kκαι εγω θελω να φυγει ο πατσα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
iek (27-01-09)
ego eimai me to patsa poy einai olympiacara!
kai einai kai kalos paihtis kai tha apodihti ama fygi aki tote tha leme alla
Αδερφε αμα φύγει και δεν παρουμε καλυτερο ναι θα χτυπαμε το κεφαλι μας. Εδω ο Ζεβλακωφ λεει να φυγει που δεν ειναι και βασικος και τρεμουμε. Αν παρει ομως εναν καλο παικτη δεν θα μας λειψει. Γιατι κακα τα ψεμματα μετα τον τραυματισμο του ειναι παικτης μικρης κατηγοριας ο Πατσατζογλου.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
panty (27-01-09)
nomizo oti teleftea kanei kala paihnidia tora gia rufianos kai tetoia den aksizei na apantiso
Καλα δεν συζηταω τα περι ρουφιανων. Εγω πιστεύω οτι ισχυουν απο πολλα και διαφορα πραγματα πυο δεν ειναι του παροντος να συζητησουμε.
Τα καλα παιγνιδια ομως ποια ειναι; Εγω δεν θυμαμαι κανενα που να μη γιναμε καρδιακοι με τον Πατσα;
Τα ξαναειπαμε, τον στηριξαμε , τον βοηθησαμε, δεν παει αλλο. Ο Πατσα ποτε δεν θα επισρεψει οπως ηταν πριν. Ας βρει κι αυτος μια ομαδα που να καλυπτει τις φιλοδοξιες του.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
panty (27-01-09)
δεν μπορει το παιοδι ρε γαμωτο.ολο το γηπεδο τον βριζει.τοι σκατα;εμεις αλλα βλεπουμε απο τους διοικουντες;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
E, παρτον στη Μανστεστερ τοτε, μιας και την ανελαβες!
Και στα σοβαρα, δε θα μπορουσα να διαφωνησω περισσοτερο. Απο τη μια εχουμε ενα ποδοσφαιριστη (Πατσα) κι απο την αλλη ενα ζεν πρεμιε που θα επρεπε να ειναι στον τελικο του X Factorα αυτη τη στιγμη και να διαγωνιζεται με το ασμα "εγω με την αξια μου κι οχι με ξενες πλατες..."!
H ρουφιανια ειναι σχετικη...Αλλο να εισαι ρουφιανος του προπονητη, που ο Οσκαρ αμφιβαλλω αν ειναι τετοιος αφου δεν τον κοβω να εχει και πολλες παρτιδες με ολους τους παιχτες και κυριως την παλια φρουρα που κανει τα κουμαντα ωστε να συγκεντρωνει πληροφοριες, και αλλο να εισαι ρουφιανος στους δημοσιογραφους...Εχει διαφορα...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Ελληνας και να μην ειναι ρουφιανος? Γινεται? Δε γινεται!
Αυτο ακριβως εννοω παιδια.Στους δημοσιογραφους.Και κατι ακομα,ο οσκαρ δεν δημιουργει προβληματα.Ειναι σημαντικο.Ο Πατσατζογλου εχει μεγαλο στομα και αναφερετε και σε συστηματα και σε επιλογες του προπονητη.Για να μη θυμηθω το ''δικαιο" αποτελεσμα με τον ΟΦΗ στην Κρητη.
Τελος,ακομα και στα ματς που τον βγαλανε κορυφαιο,εκει απλα στεκοτανε στο γηπεδο .Δεν εκανε τιποτα το ιδιαιτερο εκτος απο τα γκολ.Δηλαδη απο τη θεση που περασε ο Καρεμπε,ο Ζε Ελιας,ο Τουρε ακομα και ο Λεντεσμα ανεχομαστε τον Πατσατζογλου.Και οσο για τον Τραυματισμο,το λεει και ο Sadi ,με τα λεφτα που εχει παρει δεν περναγε και ασχημα.
Για μενα δεν κανει ουτε για αλλαγη,γιατι ειναι τοσο νευραλγικη θεση με καρτες και τραυματισμους που 15 παιχνιδια θα τα εχει στο νερο.
Πλακετα και δρομοοοοοο..............!!!!!!!!!
iek (27-01-09)
Εξκιουζ μι; Απαγορεύεται παίκτης να λέει την άποψή του; Και βρες μου ένα λόγο να θέλει να κάψει έναν προπονητή που τον έχει βασικό και αναντικατάστατο γιατί εδώ αδυνατώ να βρω έναν...
Δεν είσαι αντικειμενικός εδώ φίλε μου.
Από τα γκολπόστ πέρασε και ο Σαργκάνης αλλά τώρα "ανεχόμαστε" τον Νικοπολίδη...
Δε νομίζω να είναι ότι καλύτερο να μη μπορείς να περπατήσεις, εκτός κι αν κάνω λάθος...
Έχω γράψει ξανά την άποψή μου ότι ο Πάτσα ως αμυντικό χαφ είναι μέτριος. Και σαφώς προτιμώ καλύτερο. Αλλά ότι έχει το δίνει και αυτό μου αρκεί. Και είναι το εύκολο θύμα για να μη ρίξουμε καμμιά ευθυνούλα στον Ντουντού.
sirkostas (28-01-09), sokratis_1988 (27-01-09)
Στην Κρητη δεν ειπε την αποψη του,ειπε μαλακια.Δεν ειπα οτι θελει να καψει τον προπονητη.Ακομα πιστευω οτι και στα ματς που τον βγαλαν κορυφαιο ηταν μετριοτατος και τα ματς αυτα ηταν 3 φετος.
Για Σαργκανη και Νικοπολιδη ,το παραδειγμα σου ειναι ατυχες,γιατι μιλαμε για 2 εξαιρετικους τερματοφυλακες εξισου.
Για τον τραυματισμο δεν θελω να σχολιασω ,μακαρι να εχει την υγεια του ο ανθρωπος.
Τελος σαν αμυντικο χαφ δεν ειναι μετριος αλλα Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο-Σ
Πολυ καλο ποσταρισμα παντως ΑΙΙΖ,ηταν τεκμηριωμενο ,αν και διαφωνω σε ολα.
Το νού σου με τον Πελετιέρι!!! Μην σου πάρει το κέντρο θα σε δαγκώσω
το οτι θα παρουνε οι χανουμηδες τον ελεγχο του αξονα αυτο ειναι δεδομενο ηδη...Εδω τον πηρε ο λεβαδειακος και ο Αστερας δεν θα τον παρει η ΑΕΚ; Αλλου πονταρουμε για θετικο αποτελεσμα...
Υ.Γ. Σωκρατη, δεν δινεις τον Πατσα με τα 400 χιλιαρικα στη Μπριστολ Σιτυ; Με τα λεφτα θα μπορεσεις να κανεις 4 μεταγραφες των 100 χιλιαρικων και να καλυψεις πολλα κενα...Μην εισαι χαζος!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Bookmarks