Σελίδα 69 από 105 ΠρώτηΠρώτη ... 1929394959656667686970717273798999 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1.361 έως 1.380 από 2083

Θέμα: Χρήστος Πατσατζόγλου

Το avatar του χρήστη dekas7

Thanks
    763
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.263 φορές σε 1.078 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

επι της ουσίας το thanks έπρεπε να το βάλω στον sadi αλλά το έβαλα στον giorgossiderie γιατί μου άρεσε το ύφος του...

Το avatar του χρήστη giorgossiderie

Thanks
    1.317
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.857 φορές σε 1.119 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η αληθεια Χρηστο ειναι οτι με το ποστ που εγραψες μου εκανες πιο ακλονητη την πεποιθηση οτι ο Πατσατζογλου ίσως να μην επρεπε καν να εχει ερθει στον Ολυμπιακο.Τωρα γιατι τον εβαλες διπλα σε τετοια ονοματα, εσυ ξερεις... Τελος παντων.
    Καλά πρόεδρος και φυλάς νούμερο τέτοια ώρα στο φόρουμ , χάθηκε ο σεβασμός φίλε μου
    Αδερφέ μου Σάκη η Ιστορία της Ορθοδοξίας βασίζεται στη θυσία ενώ του καθολικισμού στη γραφειοκρατία λένε οι πατερες. Η Ιστορία λοιπόν του Θρύλου βασίζεται κι αυτή στη Θυσία, ενώ του Βάζελου για παράδειγμα στη γραφειοκρατία
    Ο Πάτσα έχασε ένα μεγάλο μέρος της καρριέρας του θυσιάζοντας το για το Θρύλο. Ο Θρύλος του στάθηκε δια του Προέδρου του και όταν ήλθε η ωρα της ανανέωσης δε παζάρεψε παρότι είχε προτάσεις. Ανταπέδωσε τη συμπαράσταση σα γνήσιος γαύρος. Ότι μου δώσετε είπε. Αυτό δε το ξεχνώ και θα είναι οδηγός μου.
    Επίσης δε ξεχνώ το Μποτίνο που εκτελέστηκε σε 'ένα ματς με τη βέροια δια παντός. Δε ξεχνώ όλες τις μορφές που πέρασαν και αποτελούν δείγμα του τι πραγματικά είναι ο γνήσιος ερυθρόλευκος ποδοσφαιριστής.
    Τόχω ξαναδεί το έργο. Βρισιές έχει φάει και ο συχωρεμένος ο Αριστείδης Παπαζογλου , ο μεγαλύτερος φόρ στην Ιστορία μας. ο Γιαννάκης ο Γκαιτατζής, ο Αγγελής, ο Παυλίδης , ο Αγανιάν ....
    Διαχρονικό το φαινόμενο να κάνει η συγκεκριμένη εξέδρα καποιον φταίχτη και οι λοιποί ακολουθόντας να τον καβαλάνε ανάποδα στο γαίδαρο. Είμαι παλία καραβάνα για να μασήσω....
    ---------------------

