Σελίδα 104 από 246 ΠρώτηΠρώτη ... 45464748494100101102103104105106107108114124134144154204 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 2.061 έως 2.080 από 4903

Θέμα: REAL MADRID

Το avatar του χρήστη dtakis80

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.000 φορές σε 3.070 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: REAL MADRID

συγχαρητηρια στον προπονηταρα μουρινιο...κ εις ανωτερα...(7 στο επομενο κ βαλε)
    ρουφατεεεεεεεεεεε π@υστακιαααααααααα

2. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (30-11-10)

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από konax Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πεστα ρε χρυσοστομε
    Παντως περα απο την πλακα ειναι ατοπο να γινεται συγκριση μουρινιο με πεπ.
    Ο ενας εχει δωσει τα διαπιστευτηρια του πολλακις και ο αλλος απλως με την μπαρτσα η οποια με αυτο το υλικο που εχει,ακομα και με τον μεγα αλεφα στον παγκο της θα σκορπαγε τον τρομο.
    Τον πεπ ας τον περιμενουμε να τον δουμε και σε αλλη ομαδα για να τον κρινουμε....Ειδαμε και τον ραικαρντ πως τα πηγε στην τουρκια.
    Και με της Ρεάλ το ρόστερ θα τα πήγαινε καλά ο Αλέφας.

Μη λέμε τώρα οτι του'φταιξε το ρόστερ του Μουρίνιο για τη χθεσινή 5άρα!

Και προσωπικά εκτιμώ περισσότερο προπονητές που μένουν στις ομάδες τους μετά απο τη κατάκτηση της κορυφής και δε τη κοπανάν, οπως έκανε πέρσι ο Μουρίνιο που αρνήθηκε να μείνει στην Ιντερ φοβούμενος μη πέσει με γδούπο απ' το θρόνο.

4. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dtakis80 (02-12-10)

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από masinGun Εμφάνιση μηνυμάτων
    "Αν μπορεί η Μπαρτσελόνα, ας μας βάλει 8 γκολ της Δευτέρα". Τάδε έφη Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τη νίκη των "μπλαουγκράνα" επί της Αλμερία. Διαψεύστηκε;

Ή μήπως τελικά είχε δίκιο ο [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] λέγοντας ότι "η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη ομάδα και η Ρεάλ ομάδα in the process";
    Το ότι κατέβασε τη Ρεάλ οπως ο Μαλεζάνι κάποτε τη Μπανάθα με τον Μπίσκαν να μαρκάρει στη σέντρα και πίσω ο Κανένας, ουδεμία σχέση εχει με το αποτέλεσμα.

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Παιδια σημερα ενιωσα τι σημαινει να εισαι βαζελος.Με το που μπηκα στο δωματιο στη δουλεια γυρισαν τρεις με την παλαμη ανοικτη!!Στην αρχη νομιζα οτι με φασκελωναν( ) και αμεσως μετα καταλαβα το λογο της χειρονομιας .5αρα!!!!!!!!!Πλην του οτι ο ενας ειναι αεκτζης οποτε καταλαβαινετε το καζο!!
    Φανατστειτε να ζεις με πενταρες μια ζωη,οπως τα βαζελια!!

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.626
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.587 φορές σε 8.155 μηνύματα
    Ignore User

"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Παντως ο Μουρινιο πριν τον αγωνα ειχε πει οτι η Μπαρτσα ειναι πολυ ανωτερη ομαδα...Δικαιωθηκε!!

Το avatar του χρήστη masinGun

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.900 φορές σε 3.701 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Rena Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδια σημερα ενιωσα τι σημαινει να εισαι βαζελος.Με το που μπηκα στο δωματιο στη δουλεια γυρισαν τρεις με την παλαμη ανοικτη!!Στην αρχη νομιζα οτι με φασκελωναν( ) και αμεσως μετα καταλαβα το λογο της χειρονομιας .5αρα!!!!!!!!!Πλην του οτι ο ενας ειναι αεκτζης οποτε καταλαβαινετε το καζο!!
    Φανατστειτε να ζεις με πενταρες μια ζωη,οπως τα βαζελια!!

