Βρισκομαστε λιγο μετα τις τρεις και μισι μπροστα απο το μοιραιο τουρνικε. Μπροστα απο το τουρνικε που απανω του χαθηκαν αδικα εικοσι μια ψυχες... Τα λουλουδια ασφαλως και υπηρχαν απανω του μαζι με τα κλασσικα σημειωματακια που τα συνοδευουν οπως παντα... Φετος ειπα να πρωτοτυπησω. Ηταν η πρωτη χρονια που δεν επελεξα να γραψω σημειωματακι. Ζωγραφισα λοιπον στο κομπιουτερ μια φανελα του Ολυμπιακου και απανω της προτιμησα να γραψω κατι το ιδιαιτερο. Με αυτο τον τροπο μου προτιμησα αυτη την φορα να στειλω ενα μηνυμα για δικαιωση εστω και ψυχικη τοσο των συγγενων οσο και των νεκρων μας αδελφων... Εμπνευσμενο απο μια φανελα που ειδα στο λιβερπουλ και εγραφε justice 96.
Σταθηκα ωρα στο τουρνικε χαμενος μεσα στις σκεψεις μου. Πολυς κοσμος ερχοταν και αφηνε ενα λουλουδι ενω στεκοταν παρατηρητικα και κοιτουσε εκεινη την μικρη φανελιτσα που βρισκεται τοποθετημενη διπλα στην αναγγελια του τραγικου γεγονοτος...
Δεν εκανα τιποτα παραπανω αυτο που κανω καθε χρονο... Δεν ξεχνω, παντα τιμω με τον δικο μου τροπο...
Bookmarks