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από giorgossiderie Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά πρόεδρος και φυλάς νούμερο τέτοια ώρα στο φόρουμ , χάθηκε ο σεβασμός φίλε μου
    Αδερφέ μου Σάκη η Ιστορία της Ορθοδοξίας βασίζεται στη θυσία ενώ του καθολικισμού στη γραφειοκρατία λένε οι πατερες. Η Ιστορία λοιπόν του Θρύλου βασίζεται κι αυτή στη Θυσία, ενώ του Βάζελου για παράδειγμα στη γραφειοκρατία
    Ο Πάτσα έχασε ένα μεγάλο μέρος της καρριέρας του θυσιάζοντας το για το Θρύλο. Ο Θρύλος του στάθηκε δια του Προέδρου του και όταν ήλθε η ωρα της ανανέωσης δε παζάρεψε παρότι είχε προτάσεις. Ανταπέδωσε τη συμπαράσταση σα γνήσιος γαύρος. Ότι μου δώσετε είπε. Αυτό δε το ξεχνώ και θα είναι οδηγός μου.
    Επίσης δε ξεχνώ το Μποτίνο που εκτελέστηκε σε 'ένα ματς με τη βέροια δια παντός. Δε ξεχνώ όλες τις μορφές που πέρασαν και αποτελούν δείγμα του τι πραγματικά είναι ο γνήσιος ερυθρόλευκος ποδοσφαιριστής.
    Τόχω ξαναδεί το έργο. Βρισιές έχει φάει και ο συχωρεμένος ο Αριστείδης Παπαζογλου , ο μεγαλύτερος φόρ στην Ιστορία μας. ο Γιαννάκης ο Γκαιτατζής, ο Αγγελής, ο Παυλίδης , ο Αγανιάν ....
    Διαχρονικό το φαινόμενο να κάνει η συγκεκριμένη εξέδρα καποιον φταίχτη και οι λοιποί ακολουθόντας να τον καβαλάνε ανάποδα στο γαίδαρο. Είμαι παλία καραβάνα για να μασήσω....
    Κοιτα το "οτι μου δωσετε" ηταν 400 χιλιαδες ευρω το χρονο Χρηστο. Ουτε στο ονειρο του δεν τα περιμενε. Οσο για τον Πατσατζογλου μου ηταν παντα αντιπαθης οχι ως ποδοσφαιριστης (που πριν τραυματιστει ηταν καλος) αλλα ως ανθρωπος κυριως. Μου δινει την εντυπωση του γερο-λαδα που θα σε πουλησει ανα πασα στιγμη. Ποτε δεν τον εβαλα και δεν θα τον βαλω διπλα σε ιερα ονοματα οπως αυτα που ανεφερες. Το οτι πολλοι εχουν φαει βρισιμο συμφωνω. Ομως παιζει ρολο και το τι προσεφεραν. Και το πως αντεδρασαν. Ο Πατσα τωρα που μιλαμε για την Ολυμπιακαρα που ειναι, βρισκεται σε καποιο μπουζουκτζιδικο και ξεκοκκαλιζει τα λεφτα στην υγεια των κορόιδων.

Θα μπορουσα ομοιως να σου πω οτι κι εγω δε μασαω απο "δηθεν" Ολυμπιακαρες τυπου Πατσα. Εχουν περασει πολλοι τετοιοι. Τελος παντων προσωπικες γνωμες ειναι αυτα...

Οσο για το νουμερο τι να πω ρε Χρηστο, με εστησε εδω η απονη σημερινη νεολαια...ατιμα παιδια
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Το avatar του χρήστη dekas7

Thanks
    763
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.263 φορές σε 1.078 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ωραία όλα αυτά περι ολυμπιακοφροσύνης.και ειδικά στα παλαιότερα χρόνια ενδεχομένως να ήταν ο κύριος λόγος που ο ολυμπιακός έγινε θρύλος...

αλλά οι παίχτες που αναφέραμε,ανάμεσα στους οποίους και ο πατσατζόγλου έχουν όλοι έναν κοινό παρονομαστή.
    ο ολυμπιακός ήταν είτε λόγω ηλικίας είτε λόγω ποδοσφαιρικής αξίας το ταβάνι για τη δεδομένη στιγμή της καριέρας τους.

δλδ δεν νομίζω ο καρεμπέ αν ερχόταν στον ολυμπιακό πριν πάει στη ρεάλ,να άλλαζε τους παγκόσμιους και ευρωπαικούς τίτλους που πήρε για να κάνει καριέρα στον ολυμπιακό.το ίδιο και ο ριβάλντο...
    ούτε νομίζω πως ο πατσατζόγλου συγκεκριμένα θα μπορούσε να πάει σε καλύτερη ομάδα.

το τσογλάνι ο λέτο για παράδειγμα μας έχει γραμμένους στους όρχεις του γιατί έχει την (ενδεχομένως) ψευδάισθηση πως θα κάνει καριέρα στη λίβερπουλ...

