Κοιτα αν το παμε με εικασιες μπορει η κουβεντα να τραβηξει χιλιετιες. Και αν ο Πατσα δεν ηταν (ΑΝ ειναι) ρουφιανακος του Χ δεν θα επαιζε , και αν , και αν.
Εγω κρινω με τα οσα βλεπω και φυσικα με βαση τα οσα ξερω. Πιθανον και να μην εχω ιδεα και ο Πατσα να βγαζει μάτια. Απλα μια γνωμη λεω.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Red$mile (21-04-09)
Ακομα εδω ειναι η ψυχαρα Ολυμπιακαρα? Δεν υπογραψε στην Τουρκια??
Στους τριφυλοφορους ακομα να υπογραψει?
Αντε Χρηστο μου με το καλο αγορι μου Καλη Ανασταση να εχεις μπας και εμεις καλο μου δουμε Ανασταση στο κεντρο μας.
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (21-04-09)
Δε θα απαντησω σε καμια ερωτηση διατυπωμενη με τετοιο τροπο που οδηγει σε συγκεκριμενη απαντηση. Γιατι δε ρωτας αν ειμαι ευχαριστημενος με την αποδοση ολων των παιχτων? Σε πληροφορω οτι με εξαιρεση Νικοπολιδη, Αβρααμ και Γκαλέτι απ'ολους τους αλλους δεν ειμαι ευχαριστημενος ατομικα.
Εαν αποφασιζα εγω ποιοι θα παρουν ποδι απ'τον Ολυμπιακο, στη πρωτη σειρα εκκινησης θα ηταν η Διογουλα κι ο Κωλέτος. Ο Πατσα θα εμπαινε αρκετα πιο πισω. Απο τους δυο προαναφερομενους, και βαση αποδοχων, προσφερε πολυ περισσοτερα φετος.
εφυγε ή ακομα?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
smageo (21-04-09)
Dr.Red (21-04-09)
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (21-04-09)
και ακομα παρα πέρα...
d.n.a. (21-04-09)
Η ερώτηση ήταν απλή όσο και η απάντηση. ΟΧΙ. Η άποψη σου είναι κατανοητή και σεβαστή. Σου αρέσει ο πάτσα γιατί είναι value for money σε σχέση με τους ακριβοπληρωμένους ξένους. Αν όμως παρακολουθήσεις ένα παιχνίδι του φετινού Ολυμπιακού με τα μάτια σου κολλημένα πάνω του επι 90 λεπτά, δεν μπορεί ένα τασάκι στο τέλος θα το πετάξεις.
Συνηθως η καμερα δε μενει πανω στους διαφορους Πατσατζογλου. Τις ακριβοπληρωμενες φιρμες ακολουθει. Και γι'αυτο εχει παρατηρηθει ελλειψη απο τασακια, εσχατως.
Δεν προσπάθησα να εκβιάσω συγκεκριμένη απάντηση απλά ρώτησα για τον Πάτσα επειδή γράφεις και γράφω για τον Πάτσα και είμαστε στο thread του.
Το τι λεφτά παίρνει ο καθένας για μένα είναι αδιάφορο.
Ψίχουλα έπαιρνε και ο Πασσαλής και ο Πουρσανίδης αλλά μπαλίτσα παίξανε 2 χρονιές.
Και στον Belluschi τα χώνω που παίρνει περισσότερα αν θέλεις να με πεις προκατειλημμένο.
Δεν με ενδιαφέρει αν είναι έλληνας ή ξένος αν παίρνει πολλά ή λίγα, η κριτική μου είναι ατομική και έχει να κάνει με το υποκειμενικό μου ποδοσφαιρικό κριτήριο.
.
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (22-04-09)
Μην τον αποχαιρετάτε αδέρφια.Με την οικονομική δυσκοιλιότητα φέτος και ένα καρο παίχτες που θέλουμε,και τον ασταθή Αντζα να φεύγει,λέτο και ο ntrarm...πως τον διάολο να την κάνουν,κατά 99% μένει με τα τσαρούχια ο χρηστάρας.
Μην ακούτε για αυγά τουρκίας κλπ.εγώ δεν πιστεύω τίποτα,όλα πολιτική για ένα τελευταίο καλο συμβόλαιο....που θα το πάρει κιόλας.
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Fakes (22-04-09)
Δικαιώνεσαι φίλε. Οπως λέει το ΦΩΣ χαλάει η μεταγραφή του στη Γ.Σαράϊ γιατί τα 1,2 του τα δίνουν για 2 χρόνια και όχι για ένα όπως νόμιζε. Ρε ουστ!
ικανοι ειμαστε να τον κρατησουμε για να μην παει σε αλλο ελληνικο συλογο..μην χασουμε το κελεπουρι...
ας παει στην κυπρο να ησυχασουμε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Αν υποψιαστω οτι τελικα δεν θα φυγει .....
Ακομα εδω ειναι???
Ας δωσει ο Ολυμπιακος τα υπολοιπα στη Γαλατα για να τον παρει, απο εμας να φυγει και στο καλο!!
Και στην τελικη δεν με νοιαζει αν θα παει σε οποιασδηποτε αλλη Ελληνικη ομαδα, στο καλο και να μην μας γραφει. Μακρια απο εμας και οπου να ναι!!
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (23-04-09)
Ρε το Πάτσα!!!
Bookmarks