g10vanni (02-11-08)
εκ των ελαχιστων εξαιρεσεων , εχω παει σε γαυγατζιδικο σκυλάδικο δηλαδη , ειναι το ατυχες κοριτσι που κυκλοφορει μεσα στο μαγαζι αναζητωντας ματιές , από τους κοπροθαμωνες , μολις την μπανισεις λοιπόν σου ερχεται με πανερακια με λουλουδια , τα οποια αγοραζεις , και τα πετας στην πιστα , και ετσι γινεσαι χορηγος .....κανεις ζημια δηλαδη , ουγκαντοδιασκεδαση ....ελλαδαρα Σταθη μου..
g10vanni (02-11-08)
νομιζα οτι ελεγες καποις συγκεκριμενη ρε συ.τις ξερω αυτες...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τι εγινε Πατσα, περασε ο τραυματισμος απο τα ξύδια ή ακομα;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ε πλησιάζει ο βάζελος...
κλαμπ με πιπινια εκει για μιλησεις θες ντουντουκα , οπου εχει καλη μασα κανα μπουζουκι στο ρεμπατικο , και πιπινες που να χουν και ορεξη για να μιλησουν και να διασεδασουν οχι να κοπανιουνται
sadi (31-10-08)
ρεμπετομουτρο νεε μου ε; Ευγε!
Αλλα δυστυχως ο Πατσα και Σια δεν πανε εκει. Προτιμουνε τα βαρεα και ανθυγιεινα ξενυχταδικα![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
αχα! βλεπω προτιμας και νεαρες αλλοδαπες!! Πονηρεεεεεεεεεεεεε
Υ.Γ. ελα να πιουμε καμια πιντα!!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
βρεθηκε ρε σεις το προβλημα του Πατσα. Οσφυαλγια!!!
Τον πονουσε η...μεση γι'αυτο δεν επαιζε τελευταια!![]()
και τωρα λυθηκε?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τελικά, όντως σήμερα με αγανάκτησε κι εμένα, που προσπαθώ να βρώ θετικά στοιχεία πανω του από αδυναμία σε παίκτες που έχουν προσφέρει πολλά στον Θρύλο. Λες και σημάδευε με τις πάσες του τους αντιπάλους... Του δίνω μια τελευταία ευκαιρία ακόμα. Μετά κι εγώ θα τον ξεπροβοδίσω με δόξα και τιμή (που λέει και η Μάρω Κοντού!)
ΘΡΥΛΟΣ θρησκεία και στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
δεν μπορω να τον βλεπω αλλο.ειδικα η πασα που εκανε σε αντιπαλο εξω απο τη μεγαλη περιοχη του εργοτελη ηταν το αποκορυφωμα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
κουκουρουκουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ! αστο ρε αγορι μου , αφου δεν σε θελει φετο!!!!
θα γινει της φουκουσιμας
ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ: Πολύ καλός στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά όχι προσεκτικός όταν ήταν κοντά στην αντίπαλη περιοχή. Καμμία σχέση με προηγούμενες μέτριες εμφανίσεις του, ειδικά στην αρχή ήταν ο καλύτερος παίκτης. Για την ομάδα αλλά και για την πάρτη του και το όνομά του, πρέπει να συνεχίσει έτσι.
...........................
H επιστημη σηκωνει ψηλα τα χερια!!![]()
Bookmarks