εχεις εμπιστοσυνη κωστα στον πατσα ε;
χαρας στο κουραγιο σου.εγω δεν περιμενω τιποτα απο αυτον.εχει κανει καποια καλα παιχνιδια φετος.τα αρνητικα ηταν περισσοτερα βεβαια.
αυτοι που θα μπορουσαν να παρουν το παιχνιδι πανω τους σημερα λοιπον.ετσι δεν περιμενω τιποτα απο την ομαδα γενικοτερα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τα 600 του Πατσα σε χαλανε πολυ, ε?
Τα 2,5 μιλιονια του Οθκαρ τα'χαμε για πεταμα φαινεται! Γιατι το ταλαιπωρουμε το παλικαρι και του ζηταμε σημερα να κοντραριστει με τους Κοντρερες? Καλυτερα δεν ειναι τοσο καιρο που τη βγαζει στη Γλυφαδα φραπεδιζοντας?
Δεν δικαιολογησες τα λεφτα σου σημερα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Χρησταρα , παιξε πρωτα 2 συνεχομενα καλα παιχνιδια και μετα ζητα 600 χιλιαρικα..
600 φαπες καλυτερα θα παρεις...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μια χαρα επαιξες πατσα σημερα,απο τους καλυτερους μπορω να πω στο σημερινο ματς.
όπως θα έλεγε και ένας σοφός,ο πάτσα είναι κλασσική περίτπωση ανθρώπου-"πετώ το σπέρμα μου στον τοίχο"....
εκεί που τον βλέπεις να την αγγίζει ωραία τη μπάλα και δείχνει οτι την έχει,μετά ακολουθεί μια απύθμενη γκάμα απο παπαρίες που μπορεί να κάνει και να σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό...
τρέχει τρέχει τρέχει,έχουν περάσει κοντά 20 παιχνίδια που είναι βασικός και ακόμα να κλέψει μια μπαλιά...
ώρες ώρες μου δίνει την εντύπωση πως πρέπει να την ακούει πριν τα παιχνίδια γιατί δεν γίνεται παντα να μπερδεύει τους συμπαίχτες του με τους αντιπάλους....δλδ ασπρη φανέλα να φοράμε εμείς και οι αντίπαλοι φούξια ή τιρκουάζ πάλι θα τους μπερδέψει...
γρηγορα συμβολαιο μη χασουμε το κελεπουρι!!!!!!!!!!!!!!
Ρε δεν τον διναμε στους αγγλους.![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Πουθενα δεν θα υπαρχω ,θα μαι αφαντος για σενα και ολα οσα σε θυμιζουν θλιβερα και σκουριασμενα...
Εμενα μου φανηκε,αυτος και ο Παντος οι καλυτεροι σημερα.Ο μοναδικος που μαρκαρε στο κεντρο.
εμενα μου φανηκε καλυτερος ο Ντουντου που δεν μπορουσε να παρει τα ποδια του....ρε Χρησταρα....την μπαλα στα 2 μετρα ξεχασες πώς την δινουν;;;;; δηλαδη αν το 80% απο τις πασες σου πανε αραουτ και στους αντιπαλους δεν γινεται δουλεια....
επαιζε ο πατσα σημερα;
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
δεν εχει ελεος...Εχουνε πονεσει τα ματια μας τα τελευταια χρονια με τον Πατσα.Αν καποιος πρεπει να πει ελεος ειμαστε εμεις...Σημερα δεν ητανε ο χειροτερος αλλα παλι τη δουλεια του αμυντικου χαφ δεν την εκανε..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟ Σε ξύλο πάτσα τα λεφτά και όχι σε ευρώ!!!!!
No Fate.Only The Power Of Will...
Bookmarks