.... , ...
, . ... 20 ...
, ... 60 ....
.... , ...
, . ... 20 ...
, ... 60 ....
Με μαγεψες παλι σημερα λεβεντη μου.Παιχταρα μου.
Πραγματικα,χατ τρικ να κανει σε καθε παιχνιδι μεχρι το τελος δεν θελω να μεινει.
Ομως, παγωσα οταν τον ειδα να κραταει τη φτερνα του.Ελπιζω μην ηταν το ιδιο ποδι.
τραγωδια εισαι χρησταρα.το καλοκαιρι εμμενω στην αποφαση μου.στρο καλο και να μας γραφεις/.
iek (13-12-08)
εδω και πολυ καιρο εχω μια απορια γι'αυτο τον παιχτη...Πώς τα καταφερνει και την ωρα που αντιπαλος βρισκεται στο ημικυκλιο της σεντρας (στο χωρο ευθυνης του πατσα δηλαδη) με τη μπαλλα στα ποδια και ο Πατσα βρισκεται καθε φορα 10-20 μετρα μακρια δεν ξερω...
Σημερα ητανε στιγμες που κατεβαινανε οι Λαρισαιοι στο χωρο του κεντρου με τη μπαλλα στα ποδια και κοιταζα στην οθονη δεξια αριστερα να δω τον Πατσα να βγει να κοψει και δεν τον εβλεπα πουθενα! Μετα εμφανιζοτανε να τρεχει καπου μεταξυ κεντρου και δικης μας περιοχης, σαν να παιζει μπροστα απο τα δυο σεντερ μπακ. Και βεβαια δεν εκανε και τιποτε εκει που βρισκοτανε...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
πατσα ειναι αυτος.το καταφερνει ευκολα..
Ο Πατσατζόγλου ποτέ δεν υπήρξε αμυντικό χαφ.
Ένα κλασικό δεξιό μπακ ήτανε που στις καλές του κατέβαινε όλη την πλευρά και σέντραρε.
Αλλά αμυντικά ποτέ δεν ήταν κάτι σπουδαίο , πόσο μάλλον μετά τον τραυματισμό του.
Χαρακτηριστικό του γνώρισμα όπως έχει επισημάνει και ο iek αν δεν κάνω λάθος η από μακριά μην κολλήσουμε τίποτα παρατήρηση του αντιπάλου και οι πισωπεταλιές.
Χαρακτηριστική φάση στην καριέρα του που αποδεικνύει το αληθές η φάση με τον Robinho στο Bernabeou που ο βραζιλιάνος ξεκίνησε τις προσποιήσεις λίγο μετά την σέντρα με τον Πάτσα μπροστά του μέχρι που έφτασε μέσα στην περιοχή και εκεί ο Μέγας Πάτσα αποφάσισε να τον μαρκάρει και του έκανε πέναλτι!
Πάρτε αμυντικό χαφ αύριο κιόλας!
.
, . . ' .
: " ..."
UEFA, , .
" , 11 14, "32".
. 90' . 5-1 (.. ) . , (.. 6-2) . ".
...
. ...
, 1823
πως να παιξει ρε κοσμα;μπορει;
...
. ...
, 1823
και τι δηλωσεις....ολοι θυμομαστε τις απιστευτες δηλωσεις του στην Κρητη μετα το ματς με το παραρτημα..............
θα σε φαω στην μαπα πάλι?
αστ διαλο ρε ....ουστ!!!!!!!!
τραγικος.χαλια μαυρα.μην γινει καμμια μαλακια τον ιουνιο......
Ο λόγος που σε ανεχόμαστε είναι ο τρισμέγιστος παιχταράς που προσπαθεί να παίζει και για σένα και κάποιες προβλέψεις κινήσεων του προπονητή με ειδική πρόνοια. Αυτά.
Βαρίδι μάλλον παρά βοήθεια. Απορώ γιατί εξακολουθεί και επιμένει σε σένα. Και αυτός.
... there's no such thing as "too much"...
Εγω για σπασιμο λεω να μεινει. Ισοβιο συμβολαιο στον Πατσα τωρα!Καλα φεύγω....
;
Bookmarks