πατσα θεε φυγε απο την παε.![]()
Πατσα θεε μεινε στην ΠΑΕ!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
πατσα θεε φυγε απο την παε.![]()
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Δηλαδή θέλει ένα παίχτη που δεν κάνει τίποτα??? Μια χαρά!!! Γιατι δεν κρατάγαμε και τον Καφέ...
Μείνε????Φύγε???Παέ??? Πάτσα τρομπόνι πήδα απο το μπαλκόνι!!!!![]()
mpak (18-01-09)
παραδοξως δεν ηταν ασχημος σημερα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
τι ειχες Γιαννη,τι ειχα παντα...
τουλαχιστον δεν ηταν αρνητικος.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
καλύτερος του ντουντού...
ο οποίος ντουντού τον τελευταίο ένα μήνα είναι για να τον κλαίνε οι ρέγγες...
mpak (18-01-09)
Θυμάται κανένας πότε ήταν η τελευταία φορά που ο Πάτσα πάτησε αντίπαλη περιοχή???? Εκεί έπρεπε να γράψει το 0-2 να τελείωνε αλλα τον δικαιολογό!Μπράβο Πάτσα σήμερα έπαιξες!!
Εγω εξακολουθω να θελω να φυγει , εκτος αν ειναι να μου φερουνε καναν Λεντεσμα. Τοτε ενταξει ειναι και ο Πατσα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
καλα και εγω θελω να φυγει.δεν το συζηταμε αυτο.αλλα ας προσπαθησει μεχρι να φυγει,
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μια χαρα ειναι ο Πατσα, σταθερος ολη τη χρονια. Πολυ κι αθορυβη δουλεια ακομα μια φορα.
σταθερος στη μετριοτητα.χθες ηταν καλος παντως.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
πώς γινεται ο αμυντικος χαφ να ειναι καλο αλλα οι αντιπαλοι να κανουνε παρτυ στον αξονα δεν το καταλαβαινω....Μυστηρια πραγματα!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
δεν κανανε παρτυ χθες ηλια.μονο μια φαση ειχανε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Πες του ναι, μωρε, να ησυχασει.
Λες και ειδε το ματς.
Αμα το ειχε δει, θα μιλαγε για "παρτυ" των αντιπαλων?
για τον αξονα μιλαω....Εγω δεν ειδα κανεναν να κοβει εκει στο κεντρο...Ευκολα φτανανε εξω απο την περιοχη μας....Απλα ειχανε τοσο αμπαλλους παιχτες και η δικη μας αμυνα ητανε γενικα σε καλη μερα που δεν κανανε ευκαιριες...Αλλα εγω αμυντικα χαφ να κοβουνε δεν ειδα ουτε χτες..
Bookmarks