Eleni7 (15-03-11)
Eleni7 (15-03-11)
ωραιο και αποτελεσματικο ομως,αλλα απο ενα σημειο και μετα μου θυμιζει βιντεο γκειμ,οποτε προτιμω πλεον κατι αλλο...
ε ενταξει ρε παιδια,μη σπαζεστε,δικαιουμαστε να πουμε και μιαν αλλη αποψη!
Κανένας δεν σπάζεται Χάρη, αλλά άνθρωπος που λέει ότι είναι βαρετό και μονότονο το παιχνίδι της Μπάρτσα και ζητάει σαν
οπαδός κάτι άλλο, καλύτερα να το γυρίσει στο Τέννις, απλά και όμορφα... Σας χαλάει που είναι άπιαστη και δουλεμένη στην
κυκλοφορία; Δεν προσφέρει θέαμα; Δεν βάζει γκολ; Δεν καταλαβαίνω...
Απίστευτο το ποδόσφαιρο της Μπαρτσελόνα, απλά και για μένα που την υποστηρίζω, καταντάει αηδία γιατί ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Μου σπάει τα @@ να βλέπω να βάζει όσα γκολ θέλει σε οποιονδήποτε αντίπαλο! Και δεν φτάνει μόνο αυτό, έχει και την βοήθεια της διαιτησίας...ε άντε να γαμηθούνε![]()
Haris1984 (15-03-11)
ε αυτο που ειπε ο Σταθης με καλυψε ΑΠΟΛΥΤΑ.για μενα το ποδοσφαιρο ειναι παιχνιδι για 22 οχι για..11.
@Χάρη εντάξει το 'πιασα! Κλασσικά όταν δεν μπορούμε να φτάσουμε την αξία του άλλου κάνουμε ότι μπορούμε μπας και τον
φρενάρουμε για να φανούμε κι εμείς λίγο... Αντί να ζητάμε από τους άλλους να φτάσουνε σε ποιότητα την Μπάρτσα και να
απογειωθεί το σπορ, ζητάμε από την Μπάρτσα να κατεβάσει ταχύτητα γιατί είναι διαστημική και δεν παίζεται.
Eleni7 (15-03-11)
Μονοτονη η Μπαρτσα? Ρε παιδια με αυτο το σκεπτικο την Κυριακη που εβλεπα τα δικα μας στην Τουμπα επρεπε να αυτοπυρποληθω.
*****8.23*****
Eleni7 (15-03-11)
Eleni7 (15-03-11)
Εγω θελω αντι για 11 αντιπαλους, 11 ημιγυμνες να περιφερονται στον αγωνιστικο χωρο, να παιζουν αρπα και να απαγγελουν στιχους του Θαναση Παπακωσταντινου.![]()
*****8.23*****
Πάντως πώς το καταφέραμε βραδιάτικα να ανοίξουμε συζήτηση Ρεάλ-Μπαρτσελόνα είναι κάτι το αξιοθαύμαστο.
sadi (16-03-11)
Μωρέ θαυμάσιο το ποδόσφαιρο και καυλώνουμε όταν το βλέπουμε, αλλά να παίξει έτσι κι ας χάσει! Του πούστη δεν χάνει με ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑ! Απορώ, θα υπάρχει ποτέ ομάδα να της βάλει 5 γκολ? 5-0 όπως έκανε αυτή στην κωλοΡεάλ!
ελα ντε.οπως και να απαξιωνουμε τη (διαφορετικη) αποψη του αλλου!
Ναι μωρέ για να μην είναι μονότονα τα πράγματα...Σαν να έχεις τη γυναικάρα των ονείρων σου δίπλα σου να σου κάνει ότι
ζητάει η ψυχή σου και να λες, μωρέ δεν την αλλάζω με μια ξεδοντιάρα 85χρονη με 5 εγκεφαλικά για να φύγει η μονοτονία της κουκλάρας;
Ρε τι θα ακούσω ακόμη απόψε;
Bookmarks