Και κάνα κατοστάρικο τον Μασάντο. Ευρώ.
Γι αυτο αρχισε να μου τη δινει η ρεαλ.Μετα την εποχη των γκαλακτικος που σηκωσαν την ευρωπαικη κουπα,προσπαθει να κανει συνεχεια μεταγραφες εντυπωσιασμου και λιγοτερο ουσιας (δε ξερω αν φταιει η διοικηση Περεθ ή αν ειχε ξεκινησει νωριτερα αυτο).Πλεον στη Μαδριτη δεν κοιτανε την ποιοτητα του παικτη ή αν θα παιξει στη βασικη ενδεκαδα,αλλα την τιμη του.Οσο πιο ακριβος τοσο το καλυτερο (το αντιθετο του Μαρινακη δηλ.).
Τωρα που το σκεφτομαι δε βαζουμε πωλητηριο στον Χολεβας 60 εκατομμυρια μπας και ψαρωσουν?
Και κάνα κατοστάρικο τον Μασάντο. Ευρώ.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Εκεί δε θα του κάνουν συμβόλαιο? Έτσι θα τον αφήσουν?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Οντως.Ας τιμησει εκεινο το συμβολαιο.Ομως...
Για τον Μπειλι δινουν Κοεντραο επισης,για τον Μασαδο θα απαιτησουμε Μπενζεμα ή καποιον παγκιτη τουλαχιστον..τον Κακα.
Εγώ θέλω αμυντικό χαφ.
Αμα δωσουν τοσα λεφτα θα ναι τελειως ηλιθιοι
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ο ενας πιο τραγικός απ τον αλλον σ αυτήν την ιστορία,ο ενας δίνει 98,5 μυρια για εναν παίκτη και ο άλλος λεει οχι!
Που παμε ωρε;
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
94 είχε κοστίσει ο Κριστιάνο και 65 ο Κακά.
Κι όλα αυτά σε ένα καλοκαίρι.
Είμαι Ρεάλ, αλλά η εθελοτυφλία της Ουέφα σε θέματα financial fair play κάνει μπαμ.
το ff δδεν ισχυει ακομα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Μια χαρά ισχύει. Μάλιστα έχουν τιμωρηθεί ομάδες για τη μη τήρησή του.
There is a Dude in town
Πέρσυ δε βγήκαν δυο τριες η μια Ισπανική για τη μη τήρηση του φερ πλέι;
There is a Dude in town
Κατακαημένη Ρεάλ. Εναν παίχτη θέλει διακαώς κι αυτός παίζει σε ομάδα που τη τύχη της ορίζουν εβραίοι. Θα του πιουν το αίμα και θα του ρουφήξουν και το μεδούλι του Πέρεθ. Κανείς δεν τα βγάζει πέρα μ' αυτούς στο οικονομικό.
Σήμερα η εφημερίδα Ας αναφέρει ότι η μεταγραφή έκλεισε τελικά στο απιστευτο ποσό των 120 εκατομυρίων χωρίς έμψυχα ανταλλάγματα!!!!!!!!
Αυτά ακούει ο Νούλης και λέει "εγώ τι σκατά έκανα λάθος με τη Σάντερλαντ και μου στείλαν πίσω τον Μαυρία?"
Καλά όταν μιλάμε για τέτοια ποσά,κανέναν fifancial fair play δεν πρόκειται να τους αγγίξει ποτέ...
Το χρήμα κυβερνάει τα πάντα και το άθλημα θα πάει κατα διαόλου...
Το λέει ξεκάθαρα στο άρθρο ότι αποκλείστηκε για Financial Fairplay, οπότε πρέπει να θεωρούμε πλέον ότι έχει μπει σε εφαρμογή. Την ακρίβεια του κανονισμού δε την γνωρίζω, αλλά στο περίπου ξέρουμε ότι οι ομάδες πρέπει να έχουν κέρδος περίπου όσο και το ποσό που ξοδεύουν. Το αν οι Ρεάλ, Παρί, Σίτι και πάει λέγοντας, έχουν βρει παραθυράκια και το ισορροπούν δεν το ξέρω, επιφανειακά πάντως φαίνεται ξεκάθαρα ότι η καριόλα η UEFA κάνει τα στραβά μάτια σε κάποιους...
ΥΓ. Εκτός αν όντως η Παρί πχ τα τελευταία 2 χρόνια είχε 400εκ έσοδα και την κατηγορούμε τζάμπα.. χοχο!
Bookmarks