sirkostas (30-11-10)
συγχαρητηρια στον προπονηταρα μουρινιο...κ εις ανωτερα...(7 στο επομενο κ βαλε)
ρουφατεεεεεεεεεεε π@υστακιαααααααααα
sirkostas (30-11-10)
Και με της Ρεάλ το ρόστερ θα τα πήγαινε καλά ο Αλέφας.
Μη λέμε τώρα οτι του'φταιξε το ρόστερ του Μουρίνιο για τη χθεσινή 5άρα!
Και προσωπικά εκτιμώ περισσότερο προπονητές που μένουν στις ομάδες τους μετά απο τη κατάκτηση της κορυφής και δε τη κοπανάν, οπως έκανε πέρσι ο Μουρίνιο που αρνήθηκε να μείνει στην Ιντερ φοβούμενος μη πέσει με γδούπο απ' το θρόνο.
dtakis80 (02-12-10)
Παιδια σημερα ενιωσα τι σημαινει να εισαι βαζελος.Με το που μπηκα στο δωματιο στη δουλεια γυρισαν τρεις με την παλαμη ανοικτη!!Στην αρχη νομιζα οτι με φασκελωναν() και αμεσως μετα καταλαβα το λογο της χειρονομιας .5αρα!!!!!!!!!Πλην του οτι ο ενας ειναι αεκτζης οποτε καταλαβαινετε το καζο!!
Φανατστειτε να ζεις με πενταρες μια ζωη,οπως τα βαζελια!!
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Παντως ο Μουρινιο πριν τον αγωνα ειχε πει οτι η Μπαρτσα ειναι πολυ ανωτερη ομαδα...Δικαιωθηκε!!![]()
Αλλο βαζελος αλλο Ρεαλ..
Τουλαχιστον η Ρεαλ ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ συλλογος με μεγαλη ιστορια οχι σαν το βαζελακι που δεν ξερει την ημερομηνια γεννησεως του..
Rena (01-12-10)
H φαση ειναι η δηλωση του κριστιανο μετα το 8-0 της μπαρτσα...''ας ερθουν να τα βαλουν και σε εμενα''...![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Αρα αφου δε φαγαμε 8 πρεπει να πανηγυριζουμε οπως οιβαζελοι που πανγυριζουν επειδη δεν εχασαν 5-0.αλλα 5-1.
Νεες δηλωσες Ροναλντο"Το ηξερα οτι δε θα τρωγαμε 8"
Παντως γελιο ειχε το πειραγμα ενος αρειανου σημερα "παρτε νιοπλια στη ρεαλ μπας και βαλετε κανενα γκολ στην μπαρτσα"![]()
sadi (01-12-10)
Rena (01-12-10)
Ο Μουρινιο θα φτιαξει ομαδα στην Ρεαλ αυτο ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ και ειδικα αυτη η ητα οπως και να μην φανηκε τον πειραξε πολυ!
Σιγουρα κατι θα φυαλει στο μελλον για την Μπαρτσα..
chainsaw (05-12-10)
Δεν πείραξε κανέναν.Μόνο τους πανηγυριτζήδες οπαδούς.Είτε είναι 5-0,είτε είναι 8-0,3 βαθμούς παίρνει.Αυτό μετράει και η Ρεάλ θα είναι πρωταθλήτρια φέτος.
να θυμησω κανα δυο πραγματακια στους συμφοριτες οπαδους της ρεαλ
[YOUTUBE]BvE2z54RW2c[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]teNPaF8vBwY[/YOUTUBE]
αποτελεσμα στο λιμανι εχεις παρει ποτε?
πρεπει να μου εχεις τσιμπησει 2 Χ αν θυμαμαι καλα
Δε μου λενε κατι. Υποστηρίζω τη Ρεαλ για δυο λογους, πρωτον γιατι μεγαλωσα με την μεγαλη Ρεαλ των αρχων του 80, που κατι Μπαρτσελονες τις ειχε για πλακα και για παρτι, και δεύτερον γιατι μου εσπασε τα νεύρα (οπως σε ΚΑΘΕ περιπτωση ανεξαρτητως ομαδων) αυτη η "αδελφοποιηση με το ζόρι" (όπως μου τσακίζει τα νεύρα η αντίστοιχη με τον Ερ. Αστέρα. Και γιατι Αστερας; Γιατί όχι Σμεντέρεβο; Γιατί όχι Όμπιλιτς; Γιατί όχι Παρτιζάν στην τελική; )
Οσον αφορα για τα οσα δε δοθηκαν με αντιπαλους τον Ολυμπιακο και τη Ρεαλ σε παραπεμπω σε καθε αγώνα μικρης με μεγαλη ευρωπαϊκη ομαδα και σε ποιον κανουνε χατίρια οι διαιτητες. Κλασικο τελευταιο παραδειγμα η αποπειρα δολοφονιας του Εντόι απο τον Βαλντεζ (αν θυμαμαι καλα) που "δεν την πηρε χαμπαρι" ο διαιτητης. Φυσικα εαν ειχαμε κι εμεις αντιμετωπισει την Μπαρτσελονα μην ανυσηχείς. Ολα μπλαουγκρανα θα τα εβλεπε ο διαιτητης, ασε που προσωπικα πιστεύω , ξέροντας την συγκεκριμενη ομαδα, οτι αν μας εβρισκε μπόσικους δε θα σταματαγε οπως εκανε με το βαζελο. Καμια δεκάρα περιποιημένη θα τρώγαμε και θα σου ελεγα μετα εγώ "αδελφοσύνες".
Επιπλεον ξεροντας και την ιστορια (πολιτική , κοινωνική, αθλητική) της Ισπανιας, κι επειδή έχω ασχοληθει με το συγκεκριμενο πρωταθλημα επι μακρόν, θεωρώ ότι κοντύτερα στον Ολυμπιακό είναι η Ρεάλ παρα η Μπαρτσελόνα σαν ομαδες.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Δε λεω φυσικα πως δε φρικαρισα οταν αδικείτο ο Ολυμπιακος, αλλωστε σε ολα αυτα τα παιγνιδια ήμουν μέσα (μονο ενα χρονο εχω κοψει το γήπεδο, δεύτερη χρονια φέτος, ολα καλα) αλλά άλλο αυτό και άλλο να πω ότι .... "αντιπάθησα" τη Ρεαλ γιατι μας έσφαξε. Ναι ενω η Μπαρτσελόνα ας πουμε αν της δινοταν ευκαιρία να μας σφάξει δεν θα το εκανε γιατι...μας αγαπαει. Παραμύθια ρε παιδια. Ξερω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ βαζελους που ειναι Μπαρτσελόνα, δε λεει αυτό κάτι.
Φυσικα μου αρεσει η Μπαρτσα οταν παιζει καλη μπαλα, δεν ειμαι και τιποτα "κολλημενος" με Ρεαλ και τετοια ήμαρτον. Οπως λατρεψα την "σουπερ-Ντεπορ" στην εποχή της, την Βαλένθια του Μεντιέτα και αρκετες ομαδες ακόμα. Ομως οχι απο...αδελφοποιήσεις. Απλα επειδη παιζανε μπαλάρα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
chainsaw (05-12-10), Cobain_7 (05-12-10), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (05-12-10), sadi (05-12-10)
κοιτα sadi , απο οτι βλεπω επειδη εγω γεννηθηκα το '80 , εσυ έβλεπες μπαλα το '80, εισαι μεγαλυτερος απο μενα οπότε είναι μια βάση να πάρω σοβαρά αυτά που λες και να δεχτώ σαν ιστορία να μου πεις ότι ταιριάζουμε καλύτερα με την Ρεαλ απο ότι με την μπάρτσα ,αν και θα σου ημουνα υπόχρεως αν το ανέλυες λίγο παραπάνω. Εγω δεν ειμαι οπάδος καμιάς ομάδας εξωτερικού, να μην παρεξηγηθώ. Το θέαμα και μόνο αυτο, που προσφέρει η μπαρτσελονα στο ποδοσφαιρο τα τελευταία χρόνια απλά θαυμάζω. Οπάδος της Μπαρτσελόνα όμως με τίποτα. Και θα 'θελα πολυ να την πετύχω ακομα και τώρα στο ΝΑΟ ,γιατί ξέρω ότι για να πάρει αποτέλεσμα θα φτύσει αίμα. Μέχρι όταν παίζαμε ΟΑΚΑ , που μπλέξαμε με τους "μοντερνους" προπονητες μονο ο σερ τσιχλας ειχε κερδίσει. Και δεν θυμάμαι ποτέ η ΡΕαλ στο στοιχημα οταν ερχονταν καραισκακη-οακα να ειχε 1.25 στο στοιχημα. να Μη ξεχνάμε ότι την μπαρτσελονα την έχω πετύχει δυο φορές σε τελικό γιουρολίγκας. Μια την πήρα ,μια μου το πήρε. Τις αδελφοποιήσεις τις θεωρώ χαζές, Ειλικρινά. Βασικα το θεωρω χαζω να λες οτι εισαι με δυο ομάδες, ειδικα εξωτερικου. Πως και πότε καταφερες να ταυτιστείς με μια ομάδα εξωτερικου? Αντε να πεις ειχα μια αγρινιωτισα γκομενα στο πανεπιστημιο και θελω να ανεβει ο παναιτωλικος , αντε να πεις η μανα μου εχει ενα χωριο και 2 θειες στη κερκυρα και δε θελω να πεσει η Κέρκυρα αλλα τωρα να εισαι ολυμπιακος και να λες θελω να παρει το CHL η μπαρτσελονα ή η ρεαλ και θα το πανηγυρίσω. Τι ειναι η μπαλα μαστερ σεφ η χfactor? Αφου δεν θα το παρουμε εμείς ας το πάρει ο πιο ομορφος, η οποιος μας αρεσει, οποιος ειναι τιπάς!!!! Απλα σαν Ολυμπιακοι μου φαινεται αστειο να εχεις και δευτερη ομαδα απο τις "μεγαλες" . Αυτα ειναι για οπαδους μικρών ομαδων που δεν εχουν παρει τίτλους και θέλουν τα ταυτιστούν καπως με μια αλλη ομαδα που εχει παρει καποιους τιτλους. Συνδρομο στερησης εμεις δεν εχουμε.
chainsaw (05-12-10)
Σωστος φιλε.Ποτε δεν καταλαβα την ταυτιση καποιων με ομαδες του εξωτερικου.Γινεται να εχω τωρα εγω κοινα βιωματα ή αντιληψεις με τους ισπανους ή τους αγγλους για να "κολλησω" με καποιο συλλογο συγκεκριμενα.Το μονο που μπορει να μοιραζομαστε ειναι η αγνη αγαπη για το ποδοσφαιρο(η οποιο φυσικα ειναι περα απο ομαδες και συμπαθειες).
Phaedra (21-12-10)
Bookmarks