d.n.a. (11-01-09)
Δεν έχει άλλον.
Αντζα και Τοροσίδη τους προτιμά στις φυσικές τους θέσεις.
Ο Zewlakow δεν έχει παίξει ποτέ αμυντικο χαφ και δεν έχει και τα τρεξίματα για κάτι τέτοιο,και από τον Μενδρινό αμυντικά είναι πράγματι καλύτερος.
Αναγκαστικά τον βάζει, και το ότι ο ολιγαρκής Valverde φαίνεται να έχει ζητήσει αμυντικό χαφ στις μεταγραφές του Ιανουαρίου κάτι λέει για το αν είναι ευχαριστημένος μαζί του.
Αν πάλι είναι ευχαριστημένος με αυτό το πράγμα, τότε μάλλον θα πρέπει να αμφισβητήσω τις προπονητικές ικανότητες του.Δεν μπορεί όλοι μα όλοι οι γάβροι να είμαστε τυφλοί και προκατελειμμένοι με τον Πάτσα.
.
d.n.a. (11-01-09)
Θα μπορουσε να δοκιμασει, αν δεν ηταν ικανοποιημενος. Ελπιζω τα ελληνικα μου να ειναι σε καλο επιπεδο, τουλαχιστον, και να καταλαβαινεις τι προσπαθω να πω. Εδω τολμησε να δοκιμασει σαν στοπερ τον Γκαλιτσιο σε ντερμπυ με τον βαζελο και δε θα πειραματιζοταν με καποιον παιχτη στα χαφ, αν δε του εκανε τη δουλεια του ο Πατσα?
Κι αν ζηταει χαφ, ειναι για αντικαταστατη ενος 34χρονου παιχτη που ειναι τραυματιας και δε ξερει σε τι κατασταση θα επανελθει.
d.n.a. (11-01-09)
Μια χαρά είναι τα ελληνικά σου , και σου λέω ότι από αυτούς που έχει πράγματι έχει περισσότερα τρεξίματα γι' αυτό και τον έχει στην βασική ενδεκάδα.
Δηλαδή πραγματικά πιστεύεις ότι αν ελεήσει ο θεός και πάρουμε αμυντικό χαφ δεν θα πάρει την θέση του Πάτσα στην ενδεκάδα και ο Χρηστάκης θα διατηρήσει την θέση του επειδή ο Valverde είναι ευχαριστημένος?
.
Θες να απαντησω σε υποθετικη ερωτηση?
Ας δουμε ποιος θα ερθει πρωτα.
Ειναι τυχαιο που χανουμε σε καθε παιχνιδι το κεντρο.Δεν θα πεταει παντα ολη η ομαδα.Θα ερθουν και παιχνιδια που χρειαζονται αμυντικα χαφ για να παιξουν στη θεση του αμυντικου χαφ.Δεν το κρινω πλεον.Εχω καταληξει οτι ειναι για δρομο .Δεν κανει για Ολυμπιακο που θελει Ευρωπαικη πορεια.Το εχω ξαναπει,δεν κανει για σουπερ λιγκ στη θεση του αμυντικου χαφ.Δεξι μπακ ειναι ο ανθρωπος.Και να μην ειναι τραγικος σε ενα παιχνιδι,συνεχιζει να μην κανει για τον Ολυμπιακο.Δεν το βλεπει κανεις στη διοικηση αυτο?Ολοι οι Ολυμπιακοι ειναι τυφλοι και αμπαλοι?Οι αρδ που γραφουν για πολυεργαλεια ειναι σοβαροι???Σε Αμερικανους αν απευθυνοταν θα γραφανε λιγοτερα ψεματα.
Το θεμα με τις μεαγραφες εχει παραγινει.Θελουμε επιθετικο και αμυντικο μεσο τουλαχιστον!!!!!!!!!
Εχω φτασει σε σημειο να απορω με αυτα που ακουω και διαβαζω.
Ήσουν υπέροχος!Ανανέωση τώρα για 7 χρόνια!!
ΥΓ Ρε παιδιά είδατε της επιστροφές του??? Όλοι οι πάιχτες σε κανονική ταχύτητα και εκεί που είναι ο Πάτσα σε ριπλέι!! Μήπως ήταν "κολπο" του κάμεραμαν!?!?!?
mpak (11-01-09)
[quote=Gavros4life;352618]Κανεις λάθος, ο Πάτσα έχει γρήγορες επιστροφές, το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρει να αμύνεται σαν αμυντικός χαφ... έτσι και δεις οι κίνησης που κάνει θυμίζουν περισσότερο ενός μπάκ...[/quoteδ
Δεν ξερω τι θυμιζουν ,παντως οχι ποδοσφαιριστη του Ολυμπιακου.
Δεν ξέρω εάν δεν πρέπει να λέμε κακή κουβέντα για τον πάτσα εγω ξέρω ότι και χτες σε συνδιασμό με κακή εμφάνιση Ντουντου ΧΑΘΗΚΕ!!
Ούτε σ' εμένα δεν αρέσει ο Πάτσα αλλά μην του τα χώνουμε σε κάθε ευκαιρία. Ο Ντουντού ήταν απαράδεκτος χθες. Ή μάλλον πιο απαράδεκτος.
steliosb (13-01-09)
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
δεν νοπμιζω να φευγει ο ισπανος απο το ροστερ ηλια.εχει αλλα προβληματα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
όποτε τίθεται θέμα ανανέωσης,ο πατσατζό έχει πρόταση στα χέρια του....
φύγε σαν ήρωας πάτσα...καλή επιτυχία εκεί στην μπαρτσελόνα...
iek (13-01-09)
ειναι ευκαιρια να παρει μεταγραφη τωρα που υπαρχει ενδιαφερον και να παει εκει να αναδειξει το ταλεντο του. Καλο θα του κανει.
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Τελικα η Αγγλικη ομαδα με την προταση ειναι λεει απο την τσαμπιονσιπ...Παλι καλα γιατι εγω περιμενα ομαδα απο χαμηλοτερη κατηγορια...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Κοιτάξτε πως μας κατάντησαν!
Να φοβόμαστε να φύγει ο Πατσατζόγλου, που παρακαλούσαμε να φύγει από την ομάδα γιατί θα μείνουμε μόνο με τον Dudu.
.
Πρόταση από Αγγλία!
Ο Χρήστος Πατσατζόγλου φέρεται να έχει μπει στο στόχαστρο αγγλικών ομάδων, με πιθανότερη τη Μπέρμιγχαμ που έχει στείλει και σκάουτερ στο Καραϊσκάκη.
Λέγεται έντονα μάλιστα ότι έχει ήδη κατατεθεί πρόταση στον Ολυμπιακό της τάξης των 500 χιλ. ευρώ αφού ο «Πάτσα» μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.
Η υπόθεση αυτή πάντως, δεν φαίνεται να έχει μέλλον διότι: Πρώτον, το ποσό είναι μικρό για να αποχωρήσει αυτή τη στιγμή ένας βασικός παίκτης και δεύτερον, κανείς δεν γνωρίζει τις προθέσεις της ΠΑΕ για την ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη.
Αλλωστε, ο «Πάτσα» είναι και διεθνής, κάτι που σημαίνει ότι η τιμή του θα έπρεπε να καθοριστεί πολύ ψηλότερα, ειδικά για τις εύπορες αγγλικές ομάδες…
Bookmarks