπούστημ, κάποιοι κάνουν -αν μη τι άλλο- τα πάντα για να πάρουν Κακά και Κρ. Ρονάλντο κι εμείς δε κάνουμε τίποτα για να πάρουμε ... Ντέρμπι και Λέτο.

Εντάξει, τα μεγέθη Ρεάλ και Ολυμπιακού δεν είναι μετρήσιμα, αλλά η αναλογία ομάδων - παιχτών μπορεί να συνοδευτεί από ένα μεγαλοπρεπέστατο "γιατί?"...
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Better Understand Το avatar του χρήστη Straniero

Thanks
    1
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 126 φορές σε 88 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Πήγε εν τέλει απο την αγαπημένη στην σιχαμένη...κρίμα τον πήγαινα πολύ!
    Όταν μιλά το χρήμα..

Post-Pollution Member Το avatar του χρήστη d.n.a.

Περιοχή
    3τη στάνη δεξιά...
    Thanks
    3.292
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.215 φορές σε 3.170 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Red Sting Εμφάνιση μηνυμάτων
    μέσα από τα χέρια μας ρε γαμώτο.....κρίμα.....
    Γαμώτο...

.

Thanks
    3.519
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.050 φορές σε 2.860 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Είναι πλέον γεγονός. Ο Κάκα είναι και επίσημα παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης για τα επόμενα 6 χρόνια. Ο πρόεδρος της "βασίλισσας", Φλορεντίνο Πέρεθ, ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Δευτέρας τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου αστέρα από τη Μίλαν στους "μερένχες". [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] από Μίλαν και Κακά στις ανακοινώσεις. Οι αντιδράσεις του [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]. (vids)

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    Ο παίκτης που βρίσκεται στη Βραζιλία για διεθνείς υποχρεώσεις με τη "σελεσέαο", πέρασε επιτυχώς από ιατρικές εξετάσεις, από γιατρούς της Ρεάλ που μετέβησαν εκεί και στη συνέχεια ανακοινώθηκε. Το μόνο που απομένει πλέον, είναι να παρουσιαστεί ο παίκτης προβάροντας τη λευκή φανέλα, κάτι που αναμένεται να γίνει στις 30 Ιουνίου.
    Ο λόγος που θα καθυστερήσει η παρουσίαση του Κακά, είναι το γεγονός πως η Βραζιλία θα συμμετάσχει στο Confederations Cup στη Νότιο Αφρική τις επόμενες ημέρες και δεν του επιτρέπεται από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας του να μεταβεί έστω και για μία μέρα στη Μαδρίτη.
    Επιθυμία του Κακά είναι πάντως με την ολοκλήρωση των διεθνών υποχρεώσεων του, να μεταβεί στις 29 Ιουνίου από το Γιοχάνεσμπουργκ στο Παρίσι και από εκεί με άλλη πτήση στην Μαδρίτη προκειμένου να επισπευσθεί η παρουσιάσή του. Όπως και να έχει πάντως, γεγονός είναι πως ο παίκτης ανήκει πλέον και επίσημα στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.642
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.589 φορές σε 8.156 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Tεραστια μεταγραφη.
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

19. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> για αυτό το μήνυμα:

sirjohnbest (09-06-09), sirkostas (09-06-09)

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.642
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.589 φορές σε 8.156 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

"Βασιλιάς" ο Κακά για 6 χρόνια!
    Η Μίλαν κατάφερε να κλείσει τα αυτιά της στις αγγλικές "σειρήνες" της Μάντσεστερ Σίτι τον περασμένο Ιανουάριο και να κρατήσει -κατόπιν επιθυμίας του ιδίου και απαίτησης του κόσμου- τον Κακά στο "Σαν Σίρο", όμως έξι μήνες μετά ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ "κουνάει μαντήλι" στους Μιλανέζους...

