Να δω πόσες κούπες θα πάρει εκεί!! Πάιχτη δεν βλέπω να πέρνουμε. Στολτίδης, Λεντέσμα, Ντουντου, Γ.Παπδόπουλο του χρόνου. Είπαμε οικονομία!
Πρωτος μαγκας. Και καλα λεφτα και μεγαλη ομαδα.
Εμεις να δω τι φρουτο θα βρουμε στη θεση του. Δε ξερω αν εχει κανενα αλλο υπερλαμπρο αστρο η Πορτουχέσα, αλλιως...
Να δω πόσες κούπες θα πάρει εκεί!! Πάιχτη δεν βλέπω να πέρνουμε. Στολτίδης, Λεντέσμα, Ντουντου, Γ.Παπδόπουλο του χρόνου. Είπαμε οικονομία!
Σας χαλαει ο πουρε ρε παιδια???Εκει στη μπαρτσα που ειναι εμαθε μπαλα!!!
μια πιθανη μεταγραφή του Πατσά θα κάνει καλο σε μας,αλλα πιστεύω ότι μπορεί να είναι καλο και για τον παίχτη.Δεν αποκλείω αν αλλάξει ομάδα να ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση του,και να παίξει τη μπάλα προτού τραυματιστεί και να γίνει πολύτιμος για την ομάδα του
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
εφυγε η ακομη "υπογραφει";
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Fakes (16-04-09)
Αν το μόνο επιχείρημα που έμεινε στους υποστηρικτές τους πάτσα είναι "πάτσα γιατί δεν θα δούμε καλύτερο" τότε καλά πάμε. Παλαιότερα είχαμε και το επιχείρημα "πάτσα ψυχάρα ολυμπιακάρα" που κατέρρευσε με κρότο.
Καλή συνέχεια στο Τουρκικό πρωτάθλημα.
smageo (16-04-09)
Δε βγαλατε τη μανια σας ολη τη χρονια και συνεχιζετε ακομα και τωρα που φευγει ο ανθρωπος?
Fakes (16-04-09)
_MinoGavros (16-04-09)
Paca psyhterli olympiakarterli!
Aferim.
kouzoulo (16-04-09)
Δεν είναι το ίδιο ο Diogo και ο Leto που είναι περαστικοί από τον Ολυμπιακό με έναν έλληνα διεθνή παίχτη πάνω στον οποίο θέλεις να βασιστείς και αυτός έχει απόδοση ούτε καν ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή Γ' κατηγορίας Αθήνας!
Συν το ότι είναι αχάριστος και αυτό είναι ακόμα χειρότερο.
Για να αθροίσει τα λεφτά που πήρε 3 χρόνια τραυματίας ενώ θα έπρεπε να έχει διακοπή συμβολαίου, και να μου πει μετά ότι βρήκε παραπάνω λεφτά στο εξωτερικό!
.
oξω λουστη απ την παραγκα και σου βγαζω και τα εισιτηρια εγω να φυγεις
ενα γκολ με βερντερ και 5 καλα παιχνιδια ειναι λιγα για να σε κρατησουν στον ολυμπιακο ολα αυτα τα χρονια....
οποτε οξω και να μην μας γραφεις
ηταν και δυσαρεστημενος λεει κιολας απο την γκρινια του κοσμου
αφου βλεπαμε την μαυρη τρυπα στο κεντρο του γηπεδου τι να λεγαμε
σε ευχαριστουμε που μας εχεις σπασει τα νευρα που δεν συγκεντρωνεσαι να κανεις ενα μετρο πασα ?????
ουσττττττττττ
αλλα καλα λενε μερικοι περιμενετε να υπογραψει αλλου να σιγουρευτουμε οτι γλιτωσαμε γιατι με τους χρυσικοκωλους.....
Διώξτε τον άχρηστο Βαλαβερδα να ησυχάσουμε!
αιντε να τον δω κι αυτον με πρασινα και τριφυλλι ..........
εγω νομιζω στην ομονοια θα καταληξει..
αυτοι κανουνε μακροχρονια συμβολαια
θα του δωσουνε 600 000 το χρόνο για κλειστό τριετές ή τετραετες
ειναι και η γλωσσα
ο σερ τακης
ειναι και καλύτερο για την οικογενεια του αφου μπορει να μετακομισει εδω και τα παιδια του να πανε στο σχολειο
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
Οχι. Θα συνεχισω μεχρι να πεθανει ενας απο τους δυο μας, εγώ ή ο Πατσα. Κι επειδη οι εκατομμυριουχοι δε μας αφηνουνε ευκολα, μεχρι να ψοφησω εγώ.
Δεν καταλαβαινω παντως τη μανια σου με τον Πατσα. Σε γενικες γραμμες ξερεις καλη μπαλιτσα, πως κολλησες τώρα με τον Πατσατζογλου... (ατιμε Ηλια...)
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks