Ναι, το διάβασα. Αλλά ακόμα και φέτος έκανε πανάκριβες μεταγραφές. 35 έσκασε το Γενάρη για τη ρήτρα του Γουίλιαν και μόλις πριν κανά μήνα πήρε τον Ντενίσοβ κι άλλον ένα διεθνή Ρώσο για αρκετά λεφτά.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Και εχει το ποιο ακριβοπληρομενο ποδοσφαιρστη ετησιως βαση καταταξης!
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Νομίζω ότι άλλοι αθλητές στο μπέιζμπολ και στο μπάσκετ αμοίβονται με περισσότερα απ' τις ομάδες τους. Ενας απ' αυτούς πρέπει να είναι κι ο Αλεξ Ροντρίγκεζ που τις προάλλες τιμωρήθηκε για ντόπες.
στο nba σιγουρα υπαρχουν παιχτες που παιρνουν πανω απο 20 μυρια. δεν ξερω βεβαια αν ειναι "καθαρα" ή προ φορου. εχει σημασια γιατι νομιζω η φορολογια εκει ειναι κανα 45%.
το 20ρικο του ετο ειναι καθαρο?
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
την ειδα λιγο στα φιλικα τη ρεαλ φετος θα ειναι πολυ δυνατη και με εναν καλο προπονητη σοβαρο που εχει την βλεπω να βαζει σοβαρη υποψηφιοτητα για να κατακτησει το τσου.λου.(μετα απο το θρυλο φυσικα....)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
sirkostas (12-08-13)
Αν αποφύγει τη κλήρωση με Ολυμπιακό έχει πολύ σοβαρές πιθανότητες να φτάσει μέχρι τελικό φέτος.
Πολυ το μελεταμε το να κατσει το μπαλακι φετος με τη Ρεαλ στο τσου λι και μη μας κατσει και τιποτε αλλο βαθια μετα φοβαμαι....
Φέτος έχει ταξίδι στο Μιλάνο, τύπε. Το έχω απωθημένο.
There is a Dude in town
A το Μιλάνο θα φωταγωγήσουμε φέτος?
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Η Μπετις του Βερδου εχει στριμωξει για τα καλα τη βασσιλισα αποψε..ο Αντσελοτι ειναι που ειναι πρησμενος θα σκασει σε λιγο ετσι οπως παει..
Αντε να δουμε..
Με τον Ίκερ τι θα κάνουν τελικά; Βλέπω κι ο Αντσελότι με Ντιέγκο Λόπεζ ξεκίνησε τη σεζόν.
Δεν πάει στη Μπάρτσα λέω εγώ, να κλειδώσουν όλοι οι τίτλοι παγκοσμίως στη Βαρκελώνη για άλλα 10 χρόνια;
Edit: 2-1 o παλιοπροδότης ο Ίσκο...
![]()
Real Madrid vs Real Betis - Matchday 1 - 18/08/2013
La Liga - Matchday 1 - 18/08/2013
Real Madrid vs Real Betis
Encoding : video 3000 Kbps h.264 mkv 25fps - audio mp3 192kbps Duration : 01:40:00
Size : ~2,3GB Release Type : HD 720p Full Match
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Σε ένα κωλόμπαρο ένα βράδυ έπεσα τέζα
Κι είδα τον Λούκι Λουκ στη θύρα την 7
♬.:Γυμνά Καλώδια:.♬
Breaking News: "Μαδριλένος" ο Μπέιλ!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Daily Mail, πριν από λίγη ώρα η Τότεναμ έκανε αποδεκτή την πρόταση της Ρεάλ, ύψους 86 εκατομμυρίων λιρών (100 εκατομμύρια ευρώ)!! Αν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ τις επόμενες ώρες, θα μιλάμε για την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου...
Ποιος έκανε παζάρια με ισραηλίτη και δεν έχασε τ' αυγά και τα καλάθια? Φουκαρά Πέρεθ, τι σου'μελλε να πάθεις.
Bookmarks