Λίγες ώρες πριν την συνέντευξη Τύπου που έδωσε στη Βραζιλία μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ο παίκτης, όπου αποχαιρετήσε τη Μίλαν ύστερα από 6 χρόνια αμέτρητων ατομικών και συλλογικών διακρίσεων, ο Φλορεντίνο Πέρεθ, βγήκε "live" στον ραδιοφωνικό σταθμό "Onda Cero", αποκάλυποντας ότι η συμφωνία για την αγορά του Κακά είναι οριστική, και θα έχει διάρκεια έξι χρόνων.

"Μπορούμε να πούμε ότι είναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Ή έχει υπογράψει ή το κάνει από στιγμή σε στιγμή. Η συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων είναι οριστική", δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των "μερένγκες", έχοντας προηγουμένως πληροφορηθεί με ικανοποίηση ότι ο 27χρονος άσος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στο Ρεσίφε από τους απεσταλμένους γιατρούς των Μαδριλένων.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας της μαδριλένικης "As", η Ρεάλ Μαδρίτης συμφώνησε να καταβάλλει 64.500.000 ευρώ στη Μίλαν και 2.700.000 ευρώ στην προηγούμενη ομάδα του Κακά, Σάο Πάουλο, με τον Λατίνο άσο να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας έξι ετών με "καθαρές" ετήσιες απολαβές 9.000.000 ευρώ.

Μετά την οριστικοποίηση της αγοράς του Κακά από τη Μίλαν, η Ρεάλ Μαδρίτης προχώρησε σε σχετική ανακοίνωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

"Ο Ρικάρντο Ίζεκσον ντος Σάντος Λέιτε, Κακά, παίζει τώρα για τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά τη συμφωνία που επιτεύχθηκε με τη Μίλαν. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής πέρασε με επιτυχία το πλήρες ιατρικό τσεκ-απ στο οποίο υποβλήθηκε. Ο Κακά υπέγραψε συμβόλαιο που τον δένει με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τις επόμενες έξι σεζόν, ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως κάτω από την κεντρική είδηση της απόκτησης του Κακά, η ιστοσελίδα της "βασίλισσας" παραθέτει ένα βιογραφικό του νέου σπουδαίου μεταγραφικού αποκτήματός της, με τον τίτλο να είναι ενδεικτικός: "Το όνειρο είναι τώρα πραγματικότητα: ο Κακά, ένας από τους καλύτερους παίκτες του πλανήτη, είναι τώρα Μαδριλένος".

Επτά λεπτά μετά την ανακοίνωση της Ρεάλ, εξέδωσε ανακοίνωση και η Μίλαν μέσα από την οποία -πέρα από το επίσημο αντίο στον παίκτη- ευχαρίστησε τον Βραζιλιάνο άσο για την τρομερή συνεισφορά του στις επιτυχίες του συλλόγου από το 2003 και μετά, κάνοντας μάλιστα λόγο για τεράστια απώλεια όσον αφορά στον άνθρωπο Κακά.

"Από την επόμενη σεζόν ο Κακά θα παίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Μίλαν ευχαριστεί τον άνθρωπο Κακά και τον μεγάλο πρωταθλητή Κακά για την καθοριστική συμβολή του στις πάρα πολλές νίκες που επιτεύχθηκαν στα τελευταία έξι χρόνια που ήταν στην ομάδα.

Η απώλειά του από τεχνική άποψη, αν και είναι πολύ βαριά, μπορεί να καλυφθεί. Θα είναι όμως πολύ δύσκολο να καλύψουμε το κενό που θα αφήσει ο άνθρωπος Κακά, ο οποίος αποτελεί υπόδειγμα σοβαρότητας, ζήλου και επαγγελματισμού.

Η Μίλαν, δια μέσου των παραγόντων, των παικτών και των υποστηρικτών της, στέλνει τις πιο εγκάρδιες και τρυφερές ευχές για τη συνέχεια της αθλητικής του καριέρας",
    ήταν το περιεχόμενο της ανακοίνωσης των "ροσονέρι".

