! ! , !! , , ...
Λοιπον αμα ειναι να κρατησουμε τον κατσικανιαρη το γιδοβοσκο, εγω λεω να αρχισει να τον βαζει απο τωρα στη φυσικη του θεση στη θεση του εξω δεξια φυλαρουχα!!
Ελεος παιζει με τα νευρα μας και αυτος!!!
Με πονανε τα ματακια μου πια !!!
, .
! ! , !! , , ...
Που ησουν εχθες αγορι μου;
σε ποιο παιχνιδι επαιζες;
πες μου, σε ποιο;
τι σκεφτεσαι οταν τρεχεις;
τι τρεχεις να προλαβεις; τι;
αυτα να μαθω και τελος να παρεις το δρομο σου σε αλλη ομαδα.
Μου αρεσει που θελαμε να τον πουλησουμε με πολλα μυρια ευρω![]()
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Απο την ωρα που βγηκε ειδαμε "αλλον" Ολυμπιακο. Δυο κλασεις καλυτερο. Καλο ταξιδι στην Πρεμιερ Λιγκ Πατσα.
;
αυτες οι λογικες σου ειναι ασυλληπτες Κωστα...Ο Πατσα ητανε στη λιστα προς εξοδο το καλοκαιρι αλλα τον κρατησε η διοικηση...Τωρα σκεφτονται να τον ανανεωσουνε...Θα το ζητουσε σαν τρελλος φαινεται ο προπονητης του!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
g10vanni (09-03-09)
οι επιλογες της ενδεκαδας ασφαλως και βαραινουνε τον προπονητη....Αλλα για τον Γιαννακη τον Παπαδοπουλο δεν τον θεωρω λυση αυτη τη στιγμη για την νευραλγικη αυτη θεση...Μονο ο Σολτιδης εστω και κουρασμενος ειναι η λυση αλλα αυτος βγηκε νοκ αουτ απο νωρις...Η αλλη λυση ειναι να παιξουμε με ενα αμυντικο χαφ αλλα ο Ντουντου θα πεθανει αν συμβει αυτο..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Πατσα και Μπελου πιασμενοι χερι χερι...![]()
, , , !
??
σε εξεθεσε και σενα ο γιαννακης.ειναι κριμα να παιζεις εσυ παρα ο μικρος.
ρε παιδια κ γω στο γηπεδο τον εχω βρισει οσο λιγους αλλα τουλαχιστον εδω στο φορουμ δν ειναι αναγκη να τον χαρακτηριζουμε, ειναι ολυμπιακαρα,εγω πιστευω οτι η διοικηση (κ φυσικα εμεις) του εχει σταθει με το παραπανω κ ισως πρεπει μονος του να παρει αυτη την αποφαση για το καλο της ομαδας
Συμφωνω οτι δεν χρειαζεται κραξιμο,δεν βοηθαει ουτε τον ιδιο ουτε την ομαδα,ο βαλβιδας ομως δεν τον βλεπει?Τι αλλο πρεπει να κανει για να τον βγαλει?
πατσα τα ακουσες τα νεα;αποσυρεται ο αρχηγος.εισαι λιγο νεοτερος βεβαια αλλα μηπως να το σκεφτοσουνα;
Μεσα σε ολα, χθες, πουλησε τσαμπα τη μπαλα στη φαση που "αναγκαστηκε" να κανει φαουλ και να δει κοκκινη ο Μενδρινος....
Adios Lakerde ala Past.
.
!
.
Bookmarks