Ο κορυφαιος Πατσατζογλου που περασε ποτέ από το λιμάνι.
Ο κορυφαιος Πατσατζογλου που περασε ποτέ από το λιμάνι.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Μπορεί να μην το λένε, αλλά το φοβούνται στον Ολυμπιακό ότι ο Τάκης Λεμονής θα επιχειρήσει να πάρει στην Κύπρο τον Χρήστο Πατσατζόγλου. Η Ομόνοια έχει λεφτά… Και στην ΠΑΕ μπορεί να μην… ξετρελαίνονται με την απόδοση του Έλληνα μέσου, αλλά ξέρουν ότι δεν είναι εύκολο να βρεθεί άλλος στη θέση του με τα ίδια λεφτά που τώρα τους κοστίζει…
ΥΓ. Οχι ρε Πάτσα, μην φύγεις σε παρακαλώ δηλαδή...
(Χρήστοοοο, να σου βάλω και τις παντόφλες στην Βαλίτσα????? Αντε ετοιμάσου έχεις πτήση... )
εφυγε η ακομη;![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Δηλ. δεν κάνει για αναπληρωματικός; Πού θα βρεις παίκτη με 350.000 μόνο; Ας πάρει βασικό αμυντικό χαφ και να μπαίνει ο Χρήστος όταν συμπληρώνει κάρτες...
ΘΡΥΛΟΣ θρησκεία και στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
Τον Πατσα τον ρωτησε κανεις αν θελει παγκο??
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Γιατι πιστευεις οτι δεν θα δημιουργησει προβλημα αν ειναι παγκιτης??
Ασε που δεν υπαρχει περιπτωση να μεινει με τα ιδια που επερνε.
Εδω ακουγονται ποσα της ταξης των 600.000 το χρονο. (αν ειναι αληθινα)
Ποιος θα του τα δωσει αυτα, γιατι ο Ολυμπιακος αποκλειεται, και αποκλειεται να του τα δωσει και για παγκο!!
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Γιατί το λες αυτό; Στον Μπράβο δίναμε περισσότερα απλά και μόνο για να προπονείται με την ομάδα (ούτε καν παγκίτης)
sirkostas (03-04-09)
Τι εννοεις γιατι το λεω.
Τον Μπραβο δεν τον πηραμε για να σκουπιζει τα καθισματα στο Καραισκακι, αλλα για βασικο, το οτι δεν μας βγηκε ή οτι ήταν τραυματιας ή αν θες μας βγηκε φουσκα αυτο ειναι αλλο θεμα. Θες να μου πεις να δινουμε 600 χιλιαρικα το χρονο στον Πατσα για να μεινει και να ειναι στον παγκο?? Και σου λεω τα 600 γιατι αυτα γραφουν οι ΑΡΔ αν ειναι περισσοτερα ή αν ειναι λιγοτερα δεν το ξερω. Αν ειναι να μεινει με τα ιδια και να ειναι και παγκιτης να μεινει, αν και εμενα δεν μου αρεσει αυτη η λυση, καθε φορα που τον βλεπω πονανε τα ματια μου.
Ο πάτσα μπορεί να μην είναι και το καλύτερο αμυντικό χαφ αλλά ποτέ δεν έχει δημιουργήσει εξωαγωνιστικά προβλήματα
Κατσε να τον δουμε και παγκιτη και το ξανασυζηταμε.
Να δεχτω οτι δεν εχει δημιουργησει κανενα προβλημα να δεχτω οτι δεν ειναι το καλυτερο αμυντικο χαφ, ποιο απο τα δυο δικαιολογει την παρουσια του στον Ολυμπιακο?
Red$mile (03-04-09)
Ειναι και ψυχαρας Ολυμπιακαρας. Οχι οσο ο Οσκαρ αλλα ουδεις αλανθαστος.
Πατσα Ψυχάρα Δωσμου Μια Δεκάρα!
Βλεποντας τον Σειταριδη στα ματς της Εθνικης, ανεβηκε πολυ η εκτιμηση μου για τον Πατσα. Προχθες φωναζα στη ΤιΒι να γινει επιτελους αλλαγη και να παει ο Πατσα δεξια.
Bookmarks