Καλά πρόεδρος και φυλάς νούμερο τέτοια ώρα στο φόρουμ , χάθηκε ο σεβασμός φίλε μου
Αδερφέ μου Σάκη η Ιστορία της Ορθοδοξίας βασίζεται στη θυσία ενώ του καθολικισμού στη γραφειοκρατία λένε οι πατερες. Η Ιστορία λοιπόν του Θρύλου βασίζεται κι αυτή στη Θυσία, ενώ του Βάζελου για παράδειγμα στη γραφειοκρατία
Ο Πάτσα έχασε ένα μεγάλο μέρος της καρριέρας του θυσιάζοντας το για το Θρύλο. Ο Θρύλος του στάθηκε δια του Προέδρου του και όταν ήλθε η ωρα της ανανέωσης δε παζάρεψε παρότι είχε προτάσεις. Ανταπέδωσε τη συμπαράσταση σα γνήσιος γαύρος. Ότι μου δώσετε είπε. Αυτό δε το ξεχνώ και θα είναι οδηγός μου.
Επίσης δε ξεχνώ το Μποτίνο που εκτελέστηκε σε 'ένα ματς με τη βέροια δια παντός. Δε ξεχνώ όλες τις μορφές που πέρασαν και αποτελούν δείγμα του τι πραγματικά είναι ο γνήσιος ερυθρόλευκος ποδοσφαιριστής.
Τόχω ξαναδεί το έργο. Βρισιές έχει φάει και ο συχωρεμένος ο Αριστείδης Παπαζογλου , ο μεγαλύτερος φόρ στην Ιστορία μας. ο Γιαννάκης ο Γκαιτατζής, ο Αγγελής, ο Παυλίδης , ο Αγανιάν ....
Διαχρονικό το φαινόμενο να κάνει η συγκεκριμένη εξέδρα καποιον φταίχτη και οι λοιποί ακολουθόντας να τον καβαλάνε ανάποδα στο γαίδαρο. Είμαι παλία καραβάνα για να μασήσω....
Bookmarks