Fakes (23-04-09)
Fakes (23-04-09)
Τί αχάριστοι? Εικόνισμα πρέπει να μας κάνει ο Σωκράτης που τον γλυτώσαμε από τον παλαίμαχο Μπασινά και τον μονίμως τραυματία Κυριάκο. Ντουντού και Αβραάμ έχουμε στη θέση τους.
d.n.a. (23-04-09)
το κορυφαιο που θα διαβασουμε προσεχως ετσι οπως παμε και για να τον δεχτει ο κοσμος θα ειναι να μας πουνε οτι ο Χρησταρας απερριψε την "τεραστια" προταση των Τουρκων και επειδη ειναι ψυχαρα, Ολυμπιακαρα κλπ υπεγραψε ανανεωση συμβολαιου με μας...Και μαλίστα με λιγοτερα...
Μετα θα βγει και συγκινημενος και θα μας πει: για το Θρυλο ρε γαμωτο!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
μην λες τετοια τωρα....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Fakes (24-04-09)
kai ομως εχουμε την δυναμη να τον εξαφανησουμε οπως με τον Καφε , αν το Καραισκακη τον αρχιζει στο κραξιμο απο την προθερμανση , θα τελειωσει για την ενδεκαδα
Fakes (24-04-09)
Για διαβάστε κάτω δεξιά
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Πατσα αλανι για παντα στο λιμανι! Τρεξτε και παρακαλεστε τον λαλακες διοικουντες...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Ναι μην τον χάσουμε κρατάμε τα άλλα δύο σαπάκια ας κρατήσουμε και αυτόν!!!
Βλέπει... Ομόνοια ο «Πάτσα»
Δύσκολα ο Χρήστος Πατσατζόγλου θα συνεχίσει στο τουρκικό πρωτάθλημα την καριέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», ο 30χρονος αμυντικός μέσος βρίσκεται μια… ανάσα πριν υπογράψει στην Ομόνοια, όπου θα βρει τον Τάκη Λεμονή. Χθες, ο διεθνής άσος είχε ραντεβού με τους διοικούντες την Καϊσερισπόρ, που φέρονται να του πρότειναν 800.000 ευρώ ετησίως. Την ίδια ώρα, ανοιχτό παραμένει το θέμα της Ιταλίας, αλλά η περίπτωση ο «Πάτσα» να πάει στη Μεγαλόνησο μοιάζει πιθανότερη. Εν τω μεταξύ, στον Ολυμπιακό δεν αποκλείουν να υπάρξει ανατροπή σκηνικού και ο παίκτης να παραμείνει στην ομάδα.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Εγώ γουστάρω να πάει άεκ! θα κάνει πολύ καλό κέντρο το αεκ με τον Ενσαλίβα, τον καφέ και τον πατσά.
Εγώ γουστάρω να τον κρατήσουμε και να την πάθει όπς ο Στολτίδης και να μείνει 8 μήνες έξω και να τον πληρώνει ο χοντρός ενα χρόνο ΤΣΑΜΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Ποιος σοβαρός ποδοσφαιριστής θα σκεφτόταν να πάει Ομόνοια με περισσότερα χρήματα από το να μείνει στον Ολυμπιακό με λιγότερα?
Μόνο ένας παίχτης που το ποδοσφαιρικό του ταβάνι είναι πολύ χαμηλό και το ξέρει.
Μου θυμίζει τον Βασίλη Λάκη που προτίμησε να πάει στην ΑΕΚ από το να έρθει στον Θρύλο ( πάλι καλά )
.
Κοιτάξτε να δείτε, πολλές φορές παίζει ρόλο και ο προπονητής της εκάστοτε ομάδας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Γιαννάκης Οκκάς που επίσης προτίμησε την ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό ελλέω Μπάγεβιτς την ιδια περίοδο που ήρθαν στον Ολυμπιακό ο ΓΧ Γεωργιάδης και ο Π Καφές. Την επόμενη χρονιά που ήρθε ο Μπάγεβιτς στον Ολυμπιακό ήρθε και ο Οκκάς.
Συνεπώς μπορεί κάποιος παίχτης να πάει σε μια ομάδα που έχει κάποιον γνωστό του προπονητή, έστω και με λιγότερα χρήματα Έτσ θα είναι βέβαιος και ότι θα παίζει περισσότερο και για τον τρόπο προπόνησης, για τη σχέση του με τον προπονητή κλπ. Θα αισθάνεται δηλαδή καλύτερα και ενδεχομένως αποδίδει καλύτερα.
Αυτό βέβαια δεν το λέω αποκλειστικά για τον Πάτσα αλλά μιλάω γενικά.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Να πάει εκεί το παιδί και να ηρεμήσουμε όλοι μας, και αυτός και εμείς. Τέτοια γιούχα στο γήπεδο για παίκτη μας δεν ξαναθυμάμαι. Άμπαλος, αλλά ψυχάρα και στρατιώτης. Το στραπάτσο στην καριέρα του οφείλεται στην αυταπάρνησή του, αφού έπαιζε για 4 μήνες τραυματίας για να μην αφήσει κενό στην ομάδα. Εκεί που οι εισαγόμενες τιτίκες ( Λέτο, Λεντέσμα, Μπράβο και άλλοι) υπήρχε και κάποιος να παίξει πιο δυνατά και βρώμικα.. Καλύτερα στην Κύπρο παρά να γίνει άλλος ένας γενίτσαρος πηγαίνοντας στην μπουρδελο-ΑΕΚ.
κοιταξε οσον αφορα τον οκκα ειναι γνωστο οτι η σχεση του με τον μπαγεβιτς ειναι παρα πολύ στενή.. ακόμη και τωρα επικοινωνούν σχεδον καθε βδομαδα. αυτο το λεω γιατι ολοι ξερουν οτι ο οκκας ειναι γαυρος και βλεπετε οτι ερχεται και στο καραϊσκακη και βλέπει την ομάδα (κατι που δεν το κανει ουτε για το αεκ ουτε για την μπουγατσα φυσικα)
οσο για τον πατσα στα ξεκουμπιδια!
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
δεν πειραζει αν φυγει ο Πατσα...Μας εχει ετοιμη ο προεδρας τον..Μπασινα για να το λυσει το προβλημα...![]()
Bookmarks