Ασε με ρε Κωστα κι εσυ με την Ολυμπιακοφροσυνη του Πατσα και τα καλα του γεραματα. Ελεος πια.
;
panty (20-03-09)
, . .
, .
800 4 , . 800 '.
, . . , 500 .
600 , . .
, .
Εκανα λαθος, 400000 το χρονο παιρνει ο Πατσα χωρις μισθους και πριμ.Αν παλι θεωρεις οτι με αυτα τα λεφτα ειναι το καλυτερο που μπορουμε να εχουμε να κοψουμε το γηπεδο και να το ριξουμε στο ταβλι γιατι το παλικαρι απλα δεν υποφερεται. Εκτος πια και αν σε εχει εντυπωσιασει με τα απανωτα λαθη του.
Κατά την πρωτη του πενταετία (και κατα τη διαρκεια του τραυματισμού του) έπαιρνε 50 εκ. δραχμες το χρονο.
;
Όσο τον βρίζετε τόσο πιο συμπαθής μου γίνεται ο Πάτσα.
. . . . .
tchalk85 (21-03-09)
τι λες ωρε! Αλλες εποχες τοτε...Αλλα και τοτε δεν νομζω ο Μουρατης να ητανε Πατσατζογλου!!Ελεος και ημαρτον μαζι!
Απο εκει και περα εγω αυτο που θελω ειναι για την ομαδα μου τους καλυτερους παιχτες....Ελληνες, κορεατες, πακιστανοι, βαζελοι, χανουμηδες δεν με απασχολει...Αρκει να τα δινουνε ολα για την ομαδα και να μας ανεβαζουνε επιπεδο..
Το ιδανικο βεβαια ειναι να εχεις τον καλυτερο παιχτης σε καθε θεση και να ειναι και ελληνας και γαυρος..Αλλα αυτα δεν γινονται ουτε στα παραμυθια. Οποτε ας ειναι ο καλυτερος απο οπου θελει...
Προσωπικα το θεωρω υποτιμητικο για το συλλογο να μενει παιχτης στην ομαδα που δεν προσφερει μονο και μονο επειδη δηλωνει Ολυμπιακαρα..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Η αληθεια Χρηστο ειναι οτι με το ποστ που εγραψες μου εκανες πιο ακλονητη την πεποιθηση οτι ο Πατσατζογλου ίσως να μην επρεπε καν να εχει ερθει στον Ολυμπιακο.Τωρα γιατι τον εβαλες διπλα σε τετοια ονοματα, εσυ ξερεις... Τελος παντων.
;
iek (21-03-09)
Bookmarks