αυτά που λέω μπορεί να αλλοίώνουν λίγο τον ρομαντισμό και τον μύθο γύρω απο τον ολυμπιακό αλλά είναι άκρως ρεαλιστικά και ισχύουν στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων...

5. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dekas7 για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (21-03-09), Du3lisT (21-03-09), KWSTAS777 (21-03-09), sadi (20-03-09)

Thanks
    1.317
    Ignore User

Προεπιλογή

Σάκη αυτά τα κόβουνε από νωρίς. Τώρα το παιχνίδι χάθηκε.
    Τελικά τι ζητάμε από το Πάτσα. Να κερδίζει κεφαλιές στο κέντρο της άμυνας, να δημιουργεί στο κέντρο του γηπέδου, να κόβει τις επιθέσεις του αντιπάλου, να παίζει RWB ή να καθαρίζει τα παιχνίδια με προσωπικά γκόλ. Μήπως πρέπει να αναζητήσουμε και καπου αλλού τις ευθύνες εκτός από τη κακή ζωή του πάτσα, τα περιττά κιλά του, την αδιαφορία του, την έλλειψη ολυμπιακοφροσύνης, τη κεφτεδοποιηση του και όλα τα άλλα που θα βρώ άν ψάξω και που έχουνε γραφτεί στο πιο αλλοπρόσαλλο θρέντ του φόρουμ; γιατί άν κάποιος το πάρει από την αρχή (το συμβουλεύω αυτό) θα π[ιστε΄ψει ότι μιλάμε για άλλο ποδοσφαιριστή κατα περίπτωση ΚΑΙ ιδιαίτερα μετά εκείνο το καταραμμένο μάτς στο παγκρήτιο. Ψάξτε το λίγο please...
    ---------------------

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.726
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.283 φορές σε 10.829 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από giorgossiderie Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σάκη αυτά τα κόβουνε από νωρίς. Τώρα το παιχνίδι χάθηκε.
    Τελικά τι ζητάμε από το Πάτσα. Να κερδίζει κεφαλιές στο κέντρο της άμυνας, να δημιουργεί στο κέντρο του γηπέδου, να κόβει τις επιθέσεις του αντιπάλου, να παίζει RWB ή να καθαρίζει τα παιχνίδια με προσωπικά γκόλ. Μήπως πρέπει να αναζητήσουμε και καπου αλλού τις ευθύνες εκτός από τη κακή ζωή του πάτσα, τα περιττά κιλά του, την αδιαφορία του, την έλλειψη ολυμπιακοφροσύνης, τη κεφτεδοποιηση του και όλα τα άλλα που θα βρώ άν ψάξω και που έχουνε γραφτεί στο πιο αλλοπρόσαλλο θρέντ του φόρουμ; γιατί άν κάποιος το πάρει από την αρχή (το συμβουλεύω αυτό) θα π[ιστε΄ψει ότι μιλάμε για άλλο ποδοσφαιριστή κατα περίπτωση ΚΑΙ ιδιαίτερα μετά εκείνο το καταραμμένο μάτς στο παγκρήτιο. Ψάξτε το λίγο please...
    Tο μόνο που του ζητάμε φίλε μου του Πάτσα είναι να κάνει καλά τη δουλειά του, αν δεν μπορεί ή δεν θέλει ας φύγει απο μόνος του.
    http://www.red-dna.com/forum/signaturepics/sigpic5510_18.gif

Thanks
    1.317
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dekas7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ωραία όλα αυτά περι ολυμπιακοφροσύνης.και ειδικά στα παλαιότερα χρόνια ενδεχομένως να ήταν ο κύριος λόγος που ο ολυμπιακός έγινε θρύλος...

