Και σου ξαναλεω οτι τετοια γκολ εχω δει να τα χανουνε παικτες της αξιας ενος Πελέ , ενος Μαραντονα και ενος Ζινταν. Τι να κανουμε τώρα; Το "δε χανονται" ειναι μια εκφραση που την εχουμε δημιουργησει γιατι μας βολεύει. Επειδη το εχασε αυτο ο Ιγκουαιν αυτοματως αμπαλος; Τοτε να πουμε αμπαλο και τον Μεσι που σε ματς με τη Βαλενθια εχασε ΔΥΟ τετοιες ευκαιριες (στο ιδιο ματς!!!!)
Τι λες;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
τον ειπα αμπαλλο?εγραψα εγω ειναι ο ταδε αμπαλλος?
τελως παντων το σταματαω εδω..
μπορει να λεω και βλακειες.
καληνυχτα..
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Ε,τη γνωμη του λεει ο καθενας αμα ειναι να αρχιζουμε να παρεξηγιόμαστε το κοβω κι εγω οπως εχω κανει καιρο τώρα που δεν πολυσχολιαζω και δεν γραφω τοσο πολυ.
Την καληνύχτα μου και καλο ξημέρωμα σε όλους.
οι βουρτσες ειναι ατελειωτες.σιχαμενη ομαδα
georgethirdeye (10-03-10), Giwrgos7Alexpoli (10-03-10)
παρολα αυτά πιστευω πως θα τον βρει τον δρόμο της η ρεαλ.είναι η πρώτη χρονιά του πελεγκρίνι και μέχρι στιγμής φαίνονται δείγματα καλής δουλειάς.
τώρα αν ο πέρεθ ξηγηθεί σωκράτης και δει 0 τίτλους το καλοκαίρι και τον σουτάρει,δικό του πρόβλημα.εγώ βλέπω μια ομάδα που είναι ένα κλικ πριν κάνει την εκρηξή της...
chainsaw (11-03-10), consigliere (11-03-10)
Toν Πελεγκρίνι θεώρησέ τον ήδη παρελθόν. Ο Πέρεθ εχει πρότυπο τον Σωκρατες.
καλα να παθει.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ετσι κωλοσωματειο!ρουφατεεεεεεεεε!
georgethirdeye (11-03-10)
Πάρτα μωρή κωλο ομάδα!!!!
Καναπέ φέτος να δεις το Θρύλο να περνάει στους 8![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
consigliere (11-03-10), georgethirdeye (11-03-10)
Δεν... συγκινήθηκε ο κλαψιάρης χτες;![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
η σιχαμερότερη των σιχαμερώτερων ..... φυσικά και χάρηκα αν και έχω τρομερή συμπάθεια σε κάποιους παίκτες της
όταν παίζει ο καθένας για την πάρτη του και περιμένουν όλοι μαζί τον Γκούτι να βγάλει το φίδι από την τρύπα αυτά γίνονται . φυσικά η Ρεάλ βρήκε και άξιο διάδοχο του Ραούλ ... τον Κριστιάνο . κάποτε έπαιζαν άπαντες για τον Ραούλ ... στην Ραούλ Μαδρίτης ... τώρα παίζουν για τον κύριο 94 εκατ.
όταν φτάνεις να "ρίξεις" στο ζύγι τον Κακά για τα μάτια του Κριστιάνο ....... αυτά παθαίνεις
ααααααααααα !!! δώστε το "10" στον Λασανά Ντιάρά !!!!!!!!!και μετά φταίει ο Κακά , ο Πελεγκρίνι , ο Ιγκουαιν κλπ κλπ . γεια σου ρε Σωκράτη Πέρεθ με τα ωραία σου
μετά το γκολ της Λυών ο διαιτητής πρέπει να έπαθε στραβισμό 850 βαθμών από την μία πλευρά του γηπέδου όμως !!!
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Du3lisT (11-03-10), georgethirdeye (11-03-10), kouzoulo (11-03-10)
Αυτά τα δύο ζώα που έκαναν την μετάδοση ποιά ήταν;
Ειδικά εκεί που στο τέλος έλεγε για κτύπημα με τις τάπες στον αστράγαλο γιατί κρατούσε την μπάλα στην γωνία μόυ 'ρθε να σπάσω την TV
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
chainsaw (11-03-10)
μπουυυυχαχαχαχα
γιατί εκεί που έλεγε :
για τον θρασύτατο Γκοναλόν , που τόλμησε να τζατζάρει τον Γκούτι ;;;; χάλασε βλέπεις η κόμη της αδελφής προϊσταμένης και αγχωθηκε ο επαγγελματίας παπαρολόγος
για τον Κρις που δεν έκατσε να τον πηδήξει ο Ραούλ , μπας και του κλέψει την μπάλα; έφταιγε κιόλας που , ο άλλος του έκανε 62 φάουλ το δευτερόλεπτο !
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Έτσι...έτσι... σιχαμένοι.... Αντε γεια τωρα... κλάψτε τώρα και το καλοκαίρι ξεπουλήστε με το καλό.... Θα προτιμούσα να σας ξεφτιλήσει η Μπάρτσα μέσα στο κωλοχανείο σας αλλά και έτσι δε με χαλάει καθόλου...![]()
dtakis80 (11-03-10)
Ευχαριστούμε Ρεάλ για το δώρο που έκανες για τα γενέθλια μας!
Πάντα τέτοια!
ΜΠΑΡΤΣΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
dtakis80 (11-03-10), georgethirdeye (11-03-10), stelios-7- (11-03-10)
Να εχεις χαλασει τοσα λεφτα να εχεις φερει παιχταραδες και να μην μπορεις να περασεις τους 16...![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
consigliere (11-03-10), georgethirdeye (11-03-10), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-03-10), mikatsi (11-03-10)
Bookmarks