επιασε 100αρα τελικα;
Mε 100 εκ ευρώ ο παικταράς στην Ρεαλάρα!
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
επιασε 100αρα τελικα;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Δε μπορω να καταλαβω πως μια τοσο χρεωμενη ομαδα κανει τοσο δαπανηρη μεταγραφη,απο κει και περα
πολυ καλη η προσθηκη του Μπειλ και με Οζιλ-Ροναλντο λογικα θα κανουν πολλα πραγματα...
ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Η ομαδα χρειαζοταν ενα αμυντικο χαφ, τουλαχιστον, κι εναν επιθετικο. Με 50! Για τον καθενα διαθεσιμα, επαιρνες παιχταραδες.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αμύθητο ποσό...
Η ντροπη του Ευρωπαικου ποδοσφαιρου ξαναχτυπαει.
100εκ για εναν παιχτη που δεν εχει δει κουπα ουτε στις ακαδημιες της Σαουθαμπτον.
Να δουμε ποτε θα ληξει αυτη η ληστεια της Ρεαλ εναντι του ισπανικου κρατους με τα δανεια της
BANCO DE MADRID.
οταν επαιρνε τον κριστιανο ομως δεν σας χαλασε.τωρα που τα πηρε αντιπαλη ομαδα
τα λεφτα (και οχι η manu) βλεπετε φαντασματα.δεν τα αξιζει ο παικτης και λοιπα....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Eνταξει 100 εκατομμυρια δεν τα αξιζει κανενας ποδοσφαιριστης, κανενας αθλητης.
*****8.23*****
Τους δωσαμε τον Κριστιανο με 1 CL,1 χρυση μπαλα,3 χρονιες MVP της Premier και μεσο ορο 35 γκολ
τις τελευταιες χρονιες του.
Τι σχεση εχει ο Κριστιανο του 2009 με τον Bale του 2013?
Επισης γιατι βλεπουμε φαντασματα? πιστευεις οτι υπαρχει εστω και ενας οπαδος μεγαλης ομαδας
που να φοβαται την Ρεαλ? Η ιστορια τα τελευταια 12 χρονια εχει δειξει ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ οτι προκειται
για μια ομαδα χωρις πλανο που ακομα και τα outsider της κανουν ΧΑΒΑΛΕ στην Ευρωπη.
Επισης αυτο το πραγμα με τα 200εκ για μεταγραφες καποια μερα θα γυρισει boomerang και θα καταληξει
να παιζει μπαλα με την Ρεαλ Β` στην Πριμερα.
Κανένας ποδοσφαιριστής δεν αξίζει πάνω από 200-300 χιλιάδες ευρώ. Ούτε ο Μπέιλ, ούτε ο Ρονάλνο, ούτε ο Μέσι, ούτε καν ο Πελέ κι ο Μαραντόνα.
Τέλος πάντων, έτσι είναι η αγορά και δε θα την αλλάξουμε εμείς.
Γνώμη μου πως η Ρεάλ αυτή τη στιγμή έχει το καλύτερο ρόστερ στον κόσμο. Καλά, για τη μεσοεπιθετική της γραμμή με Ρονάλντο/Μπέιλ/Ισκο/Ντι Τασία/Οζίλ δεν έχω κανένα σχόλιο. Απλά...from another world που λένε και στο χωριό μου.
DaRkSaGa79 (26-08-13), sabar77 (02-09-13)
Τι να σου πω; Δεν έχω δει τον Μπέιλ να κλαίει για να σου πω αν διαφέρουν...
Ποιό πιθανό βλέπω το σενάριο η Ρεαλ Β' να αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία...![]()
Λοιπόν, η αγορά είναι αυτή που είναι και η ΟΥΕΦΑ είναι ακόμη χειρότερη: Μπορούμε να το ξεπεράσουμε;
Η Ρεάλ, όσα λεφτά και αν δίνει, έχει μία ομάδα με αγωνιστικό ταβάνι. Αν δεν το καταλάβει αυτό, εμείς, δεν έχουμε κάτι να προσθέσουμε στην συζήτηση.
Και αν δεν ψοφήσει οικονομικά η Ασία, η οποία συντηρεί πολλούς μύθους, σε όλα τα αντικείμενα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το καταλάβει οποιοσδήποτε κινείται στην λογική του μάρκετινγκ που το θέλει να υποσκελίζει την αγωνιστική φιλοσοφία.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
voskos_7 (26-08-13)
Το deal πάντως προβλέπει αποπληρωμή σε 3 δόσεις μέχρι και τη λήξη του συμβολαίου του παίκτη.
Και αν πληρωθεί νωρίτερα απ' το συμφωνημένο, θα τους κάνει σκόντο καμιά δεκαριά μύρια όπως γράφουν...
Οι μεγάλες εταιρείες(όπως είναι και η Ρεάλ) που έχουν από πίσω τους μεγάλη πελατεία και σημαντικό αριθμό εσόδων μπορούν να έχουν υψηλά χρέη μιας και αυτά εξυπηρετούνται κανονικά.
Για παράδειγμα η Wind στην Ελλάδα είναι απίστευτα χρεωμένη μέχρι το λαιμό, όμως επειδή είναι τεράστια εταιρεία με εκατομμύρια πελάτες είναι σε θέση να εξυπηρετεί τα χρέη της.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
ρε παιδια ειστε σιγουροι πως τα ποσα αυτα ειναι αληθινα και δεν ειναι απλα "πληροφοριες" που διαρρεουν? δεν μιλω μονο για τη συγκεκριμενη μεταγραφη αλλα γενικα...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Η Ρεαλ οσο εχει τον δημο της Μαδριτης απο πισω να την σπρωχνει οικονομικα δε θα κολαει
σε καμια μεταγραφη,οι ανθρωποι ειναι ποιο απατεωνες και απο τους απατεωνες!
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή άνοιξε τον φάκελο του 1996 και το deal με τον δήμο για το προπονητικό κέντρο και πλέον οι Μερένγκες κινδυνεύουν με πρόστιμο ή επιστροφή χρημάτων.
Και μετα ρωτατε που βρισκουν 100 εκ για να αγορασουν τον Μπειλ...
Τα λεφτα ειναι υπερβολικα για τον Μπειλ,δε ξερω και δε με νοιαζει τι λεφτα πρεπει να περνουν
αλλα αυτα τα ποσα ειναι εξωπραγματικα για τα δεδομενα της ευρωπης το ετος 2013.
Bookmarks