τιποτα να μην πεταξρει.ο ιδιος να πεταξει για ισπανια.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ρε αει τραβα παραπερα ρε τιτικα πατσαδερή. Παλιος γαύρος "υποτιθεται" και να σου κανει μαγκιες ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ. Κραγμένη.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ειναι τελειωμενος.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ο Βασιλοπουλος τουλαχιστον εχει τσιπα και το απεδειξε.Εσυ ζητας της παναγιας τα ματια και στο γηπεδο σε κανει κουτο ο καθε τυχαιος.
Τον παίχτη αυτόν τον θυμάμαι τελευταία φορά με την ΑΕΚ πριν τραυματιστεί.
Ήταν φουλ μπακ, δυνατός πίσω με καλούτσικη σέντρα.
Πως γίνεται μετά τον τραυματισμό τους να επιστρέφει ως αμυντικό χαφ δεν μπορώ να καταλάβω.
Δηλαδή αν ξανατραυματιστεί και ξαναεπιστρέψει θα γυρίσει σέντερ φορ?
Επειδή έχω καταλάβει ότι θα ανανεώσει, καλό θα ήταν να γυρίσει στην φυσική του θέση , δηλαδή αναπληρωματικό δεξί μπακ, και να γλιτώσουμε από την παρουσία του στον άξονα.
.
Du3lisT (05-03-09)
Καλύτερα να κατεβαίνουμε με 10 παρά με τον Πάτσα αμυντικό χαφ. Η απουσία του ανεβάζει 2 επίπεδα την ομάδα!
.
d.n.a. (04-03-09), Du3lisT (05-03-09), karalamanajic (04-03-09), masinGun (05-03-09)
να ανανεωσει ΤΩΡΑ!!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Μου έσπασε τα νεύρα περισσότερο απ τον Ντομί με την Σεντ ετιέν.
βγηκες και παιξαμε καλυθτερα.αυτο τα λεει ολα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Στο δεύτερο ανέβηκε πολυ!!!!!!![]()
χτες έβλεπα στο σκαι ένα ντοκιμαντερ με ένα τύπο που έψαχνε ανα τον κόσμο να βρει γιγάντιους κροκόδειλους (άνω των 6 μέτρων) .
σε ένα πάρκο στην ινδία λοιπόν φιλοξενείται ο "Σαγόνιας" ο οποίος από το πολύ φαί είναι τόσο αργοκίνητος που οι φύλακες δεν τον φοβούνται πλέον και κυκλοφορούν άνετα δίπλα του .
που να ηξερε ο τύπος ότι υπάρχει άλλος ένας στον πειραιά !!!!!
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
steliosb (05-03-09)
Παιξαμε καλυτερα για λιγο διαστημα, οχι γιατι αλλαξαν τα προσωπα, αλλα γιατι επιτελους αλλαξαμε συστημα. Ας παιξουμε σε ολοκληρο αγωνα 4-4-2 χωρις Μπελουτσι, αλλα με δυο επιθετικους και τοτε θα κρινουμε αν χαλαει τη μαγια ο Πατσα ή καποιος αλλος.
Μας έσπασε και αυτός τα νεύρα χθες...
Bookmarks