Για παντα στο Λιμανι, Χρησταρα Αλανι!
Χρηστο Πσυχαρα Ολυμπιακάρα!
αργουμε και ανησυχω...
Για παντα στο Λιμανι, Χρησταρα Αλανι!
Χρηστο Πσυχαρα Ολυμπιακάρα!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Τουρέ αλάνι για πάντα στο λιμάνι!
Τουρέ ψυχάρα Ολυμπιακάρα!
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (23-04-09)
Du3lisT (22-04-09)
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
θα φατε ολοι μπαν.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μου φαίνεται το σήριαλ του φετινού καλοκαιριού δε θα είναι η έλευση του Τουντσάι, του Ντούντου ή του Ζε Ρομπέρτο αλλά η φυγή του Πάτσα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
θα τον φαμε στην μαπα και αλλα χρονια...
μην λες τετοια γιανη μου....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (23-04-09)
Ποτε θα ξεκουμπιστείς ρε??? Φ Υ Γ Ε ! ! ! Δεν σε θέλουμε!! Φ Υ Γ Ε ! ! ! Αφου σε πιέζει ο κόσμος και δεν μπορείς να αποδώσεις!! Φ Υ Γ Ε ! ! !
Σήμερα αναμένεται να γίνει η συνάντηση του Χρήστου Πατσατζόγλου (ή μόνο του εκπροσώπου του) με τους απεσταλμένους της Καϊσερισπόρ, ωστόσο ο διεθνής μεσοαμυντικός δεν προτίθεται να δεσμευτεί, παρ' ότι η προσφορά των Τούρκων είναι πολύ καλή και φτάνει τις 800.000 ευρώ ετησίως.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Άκου 800.000 ευρω. Φαινεται ακομα δεν εχει φτασει η τεχνολογια των γιαλων ή των φακων επαφής στη γειτονικη χωρα
εγω παλι φοβαμαι οτι θα τον δουμε στην ομαδα και τη νεα χρονια..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Οκ Πάτσα κοίτα αγόρι μου, θα φτάσουμε στο άλλο άκρο...
Φύγε με το καλό γιατι σε βλέπω με τσιμεντένια μποτάκια να βυθίζεσαι στο Σαρωνικό!! Εκει στους Τούρκους που σου δίνουν και πολλά λεφτά!!!!
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Ο Αντζας δεν ζήτησε ποτέ να τον παρακαλέσουμε. Είναι μυστήριος, αλλά μυστήριος για την κοινωνία που ζούμε. Ο άνθρωπος είπε "δεν αντέχω την ανταγωνιστική κοινωνία του ποδοσφαίρου, δεν με εκφράζει, γειά σας." Δεν είπε ποτέ δώστε με περισσότερα λεφτά. Εγώ σέβομαι την απόφασή του. Θα ήθελα να μείνει αντί του τελειωμένου Ζεβλάκοφ, αλλά θα θυμάμαι πάντα ότι ήταν από τους βασικούς στυλοβάτες της χρυσής 12ετίας. (Τη φάση με τον Κυργιάκο την έχω wall paper).
Οσο για τον Πάτσα νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε ό,τι χθες οι ΠΑΟΚτσήδες στο μπάσκετ. Μόλις είδαν ότι ήταν ο Ζαγοράκης στο γήπεδο (παρέα με Μάκη Τσέλιο...) άρχισαν να βρίζουν εν χορώ τον Σαλπιγγίδη για να πάρει το μήνυμα ο Ζαγόρ.Εμείς ...κράξιμο (όχι βρίσιμο).
Bookmarks