Γιατί ρε συ Γιώργο πιο πολλές τελικές είχε χθες η Μπάρτσα??? δες τα στατιστικά...είχε σίγουρα πάνω από 30 τελικές...
Οταν θα σηκωνει τη κουπα μη βλεπετε γιατι θα το κανει βαρετα!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Γιατί ρε συ Γιώργο πιο πολλές τελικές είχε χθες η Μπάρτσα??? δες τα στατιστικά...είχε σίγουρα πάνω από 30 τελικές...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
αχρηστος και ο Μουρινιο...![]()
Μαργαριτα αυτο θα γινει οοοταν ξανα παρει ο βαζελος πρωταθλημα...οποτε καταλαβαινεις!![]()
37 ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ...37 ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!
περυσι μας χωρισε μονο ενας βαθμος κ ειχαμε το τουβλο στον παγκο
ΥΓ.αυτος ο Οζιλ θα γινει παιχταρα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
δεν το ειδα το παιχνιδι αλλα ειναι απο τα φαβορι για το τσ.λ.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
η μπαρτσα ειναι πολυ πιο μπροστα επιθετικα προς το παρον απο ρεαλ. οταν θα αναμετρηθουν μεταξυ τους θα παιξει κατενατσιο η ρεαλ για να μπορεσει να χτυπησει το ματς, ειναι δυσκολο να παρακολουθησεις αυτην τη μπαρτσα παιζοντας δημιουργικο ποδοσφαιρο
εβγαλε παρα πολλες ευκαιριες παρολα αυτα εμενα δεν μου αρεσε το παιχνιδι της. βεβαια οταν την προηγουμενη μερα εχεις δει τη μπαρτσα να κανει αυτο το παιχνιδι οτι και να δεις μετα σου φαινεται βαρετο. ακομα ειναι αρχη παντως πολυ καλα δειγματα ο οζιλ, νομιζω ο κακα πρεπει ηδη να αρχιζει να ψαχνει ομαδα.ο ροναλντο επλιζω να σοβαρευτει και να βαλει την ομαδα πανω απο τον εαυτο του, με το μουρινιο ελπιζω να στρωσει.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ενταξει η Μπαρτσελονα ειναι ενα συνολο με ομοιογενεια, η Ρεαλ θελει χρονο να δεσει και να περσει ο Ζοζε τη φιλοσοφια του.
ακομα 0-0 ειναι
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
1-1 το σκορ στο 62'![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
2-1 η ρεαλ με γκολ του ροναλντο απο απευθειας φαουλ. κοντραρε η μπαλα πανω στον πεπε και μπηκε
Το κερατο μου ρε Πεπε!!
Κοιτα που ο Χιγκουαιν βλεπει Ολυμπιακο και μιμηθηκε τον Παντελιτς.παρε τον χρονο σου πασα μου..![]()
Τι εγινε ωρε Ρενα ποιος παιζει τι παιζει;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ρεαλ Εσπανυολ στον Σκαι.Παει να βαλει γκολ ο χιγκουαιν,σκεφτεται οτι εχει αφησει το θερμοσιφωνα αναμμενο,καθυστερει και τελικα τιποτις.1-0 ακομη
Ενταξ εμειναν κ οι αλλοι με 10
στο σκαι προεδρε παιζουμε με εσπανιολ
Bookmarks