αλλά οι παίχτες που αναφέραμε,ανάμεσα στους οποίους και ο πατσατζόγλου έχουν όλοι έναν κοινό παρονομαστή.
    ο ολυμπιακός ήταν είτε λόγω ηλικίας είτε λόγω ποδοσφαιρικής αξίας το ταβάνι για τη δεδομένη στιγμή της καριέρας τους.

δλδ δεν νομίζω ο καρεμπέ αν ερχόταν στον ολυμπιακό πριν πάει στη ρεάλ,να άλλαζε τους παγκόσμιους και ευρωπαικούς τίτλους που πήρε για να κάνει καριέρα στον ολυμπιακό.το ίδιο και ο ριβάλντο...
    ούτε νομίζω πως ο πατσατζόγλου συγκεκριμένα θα μπορούσε να πάει σε καλύτερη ομάδα.

το τσογλάνι ο λέτο για παράδειγμα μας έχει γραμμένους στους όρχεις του γιατί έχει την (ενδεχομένως) ψευδάισθηση πως θα κάνει καριέρα στη λίβερπουλ...

αυτά που λέω μπορεί να αλλοίώνουν λίγο τον ρομαντισμό και τον μύθο γύρω απο τον ολυμπιακό αλλά είναι άκρως ρεαλιστικά και ισχύουν στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων...
    Τίποτα δεν αλλοιώνει αυτό το Μύθο μην ανησυχείς . Όταν ήλθε ο Όλεγκ Προτάσωφ στον Ολυμπιακό ήταν ο Μεγαλύτερος επιθετικός ποδοσφαιριστής στο Κόσμο. Αυτό δεν τον εμπόδισε να ενσωματωθεί στο Θρύλο, να πάιξει τέσεερα χρόνια και να βάλει 50 γκόλ. Το Ντέταρυ τον πήραμε από τα νύχια της Γιουβέντους απόδειξη ότι όταν τα σκάσεις έρχονται όλοι, εδώ καταρείε ο μύθος ότι δεν έρχονται οι παιχταράδες στην ελλάδα, και άν δεν ήταν ο πεθερός του κάπου εδώ θα ήταν ακόμα. Ασε αδερφέ δε παλεύεται ο Θρύλος με τίποτα.....
    ---------------------

9. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Dr.Red (21-03-09)

Solus Deus me judicet Το avatar του χρήστη aljawn

Περιοχή
    ΑΤΗ, GR
    Thanks
    2.017
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.565 φορές σε 1.387 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Αν ο Ολυμπιακός χρωστάει κάτι στον Πάτσα, θα μπορούσε να του δώσει μια θέση στο τιμ και να του πληρώνει εκεί το μισθό. Θέσεις υπάρχουν, και στο σκάουτινγκ και στις ακαδημίες και στην διοίκηση και στο PR. Μέχρι και βοηθό του κυρΣάββα μπορούν να τον κάνουν αν έχει τόσο υψηλή ολυμπιακοφροσύνη.

Οι θέσεις των παικτών του Ολυμπιακού είναι διαφορετικές. Εκεί μετράει το τόπι, η ψυχή και η διάθεση για προσφορά. Το αν κάποιος είναι ολυμπιακός ή όχι, έχει πραγματικά μικρή σημασία: αν μπορεί να προσφέρει στον Ολυμπιακό, και προσφέρει, τότε είναι Ολυμπιακός στα έργα και τα λόγια έχουν μικρή σημασία.

Ειδάλλως, το έργο με τις Ολυμπιακάρες των λόγων το έχουμε δει πλειστάκις, με παίκτες που στοίχειωσαν στην ομάδα γιατί ήταν ολυμπιακάρες. Να θυμηθώ τον Καραταϊδη; Τον Ανατολάκη; ή μήπως δεν θα το ξαναδούμε το έργο με τον Τζόλε;

Δυστυχώς οι εποχές των ομάδων με κοτσονάτους γέρους με υψηλό φρόνημα έχουν περάσει προ πολλού. Το διαπιστώσαμε με το χειρότερο τρόπο στο Μουντιάλ της Αμερικής και στο προηγούμενο Ευρώ...

