g10vanni (02-11-08)
g10vanni (02-11-08)
νομιζα οτι ελεγες καποις συγκεκριμενη ρε συ.τις ξερω αυτες...
Τι εγινε Πατσα, περασε ο τραυματισμος απο τα ξύδια ή ακομα;
;
...
κλαμπ με πιπινια εκει για μιλησεις θες ντουντουκα , οπου εχει καλη μασα κανα μπουζουκι στο ρεμπατικο , και πιπινες που να χουν και ορεξη για να μιλησουν και να διασεδασουν οχι να κοπανιουνται
sadi (31-10-08)
ρεμπετομουτρο νεε μου ε; Ευγε!
Αλλα δυστυχως ο Πατσα και Σια δεν πανε εκει. Προτιμουνε τα βαρεα και ανθυγιεινα ξενυχταδικα![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
αχα! βλεπω προτιμας και νεαρες αλλοδαπες!! Πονηρεεεεεεεεεεεεε
Υ.Γ. ελα να πιουμε καμια πιντα!!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
. !!!
... ' !![]()
και τωρα λυθηκε?
Τελικά, όντως σήμερα με αγανάκτησε κι εμένα, που προσπαθώ να βρώ θετικά στοιχεία πανω του από αδυναμία σε παίκτες που έχουν προσφέρει πολλά στον Θρύλο. Λες και σημάδευε με τις πάσες του τους αντιπάλους... Του δίνω μια τελευταία ευκαιρία ακόμα. Μετά κι εγώ θα τον ξεπροβοδίσω με δόξα και τιμή (που λέει και η Μάρω Κοντού!)
!
δεν μπορω να τον βλεπω αλλο.ειδικα η πασα που εκανε σε αντιπαλο εξω απο τη μεγαλη περιοχη του εργοτελη ηταν το αποκορυφωμα.
κουκουρουκουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ! αστο ρε αγορι μου , αφου δεν σε θελει φετο!!!!
: , . , . , .
...........................
H !!![]()
Bookmarks