χαλια μαυρα!!!
τα ειπα ...οξω.....τωρα...
χαλια μαυρα!!!
Κοακλη σε παρακαλω διωξε τον Πατσα απο τον ολυμπιακο !!!!αυτος ειναι μπουναμας Σωκρατης..
Ανανέωση για άλλα 8 χρόνια και διπλασιασμό αποδοχών!!! Πώωωω τι ματσάρα έκανε με τον Βούλη?!Παντού ήταν το παλικάρι!!!Πάτσα αλάνι για πάντα στο λιμάνι!!!![]()
(ΥΓ Βαρέθηκα να τον βρίζω και μέρες που είναι...)
Αγιε Βασιλη,φετος ημουν πολυ καλο παιδι.Πηγα καλα στη σχολη ακουγατους γονεις μου και δεν εκανα αταξιες.Σε παρακαλω,θελω το playstation 3,ενα αυτοκινητο και
τον ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ μακρια απο τον Ολυμπιακο!!!!!!!!!
ειστε κακοι βρε...Αφηστε τον ανθρωπο να κανει καλες γιορτες στην ομαδα και τον διωχνουμε απο Γεναρη!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Που εισαι Βαλβερδε να διαβασεις αυτο το τοπικ και να μαθεις μπαλλα?
iek (24-12-08)
πατσα-δες.................................![]()
εγω νομιζω οτι ηταν μετριος σημερα.τουλαχιστον δεν ηταν αρνητικος.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
απο τη στιγμη που μας παιρνει κατοχη μεχρι και ο Αστερας τοσο αυτος οσο και ο Ντουντου εχουνε αποτυχει...
Χρησταρα, ο ΜΠΑΟΚ σε περιμενει...Αιντε στο καλο..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
τη κατοχη δεν την παιρνεις απο τα ακρα...Απο τον αξονα την παιρνεις, γιατι απο εκει μοιραζεται το παιχνιδι...Πχ στον Αστερα ο καρντοσο ειναι ο παιχτης που μοιραζει παιχνιδι....Αν κοψεις τις μπαλλιες των αντιπαλων μεσων καθαριζεις και τους αντιπαλους ακραιους αφου δεν θα μπορεσουνε να παρουνε μπαλλιες.
Επισης αμα εχεις καλο αξονα κρατας τη μπαλλα και παιρνεις και δινεις και ανασες στους υπολοιπους οταν εισαι υπο πιεση κατι που εμεις δεν καναμε σημερα...
steliosb (03-01-09)
Υπεροχος ηταν σημερα. Εδωσε την πασα για το πεναλτι και μετα γαμηθηκε στις μαλακιες. Ο κλασσικος καλος, γνωστος, υπεροχος , ευωδιαστος Πατσα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Σημερα ο Καρντοσο στο χωρο του κεντρου μας εδειξε οτι δεν γινεται αλλο με τον Πατσατζογλου.
steliosb (03-01-09)
Κάποιος μ@λ@κ@ς του είπε πως τα αμυντικά χαφ καλύπτουν χώρους και αυτός νομίζει πως μόνο αυτό πρέπει να κάνει. Ρε Χρηστάρα όταν έχουμε μπροστά μας αντίπαλο που έχει την μπάλα τον κόβουμε ΠΡΙΝ διασχίσει το μισό γήπεδο. Δεν τον παρακολουθούμε απλώς και τρέχουμε παρεούλα του προς τον Νικοπολίδη.
Περιμένω τον Μουράτη να δω τι σχόλιο θα κάνει: όξω ή ουστ?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
εγω τον περιμενα χειροτερο. δηλαδη να κανει ο,τι εκανε ,αλλα να μην κανει την ωραια προσπαθεια και πασα στον Ντιογκο. κατι η χαρα της νικης , κατι τα ρακομελα που ηπια πριν λιγη ωρα δεν με αφηνουν να πω κακια!!!! ενα θα πω: ζητειται αμυντικο χαφ με τρομερα πνευμονια που να μισει τα μπουζουκια!!!!! κατα προτιμηση να ειναι εγχρωμος!!! δεν υπονοω τον Τεντεν, απλα τα περισσοτερα αμυντικα χαφ απο Αφρικη ειναι σκυλια!!! τρομερα πνευμονια!!! χρειαζοματε εναν τετοιο!!!
ενταξει παιδια το γήπεδο ηταν βουρκο... ηταν οτι χειροτερο για τους αμυνομενους γιατι μπορουσε ενα απλο τακλιν να μετατραπει σε δολοφονικο και αντε βρες το δικιο σου...
σε αντιθεση με τους τροπολιτσιοτες που επεφταν και οποιον παρει ο χαρος και ενω ειχαν 2 ολοκαθαρες κοκκινες τους χαριστηκε..
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
Μάγος!! Σαν τον Καφέ ένα πράμα!!Εξαφανίζεται όποτε γουστάρει απο το γήπεδο!!Μαγεία!!!
Bookmarks