ΥΓ. Γιατί μιλάμε για τον Ντομί; Ποιος είπε ότι δεν μπορεί να θέλουμε να φύγει και ο Ντομί;
    Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.

11. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον aljawn για αυτό το μήνυμα:

Dr.Red (21-03-09), Du3lisT (21-03-09), sokratis_1988 (21-03-09)

Το avatar του χρήστη consigliere

Thanks
    14.667
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.633 φορές σε 4.090 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Θα θέλαμε κάποιον καλύτερο, ασυζητητί. Αλλά εγώ δεν το πιστεύω ότι είναι για κρέμασμα. Ούτε οι προπονητές του άλλωστε.... Και φέτος ο Πάτσα, χωρίς να έχει κανέναν "κουμπάρο" στον πάγκο, έχει τραβήξει πολύ κουπί. Την παλεύει όπως μπορεί για να ανταποκριθεί- Όλοι βέβαια βλέπουμε πως δεν τα καταφέρνει ακριβώς υπέροχα...

Το έχω ξαναπεί: δεν είναι ο Πάτσα η πηγή των κακών μας....

Και να ξαναθυμίσω, ότι κατά το 20ήμερο που παίξαμε καλά και οργανωμένα φέτος, ο Πάτσα ήταν πολύ καλός. Είχε κι αυτός συγκεκριμένη πρόβλεψη...
    ... there's no such thing as "too much"...

13. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον consigliere για αυτό το μήνυμα:

Dr.Red (21-03-09), giorgossiderie (21-03-09), kouzoulo (21-03-09)

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Μαλιστα. Η ουσια λοιπον ειναι οτι αν φυγει ο Βαλβερδε και επιστρεψει ο μεγιστος ολα θα λυθουν ως δια μαγειας. Τουτο ειναι και το ρεζουμε της κουβεντας.
    Εγω καλυφθηκα.

Solus Deus me judicet Το avatar του χρήστη aljawn

Περιοχή
    ΑΤΗ, GR
    Thanks
    2.017
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.565 φορές σε 1.387 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ο Πάτσα σαφώς δεν είναι η πηγή των κακών μας, αλλά είναι ένα από τα κακά.
    Μπορεί να μην είναι το σημαντικότερο, μπορεί να μην είναι καν σημαντικό.

Αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να αδιαφορούμε για αυτό.
    Ούτε το ότι υπάρχουν χειρότερα είναι δικαιολογία για τον ίδιο.

Εγώ αν ήμουν στην θέση του Πάτσα, θα την είχα κάνει από μόνος μου.
    Δεν θα συζητούσα καν για ανανέωση.
    Αλλά το σίγουρο χρήμα κανείς δεν το αφήνει...

ΥΓ. Επίσης δεν μίλησε κανείς για κρέμασμα...
    Για θανάτωση με δηλητηριώδη ένεση λέγαμε πιο πάνω...
    Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.

16. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (21-03-09)

Thanks
    14.667
    Ignore User

Προεπιλογή

Ποιός μέγιστος και ποιός Βαλβέρδε ρε Σάκη; Ποιός είπε κάτι τέτοιο;

Απλώς δεν μπορώ την τόσο εύκολη απόρριψη- μη σε πάρει η μπάλα εδώ μέσα, αν σε πάρει.....

Με την απόρριψη δεν συμφώνησα ούτε για τον Σίσιτς ούτε για κανέναν. το να λες πχ ότι ο Μήτρογλου δεν έχει κοντρόλ είναι ένα πράγμα, αλλά το να γελάς στο άκουσμα της λέξης και να τον βρίζουμε στην πρώτη υποψία δηλώσεως είναι ένα άλλο, πολύ τραβηγμένο κι άδικο.