να το προσέξεις αυτό ... μην σου αφήσει κανένα κουσούρι !
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
    υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από masinGun Εμφάνιση μηνυμάτων
    να το προσέξεις αυτό ... μην σου αφήσει κανένα κουσούρι !
    ¨Αμφιβαλλω μια και πρωτη φορα μου συνεβη τετοιο καζο.
    Αλλα φαντασου να ζεις μια ζωη με αυτο το δουλεμα.λογικο ειναι να μενει κουσουρι σε καποιους τελικα και να γραφουν ο,τι γραφουν.Λιγο το δουλεμα λιγο η ψυχασθενεια,να πως βγαινουν τα εξωφυλλα καποιοων εφημεριδων.

.

Thanks
    4.340
    Ignore User

Αλλο βαζελος αλλο Ρεαλ..

Τουλαχιστον η Ρεαλ ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ συλλογος με μεγαλη ιστορια οχι σαν το βαζελακι που δεν ξερει την ημερομηνια γεννησεως του..

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rena (01-12-10)

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.626
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.587 φορές σε 8.155 μηνύματα
    Ignore User

H φαση ειναι η δηλωση του κριστιανο μετα το 8-0 της μπαρτσα...''ας ερθουν να τα βαλουν και σε εμενα''...
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Ignore User

Αρα αφου δε φαγαμε 8 πρεπει να πανηγυριζουμε οπως οιβαζελοι που πανγυριζουν επειδη δεν εχασαν 5-0.αλλα 5-1.
    Νεες δηλωσες Ροναλντο"Το ηξερα οτι δε θα τρωγαμε 8"
    Παντως γελιο ειχε το πειραγμα ενος αρειανου σημερα "παρτε νιοπλια στη ρεαλ μπας και βαλετε κανενα γκολ στην μπαρτσα"

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sadi (01-12-10)

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Rena Εμφάνιση μηνυμάτων
    "παρτε νιοπλια στη ρεαλ μπας και βαλετε κανενα γκολ στην μπαρτσα"

Η δήλωση του αιώνα λέμε!
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

17. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rena (01-12-10)

.

Thanks
    4.340
    Ignore User

Ο Μουρινιο θα φτιαξει ομαδα στην Ρεαλ αυτο ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ και ειδικα αυτη η ητα οπως και να μην φανηκε τον πειραξε πολυ!
    Σιγουρα κατι θα φυαλει στο μελλον για την Μπαρτσα..

19. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (05-12-10)

Thanks
    82
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 133 φορές σε 117 μηνύματα
    Ignore User

Δεν πείραξε κανέναν.Μόνο τους πανηγυριτζήδες οπαδούς.Είτε είναι 5-0,είτε είναι 8-0,3 βαθμούς παίρνει.Αυτό μετράει και η Ρεάλ θα είναι πρωταθλήτρια φέτος.

Το avatar του χρήστη R3DIzWhat1am

Thanks
    87
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 190 φορές σε 110 μηνύματα
    Ignore User

να θυμησω κανα δυο πραγματακια στους συμφοριτες οπαδους της ρεαλ

[YOUTUBE]BvE2z54RW2c[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]teNPaF8vBwY[/YOUTUBE]

αποτελεσμα στο λιμανι εχεις παρει ποτε?
    πρεπει να μου εχεις τσιμπησει 2 Χ αν θυμαμαι καλα

