Αμα παει ετσι εχουμε και τον "Τιμιο Οθκαρ" , τον "Τιμιο Μπελουτσι" και παει λεγοντας...οταν η αμοιβη σου ξεπερναει το τρακοσαρι το χρονο , η τιμιοτητα παύει να υφισταται. Τη θεση της παιρνει η κοροϊδια.
Στην προσπάθεια στο γήπεδο. Εγώ δεν νομίζω ότι μπορεί κάτι περισσότερο. Δεν λέω ότι είναι καλός, κάθε άλλο.... Αλλά αυτά τα λίγα που μπορεί τα δίνει.
Όσο για τις δηλώσεις.... Αν κρίνουμε τον οποιονδήποτε από το τί δηλώνει δεν θα βγάλουμε άκρη εύκολα....
Εμένα μ'έκανε να βγάζω σπυράκια από πέρυσι.
... there's no such thing as "too much"...
Αμα παει ετσι εχουμε και τον "Τιμιο Οθκαρ" , τον "Τιμιο Μπελουτσι" και παει λεγοντας...οταν η αμοιβη σου ξεπερναει το τρακοσαρι το χρονο , η τιμιοτητα παύει να υφισταται. Τη θεση της παιρνει η κοροϊδια.
;
"Τίμιος" ήταν ο τίμιος γίγαντας Αργύρης Καμπούρης πχ. Αναφέρεται σε περιορισμένων δυνατοτήτων παίχτες. Τον Κακά πχ δεν τον λες "τίμιο", τον λες άλλα πράγματα.
Τέλος πάντων, δεν με κόφτει ο Πάτσα. Απλώς δεν μ'αρέσουν οι καραμέλες. Ο Πάτσα, ο Σίσιτς, ο τυρόγαλος Γκαλίτσιος, ο Σοφός Βαλ κλπ.
sirkostas (24-02-09)
"Στυγνός"???? Έλα ρε Σάκη, ο "Στυγνός Πάτσα" μόνο ανέκδοτο κάνει!!!!![]()
Καλα για ταμπελες μιλαμε. Και οσο μπαινουν απο τη μια βαζω και γω το ακρο αντιθετο απο την άλλη. Προσωπικα οσο "εντυπωσιασμενος" ειμαι απο τον Βαλβιδα (στον οποιο η αληθεια ειναι οτι πιστευα, οπως και στο Λεμονη, αφου δεν εχω λογο να μην πιστεψω) αλλο τοσο ειμαι απο τους "φοβερους και τρομερους" Ντουντου και σια που δεν καταλαβαινω το λογο που σε μερικους "εχουν βγαλει ματια"...
;
Δυστυχώς, αυτό λέω, δεν μπορώ να πω για κανέναν ότι μου βγάζει μάτια. Μόνο σε δυνητικό επίπεδο.
Ε, όταν αυτό είναι γενικευμένο -να βλέπεις δυνατότητες αλλά όχι ουσία- κάτι παίζει.
Μα αυτο, δεν βλεπω ΟΥΤΕ δυνατοτητες. Τι δυνατοτητες δηλαδη εχει ο Πατσα , ο Παπαδοπουλακος και ο Γκαλιτσιος; Δεν τους βλεπαμε τοσα χρονια; Δεν θα μας ειχαν "βγαλει" ματι αμα ειχαν δυνατοτητες;
;
Μιλάγαμε συνολικά: αναφέρθηκα στους Ντουντού και σία όπως λες.
Ε,ενταξει θα τους δουμε και τους Ντουντουκες και Ντιογους τι ψιλά πιανουνε. Θα φύγει ο Βαλβερδε θα ερθει αλλος. Για να δουμε θα "εκτοξευτουνε";
;
. ....
Σιγουρα αλλα παικτες που ηρθαν για να κανουν τη ... διαφορα και περιμενουνε απο τον προπονητη να τους ... φτιαξει ειναι παναγία βόηθα. Δηλαδη αμα δεν "τους κανει" και ο επομενος τι θα κανουμε; Αγγελία θα βαλουμε;
;
_MinoGavros (24-02-09)
(Ανόμοια μεγέθη, αλλά) Στην Τσέλση τί τους λένε; Στην Μπαγερν; Στην Ρεάλ;
κινηση βλεπω στο θεμα αυτο.οταν θα φυγει να δειτε ποσοι θα γραφουν εδω μεσα,
Bookmarks