Πρόσφατο παράδειγμα: Ντάρμπι! Επειδή έκανε το λάθος και ... ήρθε δανεικός!!!!! Ετυμηγορία έτοιμη, πριν καν τον δούμε: ρετάλι του Κόκκαλη....
    Το παιδί ξέρει μπαλίτσα. Μπαίνει 10λεπτα και δείχνει ότι είναι καλός παίχτης και βάζει και γκολάκια. Αλλά μην τολμήσει κανείς να υπαινιχθεί ότι πρέπει να παίζει, γίνεται δέκτης ειρωνίας...... Επειδή είναι δανεικός!!

Ο Πάτσα από πέρυσι δείχνει ανεπαρκής. Αλλά δεν είναι εντελώς του πεταμού- τον χρησιμοποιούν ΣΤΑΘΕΡΑ ΟΛΟΙ οι προπονητές του. Πέρυσι που τα λέγαμε έφταιγε ο "κουμπάρος" φέτος ο Κόκκαλης. Στην Εθνική φταίει ο Φύσσας ή ο Γκαγκάτσης που σίγουρα του σπρώχνει την γυναίκα ή κάτι τέτοιο.... Αλλά no wonder: εδώ ο Ντιόγκο έγινε Μπόρχα και ο Ντουντού Τιτίκα...

18. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Dr.Red (21-03-09)

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από consigliere Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποιός μέγιστος και ποιός Βαλβέρδε ρε Σάκη; Ποιός είπε κάτι τέτοιο;

Απλώς δεν μπορώ την τόσο εύκολη απόρριψη- μη σε πάρει η μπάλα εδώ μέσα, αν σε πάρει.....

Με την απόρριψη δεν συμφώνησα ούτε για τον Σίσιτς ούτε για κανέναν. το να λες πχ ότι ο Μήτρογλου δεν έχει κοντρόλ είναι ένα πράγμα, αλλά το να γελάς στο άκουσμα της λέξης και να τον βρίζουμε στην πρώτη υποψία δηλώσεως είναι ένα άλλο, πολύ τραβηγμένο κι άδικο.

Πρόσφατο παράδειγμα: Ντάρμπι! Επειδή έκανε το λάθος και ... ήρθε δανεικός!!!!! Ετυμηγορία έτοιμη, πριν καν τον δούμε: ρετάλι του Κόκκαλη....
    Το παιδί ξέρει μπαλίτσα. Μπαίνει 10λεπτα και δείχνει ότι είναι καλός παίχτης και βάζει και γκολάκια. Αλλά μην τολμήσει κανείς να υπαινιχθεί ότι πρέπει να παίζει, γίνεται δέκτης ειρωνίας...... Επειδή είναι δανεικός!!

Ο Πάτσα από πέρυσι δείχνει ανεπαρκής. Αλλά δεν είναι εντελώς του πεταμού- τον χρησιμοποιούν ΣΤΑΘΕΡΑ ΟΛΟΙ οι προπονητές του. Πέρυσι που τα λέγαμε έφταιγε ο "κουμπάρος" φέτος ο Κόκκαλης. Στην Εθνική φταίει ο Φύσσας ή ο Γκαγκάτσης που σίγουρα του σπρώχνει την γυναίκα ή κάτι τέτοιο.... Αλλά no wonder: εδώ ο Ντιόγκο έγινε Μπόρχα και ο Ντουντού Τιτίκα...
    Να ξεκαθαρισουμε ενα δυο πραγματακια.Αυτο βεβαια δεν αλλαζει οτι εχω καταλαβει οτι η ουσια ειναι να φυγει ο μεγιστος και να γυρισει ο τριφυλλοφορος.
    Ναι ο Ντιογκο εγινε Μπορχα γιατι ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΤΟΥ ειναι συγκομιδη Μπορχα. Ηταν πιο χαμηλα αλλα εβαλε κανα δυο γκολ ευτυχως και τον θυμηθηκαμε. Ναι ο Ντουντου ειναι Τιτικα γιατι παιζει σαν Τιτικα και φοβαται και τη σκια του. Δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ απολυτως προβλημα να τους πω παικταραδες αν παιξουν σαν παικταραδες.
    Εμενα αντιθετως παντα μου την εδινε η εντελως αντιποδοσφαιρικη λογικη "στηριχτε τον παικτη και που θα παει, του κερατα, μια εμφανιση θα την κανει να βγουμε απο πανω". Ποιος Πατσα μωρε; Για κανε μου μια απαριθμηση των παιγνιδιων που δεν ητανε για τον πεο ο Πατσα φετος ΚΑΙ περσι, να δουμε θα φτασει τα καλα παιγνιδια του παλτου Οθκαρ;

20. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

_MinoGavros (21-03-09)

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Οσο για Νταρμπι και τα λοιπα στα θρεντ τους να πω και γι' αυτους. Προλαβε κανεις να βγαλει τον Νταρμπισαϊρ νεο Ζιοβανι ή το εχει καπαρωσει ο Ξεκωλιαστης αυτο;

Thanks
    14.667
    Ignore User

Προεπιλογή

Ο ... άφαντος Όσκαρ έπαιξε καλά σε 2-3 τελευταία παιχνίδια. Αν τις εμφανίσεις του Όσκαρ τις έβλεπες από τον Μενδρινό, μαζί με τις καλές, ο καγχασμός θα έφτανε ως το πατρικό του Βαλβέρδε στην Ισπανία!

Και εγώ σε καμμία περίπτωση δεν πρεσβεύω την "στήριξη" μπας και... Ο Πάτσα είναι συγκεκριμένο μέγεθος. Αρκετά μικρό. Αλλά όχι άξιο για τέτοιο περίγελω...

Μου φαίνεται κάθε χρόνο χρειαζόμαστε έναν κλόουν για να χώνουμε. Τα τελευταία 2 χρόνια σταθερά έχουμε τον Πάτσα. Είχε κι έναν καλό σύντροφο, τον Σίσιτς, αλλά έφυγε νωρίς....

Σκοπευτής Το avatar του χρήστη _MinoGavros

Περιοχή
    Άνω Λαβύρινθος
    Thanks
    1.153
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 980 φορές σε 497 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η αληθεια Χρηστο ειναι οτι με το ποστ που εγραψες μου εκανες πιο ακλονητη την πεποιθηση οτι ο Πατσατζογλου ίσως να μην επρεπε καν να εχει ερθει στον Ολυμπιακο.Τωρα γιατι τον εβαλες διπλα σε τετοια ονοματα, εσυ ξερεις... Τελος παντων.
    Η αλήθεια είναι ότι μας τρώει ο λώκος μας...γουστάρουμε δράματα όπως έγραψα κι αλλού. Αλλάζω στάση πάραυτα: να μείνει ο παιχταράς μέχρι τα 40 και νάναι και πρώτη επιλογή, ειδικά στα ευρωπαικά ματς με γαλλικές ομάδες που σουτάρουν έξω απ' την περιοχή.

Μετά μας φταίνε οι βαλβίδες κι οι βαλβολίνες...σέρβις στο μυαλό θέλουμε μου φαίνεται...

24. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

KWSTAS777 (21-03-09)

Σκοπευτής Το avatar του χρήστη _MinoGavros

Περιοχή
    Άνω Λαβύρινθος
    Thanks
    1.153
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 980 φορές σε 497 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Το έχω ξαναπεί: δεν είναι ο Πάτσα η πηγή των κακών μας....
    Όχι, δεν είναι. Ούτε ο Ντομής. Ούτε ο Μήτρογλας. Ούτε ο Ζέβλας. Ούτε ο φετινός Άντζας. Ούτε ο Διόγος μετά το Νοέμβριο. Ούτε ο Μπελούτσης εν τρικυμία στα δύσκολα ματς. Ούτε ο Λέτος τριπλάροντας το σημαιάκι του κόρνερ.

Πήραμε το Τσάμπιονς Λιγκ φέτο με δαύτους, τί άλλο θέλετε...

