Πράγματι δεν ήταν τόσο κακός αυτήν τη φορά απλά έκανε κάνα 2 γκάφες όπως η πάσα στο πουθενά έξω απ την αντίπαλη περιοχή που χάλασαν και παλι την εικόνα του.Τεσπα η αλήθεια είναι ότι είμαι περίεργος να δω ποιοι θα ξεκινήσουν στα χαφ στο ντέρμπι.
για μενα καλυτερα να μην παιζει πολυ.εμεις δεν ειμαστε σαν τα βαζελια που εκαψαν τον νινη την πρωτη του χρονια ουτε αεκ να στηριζομαστε στο ζορμπα και τον πλιατσικα.οι νεαροι που εχουμε ειναι πολυ ταλαντουχοι θα μπου σιγα σιγα στην ομαδα και θα μαθαινουν καθε χρονο απο τους παλιους.αν τον βαλεις τωρα μεσα τον παπ θα κομπλαρει και μπορει να τον χασεις.προς θεου δεν λεω να τον φαει η μαρμαγκα αλλα καλυτερα να παιζει 10λεπτα ακομα και με αντιπαλους σαν τον εργοτελη.
και κατι αλλο λιγο ασχετακι βεβαια αυτον τον οσκαρ τι τον βαζει σε καθε αγωνα αλλαγη ρε μαγκες?δεν λεω ας τον βαλει και αυτον καποιες φορες αλλα βαλε και καμια φορα το μητρογλου τον μεδρινο ετσι κι αλλιως δεν κανει και τπτ καλυτερο απο αυτους
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Πράγματι δεν ήταν τόσο κακός αυτήν τη φορά απλά έκανε κάνα 2 γκάφες όπως η πάσα στο πουθενά έξω απ την αντίπαλη περιοχή που χάλασαν και παλι την εικόνα του.Τεσπα η αλήθεια είναι ότι είμαι περίεργος να δω ποιοι θα ξεκινήσουν στα χαφ στο ντέρμπι.
Εμένα πάλι δεν μου άρεσε, ήταν πουθενάς, έκανε πολλές λάθος πάσες, έτρεχε χωρίς λόγο, μπάλλες πέρναγαν δίπλα του και απλά κοιτούσε!!Χάλια!Λες και τον απήγαγαν άλιεν και μας αφήσαν εδώ εναν παστατσόγλου-μουφα!!Σε σημείο ο Καφές(!!!) να φαίνεται καλός!!Χαλια λεμε!!
καφες?που τον θυμηθηκες?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Για τα στάνταρ του Πάτσα (δλδ με μέτρο σύγκρισης τον Μενδρινό ως αμυντικό χαφ) χτες δεν ήταν κι άσχημος.
Αν παίξει θα κάνει το καλύτερο παιχνίδι της χρονιας.Έχω καλο προαίσθημα για τον αγώνα αυτό.Aλλωστε είναι παλιoφρουρά και ξέρει πως πρέπει να συμπεριφερθεί και τι να κάνει.
Aλλωστε το χρωστάει ένα καλο παιχνίδι φέτος.
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Α,εδω ειναι ο Πατσα-Βουρα;
Λοιπον Πατσα παρε παραδειγμα απο τον φιλαρακο σου και κανε τον ψοφιο κοριο γιατι ΔΕ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ λεβεντη μου. Γκεγκε;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
KOITA NA ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
αν παιξεις θελω να τα δωσεις ολα.χρωστας και εσυ ενα μεγαλο παιχνιδι.αν δεν μπορεσεις να ανταπεξελθεις για μενα τελειωσες.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ρε σεις το έχετε παρεξηγήσει το παλικάρι. Πάντα παίζει καλά, πάντα κάνει μεγάλα παιχνίδια. Απλά τόσα μπορεί, τόσα κάνει. Δε μπορεί παραπάνω...
Ο Πάτσα αυτά που έχει θα τα δώσει. Αρκεί να μην κάνει χοντρές μαλ@κίες... Από αλλού περιμένω εγώ το μεγάλο παιχνίδι.![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Άκουσα ότι πάει για βασικός σήμερα αντί του ανέτοιμου Στολτίδη. Άντε ρε Πάτσα τρελάνε μας όπως στις 3 Οκτώβρη 2007 μέσα στο Βέζερ Στάντιον. Και τότε όλοι σε είχαν ξεγραμμένο αλλά πρόσφερες απαντήσεις και ένα υπέροχο παστέλι στον Βάντερ που θα το θυμάται σε όλη του τη ζωή
ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΝΤΟΥΝΤΟΥ - ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ ΚΑΙ ΝΤΑΡΚΟ- ΝΤΙΟΓΟ.Ο ΠΑΤΣΑ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ....ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ Ο ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ ΑΠΟΨΕ.ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ.
Λάθος κάνεις..Θα ήταν τεράστιο λάθος να κατέβει με ένα αμυντικό χαφ εναντίον τριών.
Το ίδιο είχε κάνει με τον Άρη και μας πατήσανε..
Είπαμε ο Τζιώλης δεν είναι τπτ ιδιαίτερο αλλά Νεμπεγλέρας δεν είναι..
Χάλια είναι ο ΠΑΤΣΑ (αν και με την ΑΕΚ πήγε καλά και κανείς δεν το έγραψε) αλλά αναγκαστικά με αυτόν πορευόμαστε.
Ο Μπελούτσι δεν κόβει ούτε με βαλέ..
Χρησταρα μου αμα δεν βλέπω την μουτσουνα, στο γηπεδο φτιαχνωμαι
ο καλυτερος του ντερμπι.αυτη η θεση στον παγκο σου ανηκει.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Διαβασα τον διαλογο που ειχε με το Γκουμα ,και το μονο που εχω να πω ειναι οτι στα λογια και στα μπουζουκια εισαι ο πρωτος!!!Στο γηπεδο ομως το απολυτο μηδενικο.Βουλωσε σε παρακαλω το στομα σου και περιμενε να ληξει το συμβολαιο να φυγεις αξιοπρεπως και με πλακετα.
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (13-11-08)
Δεκέμβρη την ανθοδεσμη στον κυριο , την σαμπανια και στο σπίτι του...ταχέως...αντε να ξεφορτωνουμε...
το καλοκαιρι που ληγει το συμβολαιο του τον πουλο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Θα τον πάρει κανένας Μπαόυγκ και θα πετάει...!!
που θα πεταει ακριβως;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks