kouzoulo (20-03-09)
Για να καταλάβω θέλουμε να φύγει ο Πάτσα ή να πάρουμε αμυντικό χάφ. Μήπως πρέπει να φύγει ο Πάτσα για να το πάρουμε το γαμημένο, ή φταίει τελικά ο Πάτσα που δε πέρνουμε αμυντικό χάφ. Έβαλε και τον Άντζα για λίγο και ήδαμε τι έγινε. Είχε το Λεντέσμα ο Ολυμπιακός αλλά κάποιος μαλάκας εισηγήθηκε το δανεισμό του. Ας`τα βάλουμε μ΄αυτόν άν μπορούμε...
---------------------
![]()
kouzoulo (20-03-09)
Dr.Red (19-03-09)
Δίκιο έχεις Σάκη αντί γράφουμε στην ενότητα για το πρόεδρο που μας ξεγύμνωσε γράφουμε σ΄αυτή του Πάτσα που δε τη διαβάζει..![]()
---------------------
![]()
giorgossiderie (19-03-09)
Ειλικρινά δεν ξέρω τι διαβάζεις αλλά εγώ αυτήν την αίσθηση έχω. Βρίζουμε τον Πατσατζόγλου, βρίζουμε τον Τζόρτζεβιτς, βρίζουμε τον Πάντο, βρίζουμε τον Αβραάμ, βρίζουμε τον Γιαννάκη, βρίζουμε τον Μήτρογλου, βρίζουμε τον Ντιόγο, βρίζουμε τον Όσκαρ και τέλος πάντων τους βρίζουμε όλους ΑΛΛΑ ο κύριος Μπελούκιος είναι υπεράνω. Κι εκτός αυτού μας βρίζει που τολμήσαμε χθες να τον κάνουμε αλλαγή γιατί συναγωνιζόταν το ball boy σε απόδοση.
YΓ. Έχω σταματήσει να διαβάζω το thread του εν λόγω παίχτη όταν επιστρατεύσατε μέχρι και τα στατιστικά της superleague για χάρη του. Εάν εν τω μεταξύ αλλάξατε στάση και του τα "χώνετε", δεν το γνωρίζω και ανακαλώ.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Dr.Red (19-03-09)
να μην πούμε τίποτα άλλο καλύτερα! δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας για τον Πάτσα που τα παίρνει αδρά! ας είναι καλά το παλικάρι και εμείς θα κάνουμε υπομονή. μήπως ο πρώτος ή ο τελευταίος είναι που μας σπάει τα @@
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
Dr.Red (19-03-09)
Μπρε απο την αρχη του πρωταθληματος δεν εχει ακουσει τα μυρια οσα ο Βελουσης; Ναι εφερα τα στατιστικα (εγω τα εφερα) για να τον συγκρινω με αλλες "θεότητες" τυπου Ντιογκο και μονο. Παρ' ολα αυτα τα ακουει σταθερα και στα θρεντ των παιγνιδιων και , και. Και μονο που τολμησε και επαιξε καλα στο προηγουμενο ματς με τον Ηρακλη και δεν μπηκε στον κοπο κανεις να γραψει στο θρεντ του τιποτα "ηρωϊκο" δε δειχνει κατι; Αλλωστε το να βριζεις τον Μπελουτσι και να αφησεις στο απυροβλητο τον Ξεκωλιαστη που ειναι χειροτερος του Μπελουτσι σε αποδοση δε λεει...Ασε που δεν μπορεις να τους "πιασεις" ολους.
Και ο Πατσα ειναι χρονιο προβλημα στην ομαδα οπως και να το κανεις.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
steliosb (19-03-09)
Ε,ναι εγω το παραδεχομαι. Οποιος αλλος δεν θελει να το παραδεχτει δεν αγεται και φερεται απο τον προεδρο. Απλως κανει οτι ο προεδρος εχει προβλεψει 1 χρονο πριν.
Νταξ' δεν ειναι ντροπη να πουμε οτι πχ.... Οταν εγραφα τον Αυγουστο οτι λιγο πριν τη φιεστα θα φτυνουμε τον Βαλβιδα και τους παικτες και θα εχουμε ξεχασει τα μπινελικια και το "ποιος φταιει" του καλοκαιριου ειχα 100% δικιο... Και μη μου πειτε "δεν το ξεχασαμε". Το βαλατε στο ραφι να περιμενει , το ιδιο ακριβως κανει.
Υ.Γ. Χοχοχο
Υ.Γ. 2 Off topic παλι ολοι μας.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
panty (19-03-09)
Κάποιοι άλλοι ξέρει Σάκη,μπορούμε να πάμε εκεί να δεις,αλλα ξέρεις ποιοι .Κάποιοι παιχτούρα ,κάποιοι μέτριο και κάποιοι κάνουν υπομονή,και κάποιοι μέσα σε αυτούς και εγώ που τον θεωρώ το μεγαλύτερο και συνάμα κοντοτερο ακριβότερο παλτό στην ιστορία μας.Μπορεί και να κάνω λάθος δεν είμαι απόλυτος,περιμένω τον Beloukiνα με διαψεύσει να κάνω(μακάρι ο Θεός να δώσει) κωλοτούμπα.
Off topic αλλα λείπει νομίζω η μπακ και δεν θα τα ακούσουμε!!!![]()
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
differance (19-03-09)
Α! Ξέχασα. Μια μέρα πήγα στο ρέντ στόρ να πάρω μια φανέλλα του Πάτσα για το γαυράκι μου που κι αυτό πήρε τη διαστροφή του πατέρα του και είναι φάν του Χρηστάρα. Με έκπληξη διεπίστωσα ότι για όλους τους ποδοσφαιριστές υπήρχε καινούργια γραμματοσειρά αλλά για το Χρηστάρα όχι. Πήραμε μια με τη παλιά. Πάτσα νάναι κι ό,τι νάναι. Βγαίνοντας κοίταξα τη τεράστια και μεγαλόπρεπη αφίσσα του Δεληκάρη, αυτού ξέρετε που φόρεσε τη πατσαβούρα με το χόρτο στο στήθος, πάλι καλά που ο ανιστόρητος δεν τονε είχε με πράσινα. Βρε πώς αλλάζουν οι καιροί.....
---------------------
![]()
sirkostas (20-03-09)
και εμένα δεν μου αρέσει παίχτης του ολυμπιακού να τρώει το βρισίδι της αρκούδας βρέξει-χιονίσει...δεν νιώθω καλά ρε παιδί μου να βρίσκομαι σε ένα γήπεδο που όλοι βρίζουν ένα άτομο ο οποίος είναι και παίχτης της ομάδας μας....
και εγώ συμφωνώ και λέω να φύγει για να πάρουμε καλύτερο.αλλά απο τη μία δεν φταίει αυτός για ότι κακό συμβαίνει και απο την άλλη πόσο δύσκολο είναι για εμάς να φύγει ένας παίχτης μας απλά και σαν φίλος??
δλδ ο ανατολάκης και ο αμανατίδης που έφυγαν σαν κύριοι πόσο πιο ολυμπιακοί ήταν απο τον πατσατζόγλου??
επι της ουσίας αυτός ο παίχτης ήταν ένα μεγάλο ταλέντο που λόγω ατυχίας δεν έκανε καριέρα αντάξια του ταλέντου του.απο εκεί και πέρα σίγουρα δεν αξίζει πλέον να παίζει στον ολυμπιακό αλλά ας μην τον διώξουμε και με κορνέδες...
Η Ολυμπιακοφροσυνη ενος παιχτη απο τι κρινεται; Απο τις δηλωσεις; Το μπλα μπλα δηλαδη; Διοτι αν ειναι ετσι στον μιλητο ολοι Ολυμπιακαρες ειναι...Στο χορτο ομως δεν βλεπω να γινεται τιποτε...
Το παληκαρι ειναι δευτερος Μαυρογεννιδης ο οποιος πριν πατησει τα 30 ειχε τοσο κορεστει που θυμιζε βετερανο...Και βεβαια οταν εφυγε απο τον Ολυμπιακο εξαφανιστηκε μαζι και με τον αλλο "βραχο" της αμυνας τον Ανατολ που αγνοειται η τυχη του απο τοτε που αφησε το λιμανι..
Οι μεγαλες ομαδες διωχνουνε τους παιχτες οχι οταν βρισκονται στον πατο της αποδοσης αλλα οταν η καμπυλη της αποδοσης εχει παρει την κατιουσα...Και στον πατσα αυτο ισχυει εδω και χρονια...Ο τραυματισμος εχει παιξει ρολο αλλα καποιες λαλακιες μεσα στο γηπεδο φαινονται...Αν δεν τον βοηθαει το σωμα να παιζει με το μυαλο οπως παιζει πχ ο Νικοπολιδης. Ας κοιταξει να βελτιωσει τις πασες του να καλυπτει καλυτερα το χωρο, στοιχειωδη πραγματα δηλαδη που και κουτσος να εισαι αν τα δοκιμαζεις καθε μερα θα καταφερεις να βελτιωθεις...Η αποδοση του Πατσα αντιθετα τα τελευταια χρονια ειναι σταθερα πλαγιοκαθοδικη..
Οποτε με βαση τα αγωνιστικα κριτηρια η κατασταση ειναι δεδομενη και δειχνει πώς πρεπει να πορευτει η ομαδα στο θεμα του Πατσατζογλου....Για τα υπολοιπα τωρα, την Ολυμπιακοφροσυνη του κλπ, υπαρχουνε διαφοροι δραστηριοτητες του συλλογου οπου μπορει να την εξασκησει...Πχ μπορει να μπει στους βετερανους, να ακολουθει τις εκδηλωσεις των μελων να ψαξει να γινει σχολιαστης αγωνων αλα Γκωνια...
Λυσεις να δειξει την Ολυμπιακοφροσυνη του, αν την εχει δηλαδη, υπαρχουνε...
Οσο για την ομαδα αν ητανε οποιον παιχτη δηλωνε γαυρος να τον παιρναμε και να του διναμε θεση στο ροστερ καλυτερα να το κλειναμε το μαγαζι....Δεν θα ειμασταν θρυλος τωρα αλλα θα παιζαμε με τα σουρμενα σε καμια Δ'εθνικη....
Οι μεγαλοι παιχτες δειχνουνε την αξια τους στο γηπεδο και ο Ολυμπιακος εγινε μεγαλη ομαδα γιατι ειχε μεγαλους παιχτες...Και βεβαια επειδη διοικησεις και προπονητες δεν ζητουσανε πιστοποιητικα Ολυμπιακοφροσυνης οταν κανανε προσφορες στον Ντουσαν, τον Ριμπο, τον Ζιοβανι, το Μπουκοβι κλπ...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Bookmarks