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Ο ... άφαντος Όσκαρ έπαιξε καλά σε 2-3 τελευταία παιχνίδια. Αν τις εμφανίσεις του Όσκαρ τις έβλεπες από τον Μενδρινό, μαζί με τις καλές, ο καγχασμός θα έφτανε ως το πατρικό του Βαλβέρδε στην Ισπανία!

Και εγώ σε καμμία περίπτωση δεν πρεσβεύω την "στήριξη" μπας και... Ο Πάτσα είναι συγκεκριμένο μέγεθος. Αρκετά μικρό. Αλλά όχι άξιο για τέτοιο περίγελω...

Μου φαίνεται κάθε χρόνο χρειαζόμαστε έναν κλόουν για να χώνουμε. Τα τελευταία 2 χρόνια σταθερά έχουμε τον Πάτσα. Είχε κι έναν καλό σύντροφο, τον Σίσιτς, αλλά έφυγε νωρίς....
    Ο Οσκαρ ειναι ο ιδανικος να λεω παικταρα για να βλεπετε τι αλλους κανετε παικταραδες. Σου ξαναλεω εχει ο Πατσατζογλου κανει οσες καλες εμφανισεις εχει κανει ο Οσκαρ; Οχι. Αλλα ο Οσκαρ ειναι καλος για κλοουν οπως λες, ο Πατσα ειναι "ψυχαρα" και "καλο παικτακι" ή έστω "συγκεκριμενο μεγεθος".
    Αν ειναι αξιος για περιγελω; Οχι. Αλλα που θες να βγαλει τα απωθημενα του ο κοσμος; Παντα στον προπονητη; Κουραστικο εγινε. Αλλωστε τις πισωπεταλιες και τα τραγικα λαθη που στοιχισαν αγώνες επι αγώνων δεν τα εκανε ο προπονητης δυο χρονια τώρα. Ο Πατσα ειναι μεσα σε όλα ανελλιπως.
    Και να σου πω και κατι; Τουλαχιστον ο Τοροσιδης τα ακουει αλλα νευριαζει ξεσπαει, δειχνει λιγο οτι τον "νοιαζει". Ο "αγαπημενος" και "αδικημενος" Πατσα δεν δινει δεκαρα. Γιατι το μονο που τον νοιαζει ειναι να πηγαινει το μισο εκατομμύριο ευρω το χρονο στον τραπεζικο του λογαριασμο. Ποια καριερα, και ποια μπαλα τώρα;

Το ξαναλεω ακομα μια φορα. ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ παικτης ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ θα ακουσει καλα σχολια απο μενα. Οποιος δεν παιξει αρνητικα. Και οποιος συνεχως και αδιαλλειπτως παιζει το πουλι του και κονομαει, ε, ειρωνικα και ξεσκιστικα σχολια. Δικαιοτατο και τίμιο.

27. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

_MinoGavros (21-03-09)

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Και να το πω κι αλλη μια φορα. Αποψη μου ειναι να μεινει ο Πατσα. Οπως και ο Τζολε. Αλλα θα τα ακουνε. Μονο ο αποθανών δεδικαιωται και αυτος οχι παντα. Αμα σταματησουν την καριερα τους τα λεμε.

Thanks
    14.667
    Ignore User

Προεπιλογή

Το να λες ότι ο Ζέβλα φέτος έχει κάνει γκέλες ή ότι ο Άντζας δεν είναι τόσο σταθερός ή ότι ο Ντομί κάνει κάπου-κάπου θανατηφόρα λάθη ή ότι ο Ντιόγκο μετά τον Δεκέμβρη παρουσιάζει κάμψη είναι ένα πράγμα.΄

Το να λες όμως ένα όνομα και να γελάς επειδή αξιωματικά αυτός θεωρείται καραγκιόζης δεν λέει τίποτα επί της ουσίας.

Σελίδα 69 από 105 ΠρώτηΠρώτη ... 1929394959656667686970717273798999 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές