Ενταξει ρε Κωστη εμενα στο πεος μου αν ειναι ξενος ή Έλληνας. Και για τον Ντουντου τα εχω ήδη πει στο δικο του θρεντ δεν τα ξαναλεω. Αμπαλος ειναι ειτε ειναι Έλληνας είτε Ζουαζιλανδανός.
απο περυσι συνεχεια βασικος ειναι...φετος παιζει επειδη τραυματιστηκε ο Ιερο και δεν πηραμε χαφ της προκοπης ΚΑΘΑΡΟ ΚΟΦΤΗ!!!!
στην φαση του γκολ για μενα φταιει ο Ζεβλακοφ, αλλα πιανεσαι απο μια φαση. δες την ηρεμια που δινει στη μεσαια γραμμη. αν δεν ηταν αυτος φετος θα ηταν ζορικα τα πραγματα...
Ενταξει ρε Κωστη εμενα στο πεος μου αν ειναι ξενος ή Έλληνας. Και για τον Ντουντου τα εχω ήδη πει στο δικο του θρεντ δεν τα ξαναλεω. Αμπαλος ειναι ειτε ειναι Έλληνας είτε Ζουαζιλανδανός.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Οχι μόνο τραβούσε φωτο γιατί όπως γράφει σήμερα η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ "είναι γνωστή η εκτίμηση του στον κόσμο του ΠΑΟΚ" αλλά κρατηθείτε
ΠΕΣΑΝ ΤΗΛ. ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΥΠΟ ΤΗς ΘΕΣΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. Ο ΤΥΠΟΣ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΒΡΙΣΩ ΤΗ ΦΥΛΗ ΤΟΥ) ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΟΚτσήδες να βρει τη γενιά του και να μας απαλλάξει από την παρουσία του. Αυτό με το είπε δημοσιογράφος Ολυμπιακός που δουλεύει σε ραδιόφωνο τη πόλης.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Η ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ Ο ΠΑΤΣΑ...
![]()
kouzoulo (07-02-09)
Έχω μπερδευτεί λίγο... Εσύ δεν είσαι που πριν λίγες βδομάδες έλεγες ότι ο Μπελούτσι είναι μακράν ότι καλύτερο έχει ο Ολυμπιακός; Ποιά από τις δυο αυτές απόψεις είναι ειρωνική;
Νομίζω πως στον τομέα της λάθος πάσας Ντουντού με Πάτσα παίζουν πολύ κοντά στους αριθμούς. Ειδικά τον τελευταίο καιρό ο Βραζιλιάνος κάνει χαλαρά περισσότερες λάθος μεταβιβάσεις από τον Πάτσα.
iek (06-02-09), manosss (07-02-09), _MinoGavros (07-02-09)
Μαρια ο Πατσα κανει λαθος πασες και αφηνει ξεκρεμαστη την ομαδα. ο Ντουντου αν θυμασαι ειναι αυτος που εβγαλε και την μπαλια 40 μετρων στον Γκαλετι για το 2-1 με τον θιασο Β'. γενικα για μενα δεν υπαρχει συγκριση στις μεταβιβασεις μεταξυ των 2. παντως αν κρατας καποια στατιστικη και το λες αυτο θα ηθελα να ακουσω. μπορει να εχεις εσυ δικιο. απλα εγω δεν εχω δει κατι τετοιο στο γηπεδο και επιπλεον οι λαθος πασες του Πατσα χαρασονται βαθια στην μνημη μου.....![]()
Κοίτα, δεν σχολίασα σε καμία περίπτωση τις μπαλιές που μπορεί να βγάλει ο Ντουντού με αυτές που μπορεί να βγάλει ο Πάτσα. Εκεί σαφέστατα και δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των δυο. Ούτε στο πόσο συχνά κλέβει ο καθένας την μπάλα στο χώρο του κέντρου. Στατιστικά δεν κρατάω αλλά οσες φορές θυμάμαι τον Πάτσα να πουλάει την μπάλα άλλες τόσες (περίπου) θυμάμαι και τον Ντουντού. Επίσης, ο Βραζιλιάνος κάνει συχνά πυκνά και κάτι άλλο και καμιά μέρα θα του πετάξω τίποτα στο κεφάλι. Χάνει την μπάλα (και 4-5 φορές αυτό έχει γίνει ακριβώς έξω από την περιοχή μας) και σταματάει να ακολουθεί την φάση για να γυρίσει να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή!!!!!!! Απλά απαράδεκτο...
Στυλοβάαααατηηη μου!!!Αν κάνεις καλό ματς το απόγευμα ο Προεδρος μαζί με το καινούργιο συμβόλαιο θα σου πάρει και καινούργια κάμερα!! ναι ναι κάμερα!! Τρίποδο, φακούς όλα τα καλά!!!
![]()
Ο Πρόεδρας????Ποτέεεε!!! Ακριβό πράμα!!!
![]()
μωρε ανασταλτικα και οι δυο για τα μπαζα ειναι..Απλα ο Ντουντου εχει και μια καλη μπαλλια που τον σωζει...Αλλα αμυντικα δεν βλεπεται..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
πατσα παιξε καλα σημερα...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Πολύ μεστό παιχνίδι σήμερα Χρηστάρα. Συνέχισε έτσι.
Fakes (07-02-09), sadi (07-02-09), sokratis_1988 (07-02-09)
Σήμερα θα ασχοληθώ με τον πολυαγαπημένο μας Πάτσα.
Διαβάζοντας τα συνολικά στατιστικά της ομάδας στο galanissportsdata μου έκανε τρομερή εντύπωση και το γράφω.
Πατσατζόγλου σε 1110 λεπτά.
8 σουτ
10 κλεψίματα
3 διωξίματα
19 φάουλ έχει κάνει
19 φάουλ του έχουν κάνει
Ο Στολτίδης έχει σχεδόν τα ίδια σε 347 λεπτά !!!!!
7 σουτ
10 κλεψίματα
4 διωξίματα
8 φάουλ έχει κάνει
7 φάουλ του έχουν κάνει
Δέστε και τον Dudu σε 1776 λεπτά ( έτσι για σύγκριση )
31 σουτ
44 κλεψίματα
10 διωξίματα
55 φάουλ έχει κάνει
31 φάουλ του έχουν κάνει
2 ασσίστ
Είναι πραγματικά ανύπαρκτος ο Πάτσα έτσι??????΄
Δεν υπάρχει!
.
iakov7 (15-02-09), manosss (15-02-09), sokratis_1988 (09-02-09)
Τα 3 διωξίματα είναι που τον κρατάνε στην ομάδα!!!![]()
Ναι αλλα εχει κανει πολλα χιλιομετρα![]()
"...the last and final moment is yours,
that agony is your triumph"
Ρε σεις 10 κλεψίματα σε 1110 λεπτά είναι
σχεδόν 1 κλέψιμο ανά ... 1,2 ματς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
λιγότερο δηλαδή από 1 κόψιμο ανά ματς, δηλαδή υπάρχουν ματς που δεν κόβει ποτέ και σε άλλα θα κάνει το πολύ 1 !!!!!!!!!!!!!!!
Μιλάμε δεν κόβει ο άνθρωπος με τίποτα,μα με τίποτα !
.
Του κλεβει τα κλεψιματα ο Ντουντου και δεν προλαβαινει![]()
"...the last and final moment is yours,
that agony is your triumph"
Bookmarks