Η επίσημη παρουσίασή του 26χρονου μέσου θα γίνει στις 30 Ιουνίου αφού ο παίκτης έχει υποχρεώσεις με τη "σελεσάο" στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Ο Κακά θα πάρει αεροπλάνο από το Γιοχάνεσμπουργκ στις 29 του μήνα με προορισμό το Παρίσι και από εκεί θα μεταβεί στην Μαδρίτη για την επίσημη παρουσίασή του.

Αυτή θα είναι και η δεύτερη πιο ακριβοπληρωμένη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου μετά του Ζινεντίν Ζιντάν από τη Γιουβέντους στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2001 έναντι 73.000.000 και πάλι υπό την προεδρία του Φλορεντίνο Πέρεθ. Η τρίτη πιο δαπανηρή μετακίνηση ανήκει επίσης στη Ρεάλ και στον Φλορεντίνο Πέρεθ, με την απόκτηση του Λουίς Φίγκο από την Μπαρτσελόνα έναντι 58.500.000 ευρώ το 2000.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ όμως δεν θα σταματήσει στον Κακά, καθώς με δηλώσεις του έδειξε το νέο στόχο που δεν είναι άλλος από τον Ρονάλντο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. "Θέλουμε να πάρουμε τον Ρονάλντο στην Ρεάλ, αλλά αυτό που προέχει είναι να μιλήσουμε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το πιο σημαντικό είναι να διατηρήσουμε μια καλή σχέση με τον αγγλικό σύλλογο", τόνισε ο ''ισχυρός άνδρας'' της ''βασίλισσας''.

Κακά: "Θα κατακτήσουμε πολλούς τίτλους μαζί"

"Η επιθυμία μου ήταν να παραμείνω στη Μίλαν, δυστυχώς όμως η παγκόσμια οικονομική κρίση έπληξε πολλούς συλλόγους, ειδικά τη Μίλαν. Μίλησα με τους διοικούντες και συμφωνήσαμε ότι ότι η καλύτερη λύση για όλες τις πλευρές ήταν να με πουλήσουν.

Τα χρήματα της μεταγραφής μου μπορεί να βοηθήσουν τη διοίκηση να ξεπεράσει αυτή τη στιγμή δυσκολίας και να οικοδομήσει ένα μέλλον ακόμα πιο σημαντικό"
    , ήταν οι πρώτες κουβέντες του Κακά στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ για να μιλήσει για την μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα σενάρια θέλουν τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ να "κληρονομεί" στους Μαδριλένους τη διάσημη φανέλα με το Νο 5 στην πλάτη που άφησε ο Ζινεντίν Ζιντάν μετά την αποχώρησή του το καλοκαίρι του 2006, όμως ο ίδιος αρνήθηκε ευγενικά την "προσφορά" αυτή.

"Θα ήταν μία μεγάλη ευθύνη να πάρω το Νο 5. Ο Ζιντάν ήταν ένας εξαιρετικός παίκτης για τη Ρεάλ Μαδρίτης και της Εθνική Γαλλίας, και δεν θα ήθελα να πάρω τον ίδιο αριθμό φανέλας με εκείνον.

Όμως ας περιμένουμε λιγάκι πριν αποφασίσουμε. Η πρόκληση με τη Ρεάλ είναι γοητευτική, είναι ένας θρυλικός σύλλογος. Μαζί θα κατακτήσουμε πολλούς τίτλους. Στη Ρεάλ υπάρχουν άλλωστε αρκετοί πρωταθλητές, όπως ο Ραούλ και ο Κασίγιας.

Ελπίζω να διακόψουμε την ηγεμονία της Μπάρτσα και η Ρεάλ Μαδρίτης να γίνει ξανά πρωταγωνίστρια στην Ισπανία και στην Ευρώπη.

Όταν μου παρουσιάστηκε η πιθανότητα να πάω στη Ρεάλ, δέχτηκα αμέσως. Είναι μία νέα πόρτα που ανοίγει. Ξέρω καλά ότι όταν έφτασα στη Μίλαν ουδείς ζητούσε από μένα κάτι το ξεχωριστό. Στη Ρεάλ θα πρέπει να κάνω κάτι το ξεχωριστό.

Εύχομαι στη Μίλαν τη νέα σεζόν να κατακτήσει το σκουντέτο και όλους τους άλλους τίτλους... Όχι, όχι όλους. Το Τσάμπιονς Λιγκ θα προσπαθήσω να το κερδίσω με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ξέρω ότι οι ροσονέρι οπαδοί είναι στενοχωρημένοι. Αυτοί κλαίνε, εγώ κλαίω. Στη Μίλαν οφείλω τα πάντα. Με έφερε στην Ευρώπη, με δημιούργησε γύρω από ένα ποδοσφαιρικό σχέδιο και με βοήθησε να γίνω το Νο 1 στον κόσμο.

Με τη Μίλαν κατέκτησα τη "Χρυσή Μπάλα". Με τη διοίκηση της Μίλαν λήγει μία επαγγελματική σχέση αλλά συνεχίζεται μία συναισθηματική σχέση"
    .

Κληθείς να μιλήσει για τον διάδοχό του στη Μίλαν αλλά και την επόμενη μέρα στο στρατόπεδο των "ροσονέρι" μετά την αποχώρησή του, ο Κακά δήλωσε:

"Διάδοχός μου είναι ο Πάτο. Είναι ο σωστός άνθρωπος για το παρόν και το μέλλον. Στη Μίλαν όμως δεν αφήνω μόνο πρωταθλητές. Αφήνω πάρα πολλούς φίλους. Σκέφτομαι τον Γκατούζο, τον Νέστα, τον Ζέεντορφ, τον Ροναλντίνιο. Αρκετοί από αυτούς με βοήθησαν για να γίνω ο Κακά.

Ο Λεονάρντο θα αποδείξει ότι είναι ένας μεγάλος προπονητής. Με τον Μπερλουσκόνι είχα μία έξοχη σχέση και με τον Γκαλιάνι υπήρχε πάντα ειλικρίνεια. Μαζί, για παράδειγμα, αποφασίσαμε τον περασμένο χειμώνα να απορρίψουμε την πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι.

Υπέγραψα συμβόλαιο για έξι χρόνια με τη Ρεάλ, και αυτός είναι ο χρόνος που έχω για να μπω στην ιστορία της Ρεάλ, ενώ εύχομαι να κατακτήσω το Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία",
    κατέληξε χαρακτηριστικά.

"Ρελάνς" με Τζέκο η Μίλαν;

Μετά την επισημοποίηση της απώλειας του μεγαλύτερου αστεριού της, Κακά, η διοίκηση της Μίλαν αναμένεται να κινηθεί δυναμικά στο θερινό μεταγραφικό παζάρι, με τον Έντιν Τζέκο, που εντυπωσίασε με τη φανέλα της πρωταθλήτριας Βόλφσμπουργκ στη φετινή Μπουντεσλίγκα (26 τέρματα, 2ος σκόρερ πίσω από τον Γκραφίτε) να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των "ροσονέρι" με τους υποψήφιους στόχους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της έγκυρης γερμανικής εφημερίδας "Bild", ο αντιπρόεδρος του ιταλικού συλλόγου, Αντριάνο Γκαλιάνι, πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα ταξίδι στο Σαράγεβο, για να συζητήσει με τον Ιρφάν Ρεντζέπαγκιτς, μάνατζερ του 23χρονου φορ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του μέχρι τον Ιούνιο του 2011.

Από την πλευρά της πάντως, η Βόλφσμπουργκ δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο σε περίπτωση που ο Βόσνιος επιθετικός εκφράσει την επιθυμία του να πάει σε μεγαλύτερο ευρωπαϊκό σύλλογο (την περίπτωσή του παρακολουθεί και η Ίντερ), αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά, με το κόστος σε μία ενδεχόμενη μετακίνηση να υπολογίζεται στα 30.000.000 ευρώ.

Σε περίπτωση δε, που ο Τζέκο παραχωρηθεί, οι πρωταθλητές Γερμανίας έχουν ήδη εντοπίσει τον υποψήφιο αντικαταστάτη του, ο οποίος είναι ο 28χρονος φορ του Αμβούργου, Μλάντεν Πέτριτς.

Who is Who

Ο Ρικάρντο Ίζεκσον ντος Σάντος Λέιτε (Κακά) γεννήθηκε στις 22 Απριλίου 1982 στην πρωτεύουσα της Βραζιλίας, Μπραζίλια.

Ξεκίνησε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο σε ηλικία οκτώ ετών (1990) όταν γράφτηκε στις ακαδημίες της Σάο Πάουλο, όπου έμεινε για δέκα χρόνια. Το 2001 μετακινήθηκε στην πρώτη ομάδα της "τρικολόρ", όπου μέχρι το 2003 σε 75 συμμετοχές σημείωσε 30 γκολ.

Εκείνη τη χρονιά έκανε τη μεγάλη κίνηση στην καριέρα του, παίρνοντας μεταγραφή για τη Μίλαν, που δαπάνησε 8.5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει (μετά από εισήγηση του νυν προπονητή της Λεονάρντο). Συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του σκουντέτο εκείνης της σεζόν, πετυχαίνοντας δέκα γκολ σε 30 εμφανίσεις με τους "ροσονέρι".

Το 2007 ήταν η χρονιά του Κακά. Η μεταγραφή του Σεβτσένκο στην Τσέλσι επέτρεψε στο Βραζιλιάνο να πάρει πιο επιθετικό ρόλο στη Μίλαν. Αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του Τσάμπιονς Λιγκ με δέκα γκολ και ψηφίστηκε κορυφαίος παίκτης της διοργάνωσης, κατακτώντας το τρόπαιο με την ομάδα του Μιλάνου στον τελικό κόντρα στη Λίβερπουλ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Επίσης έλαβε την περίφημη "Χρυσή Μπάλα", αλλά και τον τίτλο του κορυφαίου παίκτη της χρονιάς από τη FIFA.

Όσον αφορά σε διεθνές επίπεδο, ήταν μέλος της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002 στα γήπεδα της Ιαπωνίας και της Νότιας Κορέας.

Η "ταυτότητα" του Κακά

Όνομα: Ρικάρντο Ίζεκσον ντος Σάντος Λέιτε (Κακά)
    Ημερομηνία γέννησης: 22 Απριλίου 1982
    Τόπος γέννησης: Μπραζίλια
    Ύψος: 1.83μ
    Βάρος: 73 κιλά

Καριέρα
    : 2001-2003 Σάο Πάουλο 75 συμμετοχές-30 γκολ
    2003-2009 Μίλαν 270 συμμετοχές-95 γκολ
    2002- Εθνική Βραζιλίας 63 συμμετοχές-23 γκολ

Διακρίσεις
    : 2005 Καλύτερος μέσος του Τσάμπιονς Λιγκ
    2007 Πρώτος σκόρερ του Τσάμπιονς Λιγκ
    2007 Καλύτερος επιθετικός του Τσάμπιονς Λιγκ
    2007 Καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς (UEFA)
    2007 Καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς (FIFA)
    2007 Χρυσή Μπάλα

Τίτλοι
    : 2004 Πρωτάθλημα Ιταλίας
    2004 Σούπερ Καπ Ιταλίας
    2007 Τσάμπιονς Λιγκ
    2007 Σούπερ Καπ Ευρώπης
    2007 Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
    2002 Παγκόσμιο Κύπελλο
    2005 Κύπελλο Συνομοσπονδιών
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.944 φορές σε 14.460 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Επιστροφή της Ρεάλ στην εποχή Ζιντάν - Φίγκο? Θα δείξει...
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.584 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

μετά τον Μπέκαμ και ο Κρονάλντο μας πουλάει για την σιχαμένη.....τι να πω......άντε να δούμε πότε θα ξαναδείτε τίτλο....
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

Σελίδα 44 από 246 ΠρώτηΠρώτη ... 41424344041424344454647485464748494144244 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές