Οπως έγραψε ο Ηλίας παραπάνω, δεν γίνεται να συγκρίνεις κάποιον που είναι ξάπλα στη μια φωτό και σε φουλ αγωνιστική ένταση στην άλλη.
Eδώ φωτο απ' τις μέρες του στη Τόττεναμ, όπου μια χαρά γυμνασμένος ήταν και μικρή διαφορά έχει από σήμερα.
![]()
Σαφώς και γυμνάζεται, για αυτό ειναι επαγγελματίας αθλητής, αλλά μην τρελαθούμε οτι έγινε έτσι με 1.5 μήνα γυμναστικής έχοντας μπροστά προετοιμασία με την ομαδα του...
Ο τύπος εχει φτάσει επίπεδα Καπτεν Αμέρικα.
Οπως έγραψε ο Ηλίας παραπάνω, δεν γίνεται να συγκρίνεις κάποιον που είναι ξάπλα στη μια φωτό και σε φουλ αγωνιστική ένταση στην άλλη.
Eδώ φωτο απ' τις μέρες του στη Τόττεναμ, όπου μια χαρά γυμνασμένος ήταν και μικρή διαφορά έχει από σήμερα.
![]()
Η φωτογραφία του Πάνου, με έπεισε...
Διαφορά υπάρχει, αλλά δεν είναι και τόσο αβυσσαλέα: Αλλά, στο κάτω - κάτω, δουλειά του είναι δεν θα του την πω κιόλας που έβαλε όγκο σε δύο μήνες...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
BrazHlias (11-08-14)
ευτυχως ηρθε ο ζουπαν και το θεμα λυθηκε αυτοστιγμιαιως. ζουπαν εχεις κι αλλες τετοιες φωτο στο αρχειο σου;
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
BrazHlias (11-08-14)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
κανα σοπκαστακι υπαρχει για τον τελικο αρχισει σε κανα 5λεπτο?
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
μολις το φαγε 1-0 η ατλετικο
—John Lennon
Αυτός ο Μπέιλ μου θυμίζει γερμανίδα αθλήτρια στίβου.
Εχει δύναμη κ ταχύτητα αλλά εχει χάσει κατα πολύ το αέρινο στυλ που είχε.
Είχε άλλη ελευθερία κινήσεων στη Τόττεναμ. Εδώ έχει μετατραπεί σε δεξιό εξτρέμ αποκλειστικά.
νομιζω θα ηταν καλυτερο να κραταγαν τον ντι μαρια και να μην αγοραζαν τον χαμες ροντριγκες. Αλλα το παρε δωσε κανει καλο στις πωλησεις στις φανελες και γενικα στο μαρκετινγκ. Ο ντι μαρια δεν ειναι και τοσο εμπορικος παιχτης.
ειχες ενα παιχτη που ακομα κι αν εμενε στον παγκο, δεν μιλαγε και αποδεδειγμενα μπορουσε να βοηθησει και να αλλαξει τις ισορροπιες και τον αφηνεις να φυγει;
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Faithful (24-08-14)
Νομίζω ότι είναι πάρα πολλά τα λεφτά για να πει "όχι". Μες στις 5-6 ακριβότερες μεταγραφές της ιστορίας θα είναι, άμα ολοκληρωθεί.
Τεραστια μαλακια
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Κάπου ειχα διαβάσει οτι το συνολικό ποσό της μεταγραφής θα ξεπεράσει ίσως τα 100 εκ, εννοώντας μαζί και τα λεφτά του συμβολαίου του παίχτη.
Δεν μπορεί να τον κρατήσει η Ρεάλ, χρειάζεται να πουλήσει παίχτες γιατί εχει μπεί στο ματι της ουεφα με τις κάθε χρόνο μεταγραφές πολλών εκατομμυρίων που κάνει.
Μα είναι να το κουβεντιάζουμε τώρα? Μπορείς να πεις όχι σε πρόταση 60+ εκατομυρίων, ακόμα κι αν είσαι ο Μπιλ Γκέιτς?
Η Ρεάλ ξέρει τι κάνει για να μην την πατήσει όπως η Μπαρτσελόνα.
Σιγά σιγά ανανεώνει την ομάδα με άλλους παικταράδες.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Είναι τέτοιο το brand name της Ρεάλ που ΠΡΕΠΕΙ να κάνει μια τρανταχτή μεταγραφή κάθε καλοκαίρι.
Μα δε χρειαζοταν τον χαμες η ρεαλ.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks