αν ερθει ο Μουρινιο θα ναι σπουδαια κινηση
για να δουμε
gay-torade
The death of one is a tragedy The death of a million is just a statistic
αν ερθει ο Μουρινιο θα ναι σπουδαια κινηση
για να δουμε
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
αρκει ο Περεθ να μην αρχισει τα τρελα του και ν αφησει τον Πορτογαλο να φτιαξει την ομαδα
μακαρι να φτιαξει και η αμυνα δε γινεται να μας βαζει γκολ οποιος θελει
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
O Mουρινιο δεν σηκωνει πολλα πολλα απο τα νεοπλουτα μοντελακια της Μαδριτης θα τους βαλει τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι..
chainsaw (29-05-10)
Η Ρεάλ ανακοίνωσε Βαλβ...εεε...Μουρίνιο θελω να πω για νέο προπονητή της και ήδη εδωσε και τη πρωτη πρες κονφερενς!
Πρέπει να είναι πολύ απελπισμένοι οι Μαδριλένοι, αλλιώς δε θα έπαιρναν ποτε για προπονητή εναν που το dna του και η ποδοσφαιρική του αντιληψη ειναι τοσο ξένα με τα αντίστοιχα της Ρεάλ!
Η πιο μπλαζέ ομάδα του πλανήτη, η ομάδα που συλλέγει παντα τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές, αυτη που δεν διανοειται καν να κατεβει σε οποιοδήποτε γήπεδο για να παιξει κατενατσιο θα πρέπει να συνυπάρξει με τον Μάλκοβιτς του ποδοσφαίρου! Τον τύπο που δεν ανέχεται οι ποδοσφαιριστές του να λαμβάνουν περισσότερη αναγνωριση απο τον ιδιο.
θα εχει γελιο....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
chainsaw (29-05-10)
Η πιο μπλαζέ ομάδα του πλανήτη ... με τον πιο μπλαζέ προπονητή του κόσμου
έχουν ένα κοινό !
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
φανταζομαι πως απο το να ξαναδουν την πλατη της μπαρτσα προτιμουν να βλεπουν κατενατσιο.
η αληθεια ειναι πως μονο στα δυσκολα θα παιξει οπως η ιντερ στο τσου λου, για ρεαλ ειναι συμβιβασμος δεν αντιλεγω, αλλα εχουν να φτασουν στους 8" χρονια και ζαμανια και δυο χρονια να παρουν πρωταθλημα στην ισπανια.
απο την αλλη για το μουρινιο θα ειναι η μεγαλυτερη προκληση της καριερας του να νικησει αυτη τη μπαρτσελονα
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ίσως να είναι ο μοναδικός τρόπος να δει τίτλο η Ρεάλ. Άσε που το υλικό της απ' τη μέση και μπροστά είναι όνειρο για κάθε προπονητή. Ίσως δεν παίζει τόσο αμυντικό ποδόσφαιρο όπως με την Ίντερ, γιατί έχει απεριόριστο μπατζετ και οτι παίχτη ζητήσει στην ομάδα. Λίγο την άμυνα να ενισχύσει και πιστεύω θα πάει καλά.
έπαιξε κατενάτσιο η Πόρτο που πέταγε 4αρες δεξιά και αριστερά??? ακόμη και στον τελικό 3αρα έριξε...
έπαιξε κατενάτσιο η Τσέλσι??? που το 4-2-4 είχε γίνει 2ο αγαπημένο σύστημα του Μουρίνιο??? ξεχνάτε μου φαίνεται τις 3αρες, 4αρες, 5αρες, 6αρες.......
η Ίντερ κατενάτσιο???? και επειδή θα μου πείτε για το τσου λου, να θυμίσω πως η Ίντερ ήταν η ομάδα που έκανε την ανατροπή με την Μπάρτσα από 0-1 σε 3-1...στο παιχνίδι που έπαιξαν στα ίσα έκανε πλάκα στην Μπάρτσα ΚΑΙ στον επιθετικό τομέα!!! όσο για το 1-0 της Βαρκελώνης εσείς τι θα κάνατε αν μένατε ΑΔΙΚΑ με 10 παίκτες στην αρχή του αγώνα???
ο Μουρίνιο θα πάει στην Ρεάλ και θα πετύχει πολλά πράγματα...ίσως με κάνει να συμπαθήσω και λίγο τους Μαδριλένους...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
BrazHlias (27-05-10)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
BrazHlias (27-05-10)
γαμιεται ο μουρινιο και η ρεαλ
τα @@ μου θα παρει
παλι μια μπαρτσα θα τον σταματησει
αντε και του χρονου μουρινιε σε βλεπω μεχρι τους 8 του τσαμπιονς λιγκ
στην ομαδουλα που πηγες
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
ζητω η Ρεαλ του Μουρινιο.
Bookmarks