η πιο βαριά ήττα στην καριέρα του Μουρίνιο
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
Αφιερωμενο στην Ρεαλ και ειδικα στον Μουρινιο
Υ.Γ Γεια σου Στελιο αρχοντα![]()
Eleni7 (29-11-10)
Tσοντα με τα ολα της.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Πιο βαριά ήττα για τον Μουρίνιο είναι το 0-1 απο την αρμάδα του Σαριέγκι!
consigliere (30-11-10), masinGun (30-11-10), Rena (30-11-10), sk12072 (30-11-10)
σωστος ο κωστας.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Πεστα ρε χρυσοστομε
Παντως περα απο την πλακα ειναι ατοπο να γινεται συγκριση μουρινιο με πεπ.
Ο ενας εχει δωσει τα διαπιστευτηρια του πολλακις και ο αλλος απλως με την μπαρτσα η οποια με αυτο το υλικο που εχει,ακομα και με τον μεγα αλεφα στον παγκο της θα σκορπαγε τον τρομο.
Τον πεπ ας τον περιμενουμε να τον δουμε και σε αλλη ομαδα για να τον κρινουμε....Ειδαμε και τον ραικαρντ πως τα πηγε στην τουρκια.
μα δεν ετέθη ποτέ θέμα σύγκρισης , σύγκριση των δύο ομάδων έγινε . άλλωστε είναι δεδομένο πως ο Μουρίνιο κατασκευάζει ομάδες με βάση το μυαλό του ή τις σκέψεις του ενώ ο Γκουαρντιόλα έφτιαξε ομάδα με βάση το μοντέλο "Μπαρτσα" . ούτως ή άλλως καμία σχέση το ένα με το άλλο
chainsaw (30-11-10), consigliere (30-11-10)
Madrid cabron seluda el campeon
The death of one is a tragedy The death of a million is just a statistic
"Αν μπορεί η Μπαρτσελόνα, ας μας βάλει 8 γκολ της Δευτέρα". Τάδε έφη Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τη νίκη των "μπλαουγκράνα" επί της Αλμερία. Διαψεύστηκε;
Ή μήπως τελικά είχε δίκιο ο [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] λέγοντας ότι "η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη ομάδα και η Ρεάλ ομάδα in the process";
ας βαψει τα νυχια του ο κριστιανο την αλλη φορα πριν μιλησει
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
georgethirdeye (30-11-10)
Βάλτε τον Ικερ στο ρολόι να μετράει πόσα τρώει ....
και επειδή μερικές εφημερίδες είναι χειρότερες από τις δικές μας ... χα χα χα
![]()
τι λεει πανω δεξια;la gamiseta;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
camiseta. Ποιος ξέρει τι σημαίνει![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
T-shirt φυσικά!
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
τεμαχιο
Ο Ολυμπιακος ειναι ιδεα,εμεις τον φτιαξαμε και θα τον αγαπαμε μεχρι να πεθανουμε.Λεωνιδας Ανδριανοπουλος.
Bookmarks