που να δεις την ρεαλ με Εμιλιο μπουντραγκενιο μεσα..τοτε η ρεαλ ειχε τρομερη ομαδα!!οπως επισης και η Μπαρτελονα.
Ενταξει μιλαμε τωρα για δυο ομαδες μεγαθηρια με τρελα μπατζετ με πολυ κοσμο με πολλα μελη και δεν ξερω και εγω τι αλλο...
Γενικα δεν μπορεσα να "δεθω" με αλλη ομαδα εστω και "περιστασιακά". Ομως ο καθενας "αγαπαει" γενικως οτι δει απο κοντα να μεγαλουργεί. Ζωντας απο σχετικα κοντα τη Ρεαλ "κολλησα". Χωρις αυτο πχ να σημαινει οτι οταν έπαιζε στην Μπαρτσα ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΟΛΩΝ Ντιέγκο δεν στηνομουνα απ' οπου μπορουσα να δω φασεις ή να "αρπαξω" καμια είδηση για το τι εκανε ο Μαραντονα...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
που να δεις την ρεαλ με Εμιλιο μπουντραγκενιο μεσα..τοτε η ρεαλ ειχε τρομερη ομαδα!!οπως επισης και η Μπαρτελονα.
Ενταξει μιλαμε τωρα για δυο ομαδες μεγαθηρια με τρελα μπατζετ με πολυ κοσμο με πολλα μελη και δεν ξερω και εγω τι αλλο...
Μα γι' αυτη τη Ρεαλ μιλαω... Με Ελ Μπουιτρε, Σαντιγιανα, Μιτσελ, Γκαλιέγκο, Καμάτσο, Γκορντιγιο, Σάντσεζ, Σαντσις, Στιλικε , Βαλντάνο και δε συμμαζεύεται...
Οσο για το θεμα με τα μελη, επειδη υπήρξα μελος της Ρεαλ και ξερω απο πρωτο χερι τις "παροχές" πίστεψέ με είμαστε ΑΙΩΝΕΣ πίσω...
τι μου θυμισες τωρα....
καλα για τις παροχες στα μελη ειναι πολυ μπροστα,οπως και στην Αγγλια που ειμαι λατρης του ποδοσφαιρου τους βλεπεις μικρες ομαδε και εχουν ενα καταπληκτικο γηπεδο και προπονητικο κεντρο και κοσμο,προσφατα που επαιξε λιβερπουλ-λουτον ειχαν ερθει μεσα στο Αnfield 2.000 Οπαδοι της λουτον οποτε τι να λεμε τωρα και δεν θυμαμαι σε ποια κατηγορια παιζει..τελος παντον
Εισιτήρια για οποιον αγώνα θες, οποτε θες, ξεναγήσεις στο μουσειο, δώρα στα μέλη, εκπτωσεις εως και 60% στις μπουτικ σε ολα τα ειδη, μεταφορα προς και απο το γήπεδο, δωρεαν παρκινγκ, εκπτωση ως 30% σε περισσοτερα απο 2000 εστιατόρια και καταστηματα και αλλα πολλα...
kouzoulo (29-01-08)
διονυση μας τα χαλασες..........
Αρχηγέ απόλυσέ τον άνευ αποζημίωσης βεβαίως βεβαίως...![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Παψε εμπαθή και εγκαθετε ημιαιμε εγγλέζε...![]()
sadi Ας ΤΟΥς ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...![]()
Manchester kai Barcelona meta tin 8rylara.
barca ναι
θρυλος ναι
το αλλο τι το θες??δεν σου αρεσει η Liverpool που εχει και ωραιο λιμανακι??
Μωρε το λιμανι της μια χαρα ειναι.
Η ομαδα ειναι για τα μπαζα.
γιατι το λες αυτο??
μην ξεχναμε οτι προπερσυ πηρε το cl και φετος πηγε τελικο..
ευρωπη παει καλα.
Pote den tin simpa8isa autin tin omada.![]()
δεν πειραζει...
Bookmarks