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Δε μου λενε κατι. Υποστηρίζω τη Ρεαλ για δυο λογους, πρωτον γιατι μεγαλωσα με την μεγαλη Ρεαλ των αρχων του 80, που κατι Μπαρτσελονες τις ειχε για πλακα και για παρτι, και δεύτερον γιατι μου εσπασε τα νεύρα (οπως σε ΚΑΘΕ περιπτωση ανεξαρτητως ομαδων) αυτη η "αδελφοποιηση με το ζόρι" (όπως μου τσακίζει τα νεύρα η αντίστοιχη με τον Ερ. Αστέρα. Και γιατι Αστερας; Γιατί όχι Σμεντέρεβο; Γιατί όχι Όμπιλιτς; Γιατί όχι Παρτιζάν στην τελική; )
    Οσον αφορα για τα οσα δε δοθηκαν με αντιπαλους τον Ολυμπιακο και τη Ρεαλ σε παραπεμπω σε καθε αγώνα μικρης με μεγαλη ευρωπαϊκη ομαδα και σε ποιον κανουνε χατίρια οι διαιτητες. Κλασικο τελευταιο παραδειγμα η αποπειρα δολοφονιας του Εντόι απο τον Βαλντεζ (αν θυμαμαι καλα) που "δεν την πηρε χαμπαρι" ο διαιτητης. Φυσικα εαν ειχαμε κι εμεις αντιμετωπισει την Μπαρτσελονα μην ανυσηχείς. Ολα μπλαουγκρανα θα τα εβλεπε ο διαιτητης, ασε που προσωπικα πιστεύω , ξέροντας την συγκεκριμενη ομαδα, οτι αν μας εβρισκε μπόσικους δε θα σταματαγε οπως εκανε με το βαζελο. Καμια δεκάρα περιποιημένη θα τρώγαμε και θα σου ελεγα μετα εγώ "αδελφοσύνες".

Επιπλεον ξεροντας και την ιστορια (πολιτική , κοινωνική, αθλητική) της Ισπανιας, κι επειδή έχω ασχοληθει με το συγκεκριμενο πρωταθλημα επι μακρόν, θεωρώ ότι κοντύτερα στον Ολυμπιακό είναι η Ρεάλ παρα η Μπαρτσελόνα σαν ομαδες.

23. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sadi για αυτό το μήνυμα:

IERO (06-12-10), Rena (05-12-10)

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Δε λεω φυσικα πως δε φρικαρισα οταν αδικείτο ο Ολυμπιακος, αλλωστε σε ολα αυτα τα παιγνιδια ήμουν μέσα (μονο ενα χρονο εχω κοψει το γήπεδο, δεύτερη χρονια φέτος, ολα καλα) αλλά άλλο αυτό και άλλο να πω ότι .... "αντιπάθησα" τη Ρεαλ γιατι μας έσφαξε. Ναι ενω η Μπαρτσελόνα ας πουμε αν της δινοταν ευκαιρία να μας σφάξει δεν θα το εκανε γιατι...μας αγαπαει. Παραμύθια ρε παιδια. Ξερω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ βαζελους που ειναι Μπαρτσελόνα, δε λεει αυτό κάτι.
    Φυσικα μου αρεσει η Μπαρτσα οταν παιζει καλη μπαλα, δεν ειμαι και τιποτα "κολλημενος" με Ρεαλ και τετοια ήμαρτον. Οπως λατρεψα την "σουπερ-Ντεπορ" στην εποχή της, την Βαλένθια του Μεντιέτα και αρκετες ομαδες ακόμα. Ομως οχι απο...αδελφοποιήσεις. Απλα επειδη παιζανε μπαλάρα.

25. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sadi για αυτό το μήνυμα:

IERO (06-12-10), Rena (05-12-10)

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.722
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.268 φορές σε 10.822 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ^Giovanni10^ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν πείραξε κανέναν.Μόνο τους πανηγυριτζήδες οπαδούς.Είτε είναι 5-0,είτε είναι 8-0,3 βαθμούς παίρνει.Αυτό μετράει και η Ρεάλ θα είναι πρωταθλήτρια φέτος.
    Όχι μωρέ κανέναν δεν πείραξε! Αφού το ίδιο είναι να χάνεις 1-0 και 5-0 στο ντέρμπι, μαλακίες θα λέμε τώρα? Το ίδιο με σένα σκέφτονται οι οπαδοί της Ρεάλ, 3 βαθμούς πήρε η Μπαρτσελόνα κι ας μας έκανε τον κώλο σαν πάτο βαρελιού...
    http://www.red-dna.com/forum/signaturepics/sigpic5510_18.gif

27. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Du3lisT για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (05-12-10), Cobain_7 (05-12-10), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (05-12-10), sadi (05-12-10)

Το avatar του χρήστη R3DIzWhat1am

Thanks
    87
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 190 φορές σε 110 μηνύματα
    Ignore User

κοιτα sadi , απο οτι βλεπω επειδη εγω γεννηθηκα το '80 , εσυ έβλεπες μπαλα το '80, εισαι μεγαλυτερος απο μενα οπότε είναι μια βάση να πάρω σοβαρά αυτά που λες και να δεχτώ σαν ιστορία να μου πεις ότι ταιριάζουμε καλύτερα με την Ρεαλ απο ότι με την μπάρτσα ,αν και θα σου ημουνα υπόχρεως αν το ανέλυες λίγο παραπάνω. Εγω δεν ειμαι οπάδος καμιάς ομάδας εξωτερικού, να μην παρεξηγηθώ. Το θέαμα και μόνο αυτο, που προσφέρει η μπαρτσελονα στο ποδοσφαιρο τα τελευταία χρόνια απλά θαυμάζω. Οπάδος της Μπαρτσελόνα όμως με τίποτα. Και θα 'θελα πολυ να την πετύχω ακομα και τώρα στο ΝΑΟ ,γιατί ξέρω ότι για να πάρει αποτέλεσμα θα φτύσει αίμα. Μέχρι όταν παίζαμε ΟΑΚΑ , που μπλέξαμε με τους "μοντερνους" προπονητες μονο ο σερ τσιχλας ειχε κερδίσει. Και δεν θυμάμαι ποτέ η ΡΕαλ στο στοιχημα οταν ερχονταν καραισκακη-οακα να ειχε 1.25 στο στοιχημα. να Μη ξεχνάμε ότι την μπαρτσελονα την έχω πετύχει δυο φορές σε τελικό γιουρολίγκας. Μια την πήρα ,μια μου το πήρε. Τις αδελφοποιήσεις τις θεωρώ χαζές, Ειλικρινά. Βασικα το θεωρω χαζω να λες οτι εισαι με δυο ομάδες, ειδικα εξωτερικου. Πως και πότε καταφερες να ταυτιστείς με μια ομάδα εξωτερικου? Αντε να πεις ειχα μια αγρινιωτισα γκομενα στο πανεπιστημιο και θελω να ανεβει ο παναιτωλικος , αντε να πεις η μανα μου εχει ενα χωριο και 2 θειες στη κερκυρα και δε θελω να πεσει η Κέρκυρα αλλα τωρα να εισαι ολυμπιακος και να λες θελω να παρει το CHL η μπαρτσελονα ή η ρεαλ και θα το πανηγυρίσω. Τι ειναι η μπαλα μαστερ σεφ η χfactor? Αφου δεν θα το παρουμε εμείς ας το πάρει ο πιο ομορφος, η οποιος μας αρεσει, οποιος ειναι τιπάς!!!! Απλα σαν Ολυμπιακοι μου φαινεται αστειο να εχεις και δευτερη ομαδα απο τις "μεγαλες" . Αυτα ειναι για οπαδους μικρών ομαδων που δεν εχουν παρει τίτλους και θέλουν τα ταυτιστούν καπως με μια αλλη ομαδα που εχει παρει καποιους τιτλους. Συνδρομο στερησης εμεις δεν εχουμε.

29. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (05-12-10)

Το avatar του χρήστη chainsaw

Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Thanks
    29.666
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.624 φορές σε 7.132 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από R3DIzWhat1am Εμφάνιση μηνυμάτων
    κοιτα sadi , απο οτι βλεπω επειδη εγω γεννηθηκα το '80 , εσυ έβλεπες μπαλα το '80, εισαι μεγαλυτερος απο μενα οπότε είναι μια βάση να πάρω σοβαρά αυτά που λες και να δεχτώ σαν ιστορία να μου πεις ότι ταιριάζουμε καλύτερα με την Ρεαλ απο ότι με την μπάρτσα ,αν και θα σου ημουνα υπόχρεως αν το ανέλυες λίγο παραπάνω. Εγω δεν ειμαι οπάδος καμιάς ομάδας εξωτερικού, να μην παρεξηγηθώ. Το θέαμα και μόνο αυτο, που προσφέρει η μπαρτσελονα στο ποδοσφαιρο τα τελευταία χρόνια απλά θαυμάζω. Οπάδος της Μπαρτσελόνα όμως με τίποτα. Και θα 'θελα πολυ να την πετύχω ακομα και τώρα στο ΝΑΟ ,γιατί ξέρω ότι για να πάρει αποτέλεσμα θα φτύσει αίμα. Μέχρι όταν παίζαμε ΟΑΚΑ , που μπλέξαμε με τους "μοντερνους" προπονητες μονο ο σερ τσιχλας ειχε κερδίσει. Και δεν θυμάμαι ποτέ η ΡΕαλ στο στοιχημα οταν ερχονταν καραισκακη-οακα να ειχε 1.25 στο στοιχημα. να Μη ξεχνάμε ότι την μπαρτσελονα την έχω πετύχει δυο φορές σε τελικό γιουρολίγκας. Μια την πήρα ,μια μου το πήρε. Τις αδελφοποιήσεις τις θεωρώ χαζές, Ειλικρινά. Βασικα το θεωρω χαζω να λες οτι εισαι με δυο ομάδες, ειδικα εξωτερικου. Πως και πότε καταφερες να ταυτιστείς με μια ομάδα εξωτερικου? Αντε να πεις ειχα μια αγρινιωτισα γκομενα στο πανεπιστημιο και θελω να ανεβει ο παναιτωλικος , αντε να πεις η μανα μου εχει ενα χωριο και 2 θειες στη κερκυρα και δε θελω να πεσει η Κέρκυρα αλλα τωρα να εισαι ολυμπιακος και να λες θελω να παρει το CHL η μπαρτσελονα ή η ρεαλ και θα το πανηγυρίσω. Τι ειναι η μπαλα μαστερ σεφ η χfactor? Αφου δεν θα το παρουμε εμείς ας το πάρει ο πιο ομορφος, η οποιος μας αρεσει, οποιος ειναι τιπάς!!!! Απλα σαν Ολυμπιακοι μου φαινεται αστειο να εχεις και δευτερη ομαδα απο τις "μεγαλες" . Αυτα ειναι για οπαδους μικρών ομαδων που δεν εχουν παρει τίτλους και θέλουν τα ταυτιστούν καπως με μια αλλη ομαδα που εχει παρει καποιους τιτλους. Συνδρομο στερησης εμεις δεν εχουμε.
    Σωστος φιλε.Ποτε δεν καταλαβα την ταυτιση καποιων με ομαδες του εξωτερικου.Γινεται να εχω τωρα εγω κοινα βιωματα ή αντιληψεις με τους ισπανους ή τους αγγλους για να "κολλησω" με καποιο συλλογο συγκεκριμενα.Το μονο που μπορει να μοιραζομαστε ειναι η αγνη αγαπη για το ποδοσφαιρο(η οποιο φυσικα ειναι περα απο ομαδες και συμπαθειες).

31. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Phaedra (21-12-10)

Σελίδα 104 από 246 ΠρώτηΠρώτη ... 45464748494100101102103104105106107108114124134144154204 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές