Δεν είμαστε καλά που θα πουληθεί το σύμβολο της Ρεάλ. Έλεος!
Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ραούλ, είναι σε μία λίστα 16 παικτών τους οποίους ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι διατεθειμένος να πουλήσει εφόσον αναλάβει το καλοκαίρι την προεδρία της "βασίλισσας".
Σύμφωνα με δημοσίευμα στον ισπανικό Τύπο, ο Φλορεντίνο Πέρεθ και οι συνεργάτες του έχουν ήδη ετοιμάσει το πλάνο των μεταγραφών για την επόμενη σεζόν, σε περίπτωση που αναλάβουν τις τύχες του συλλόγου μετά τις εκλογές του Ιουνίου.
Οι μόνοι παίκτες που δεν πρόκειται να φύγουν με τίποτα είναι οι Ίκερ Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Λασανά Ντιαρά και Ρουντ Φαν Νίστελροϊ. Ο Ραούλ δεν βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία, κάτι βέβαια που δεν σημαίνει ότι η Ρεάλ θέλει να τον ξεφορτωθεί. Απλά θα δεχτεί προτάσεις για τον Ισπανό στράικερ και αρκετές ομάδες της Αγγλίας θεωρείται ότι θα ενδιαφερθούν.
Δεν είμαστε καλά που θα πουληθεί το σύμβολο της Ρεάλ. Έλεος!
σιγα μην τον δωσουν.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
θα ναι τεραστια μαλακια...
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ήθελα να ήξερα ποιος ΑΡΔ τα γράφει αυτά...
6/3/1902
Ιδρύεται η Ρεάλ Μαδρίτης, με την ονομασία “Madrid Foot Ball Club”, από δύο Καταλανούς τον Juan και τον Carles Padros, με τον πρώτο να είναι και ο παρθενικός πρόεδρος της ομάδας. Τρεις ημέρες αργότερα, η ομάδα θα δώσει τον πρώτο της επίσημο αγώνα
IERO (08-03-09)
1-1 πριν λίγο με την Ατλέτικο στο Μπερναμπέου, οι βλάκες........ Και ότι είχαν πλησιάσει την Μπαρτσελόνα στην βαθμολογία!![]()
ΘΡΥΛΟΣ θρησκεία και στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
και ψιλο σφαξιμο της ατλετικο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
mpak (11-03-09)
4 και καλα ητανε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAXXXXXXXXXXXXXXXXXX
![]()
θα γινει της φουκουσιμας
Καλά τα πήγανε κι αυτοί...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
εγειρε το γηπεδο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ρε πούστηδες σε κάθε σφαλιάρα που τρώτε την χαίρομαι αφάνταστα !
χτες όμως ξεπέρασα τα όρια !
τεσσάρα (με σφάξιμο) από ομάδα "λιμανίσια" που φορά κόκκινα και με αρχηγό σημαία-λάβαρο . το γήπεδο κατηφόριζε και εγώ φαντασιωνώμουν άλλους "κόκκινους" στην θέση των "κόκκινων"
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!!
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
5η σερί χρονιά που η Ρεαλ δε περναει απο τη φαση των 16!!!!!
Αυτος ο Καλντερον ειναι ισως ο χειροτερος προεδρας ολων των εποχων, για τη Ρεαλ.
πραγματικα αποτυχια.για τοσα λεφτα που ξοδευουνε...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ισχύουν οι φήμες οτι οι αστράγαλοι του καναβάρο είναι ακόμα διάσπαρτοι κάπου εκεί στη μεγάλη περιοχή μετή την τακουνιά του τόρες??
Coach (11-03-09), differance (11-03-09)
Χαχαχα! Φοβερό!!![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Συγχαρητήρια στην Ρεάλ για τη δική της πορεία στην Ευρώπη. Βρε τι μου θυμίζει...![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Bookmarks