στο μπασκετ θα λες σταθη..
μπορει και στο ποδοσφαιρο μην βιαζεσαι.
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Aυτός ο Μαρσέλο ρε παιδί μου..ίδιος ο Ρομπίνιο φατσικά!
Σαν αδέρφια είναι...
τον ηπιανε....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ενα 5λεπτο ξεσπασμα στο δευτερο αγωνα μπορει να φερει 3 γκολ για τη ρεαλ.το θεμα ειναι ομως πως με ξεσπασματα δεν μπορεις να εχεις πολλες απαιτησεις.απο την αλλη σημαντικες απουσιες ο μαρσελο και κυριως ο τσαβι αλονσο
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Δεν μου δινει την αισθηση ομαδας η Ρεαλ..
αισχος.
τοσα εκατομυρια για το τιποτα.
πρωταθλημα δεν θα παρουνε.
ευρωπαικο δεν θα παρουνε.
βλεπω να πουλανε το καλοκαρι σε μιση τιμη.
και να δουμε κανα κριστιανο σε καμια μπαρτσα.
Η Ρεαλ εχει πεσει στην ιδια παγιδα με την εποχη των Γκαλακτικος. Μια φορα αποφασισε να μην επενδυσει σε "σουπερ σταρ επιθεσης" , πηρε τον Καναβαρο και εκανε πλακα στην Μπαρτσελονα στο πρωταθλημα.
Τωρα παλι τα ιδια με αποτελεσμα , με τη συγκεντρωση τοσων αστεριων ο Κακα να εχει βαφτιστει...αριστερο χαφ-εξτρεμ και ο Μπενζεμα...δεξί!
Και το καλοκαιρι σκεφτονται να παρουνε και τον Ριμπερι...να δω που θα παιξει αυτος...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Du3lisT (17-02-10)
και του ζινταν.
παιδια ξερει κανεις γιατι στο παιχνιδι με τη λιον δεν εμφανιζοταν χορηγος ουτε στη ρεαλ ουτε στους γαλλους?
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
BrazHlias (18-02-10)
6-2 τη Βιγια!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks