Fakes (26-11-08)
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (26-11-08)
Φύρα είναι. Ας πάει στο καλό δισεκατομμυριούχος.
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (26-11-08)
το καλοκαιρι πρεπει να φυγει με μια πλακετα για την προσφορα του και μακρια και αγαπημενοι.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
α ρε Χρηστο,πραγματικα δηλαδη δεν ξερω τι να πω.....
Πέτυχε και άλλο γκολ σήμερα, έκανε πολλά τρεξίματα έκοψε πολλές επίθεσης, έβγαλε πολύ καλές μπαλιές ΑΠΈΦΥΓΕ τα ΛΑΘΗ (εκτος από 1-2) τολμώ να πω ότι ήταν παντού. Μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ έχει ανεβεί πολύ... Λέτε να ήταν η ψυχολογία το πρόβλημα του? Λέτε να δούμε τον παλιό καλο Πατσατζόγλου? (Ένταξη μπορεί να υπερβάλλω αλλα τι να κάνω είναι δυναμία μου ο Πατσατζόγλου, ΌΧΙ Ο ΠΑΤΣA!)
Kι εμένα μ΄αρέσει ο πατσάς. Ψιλοκομμένος...
Πέρα από την πλάκα πάντως ο Πάτσα σήμερα ήταν συγκλονιστικός! Τελικά έχει πολύ μεγάλη θέληση αυτό το παιδί. RESPECT...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
να φυγει δεν κανει για τον θρυλο!
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
βασικά την είχα ψιλιαστεί τη δουλεια στον αγώνα με τον ηρακλή(και όχι με τον παοκ και ας έβαλε ένα και έδιωξε άλλο ένα)...
ο πάτσα παιδιά είναι σε δαιμονιώδη φόρμα...αν παίζει έτσι,τότε κάνει και παρακάνει για τον ολυμπιακό...
και κάνει γιατί είναι ένας μη επιθετικογενής παίχτης με έφεση στο γκόλ...και όχι κεφαλιές αλλά γκόλ με τεχνική που τα κάνουν μόνο επιθετικογενείς παίχτες...
μακάρι να συνεχίσει έτσι...και ας του έχω σούρει τόσα πολλά.....γιατί αν συνεχίσει έτσι τότε το γραμμάτιο ξεπληρώνεται και τελικά οι τραυματισμοί του δεν του απέτρεψαν να κάνει την καριέρα που του άξιζε....
mpak (28-11-08)
πριν τον τραυματισμο του ο πατσα ηταν για μενα μακραν ο κορυφαιος ελληνας ποδοσφαιριστης και ο μονος που θα μπορουσε να κανει μεγαλη καριερα για πολλα χρονια σε ομαδα τυπου μιλαν, ρεαλ, μπαρτσα κτλ.. αλλα 3 χρονια εξω ειναι μια αιωνιοτητα στο ποδοσφαιρο... επεστρεψε βασικα περσυ με μια μετρια σεζον για τα στανταρ του, φετος ξεκινησε πολυ κακα και οσο παει ανεβαινει!
τωρα τι θεση παιζει? παντου! μεχρι και κρυφος κυνηγος!
μακαρι να συνεχισει ετσι και να αποδειξει οτι ο τραυματισμος του δεν τον πηγε τοσο πισω οσο νομιζαμε..
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
σημερα εκανε επισης πολυ καλη εμφανιση...Για να δουμε!
Φαινεται πρεπει να ληγουνε συμβολαια για να αρχισει να τρεχει!!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Οσο και να του χω χωσει σημερα ηταν εκπληκτικος.
Μακαρι να συνεχισει ετσι οπως παει τον τελευταιο καιρο και γω δεν εχω προβλημα κανω κι αλλη κωλοτουμπα...![]()
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Έτρεξε πολύ σήμερα και όταν αποφασίζει να βάλει γκολ το κάνει με ωραίο τρόπο.Άμα πραγματικά μπορεί να παίζει συνέχεια τότε ναι μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό γιατί έχει ένα πλεονέκτημα απέναντι στον Στολτίδη ότι δεν είναι τόσο βαρύς και μπορεί να τη δώσει με τη μία για να κυκλοφορήσει γρήγορα η μπάλα.Στα περισσότερα παιχνίδια όμως έπαιζε σαν κοιμισμένος τώρα τελευταία όμως αποτελεί ευχάριστη έκπληξη καθώς και έχει ανέβει με αποκορύφωμα σήμερα και παίζει με πάθος.
Μαζί με Τζόλε ήταν οι χειρότεροι (συγκριτικά με τους άλλους).
Bookmarks