Γιατί ρε παιδιά δεν βάζει τον τόρο δεξί χαφ και τον πατσα δεξί μπακ? Στην ξάνθη τι θέση έπαιζε ο Τόρο? δε θυμάμαι
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Γιατί ρε παιδιά δεν βάζει τον τόρο δεξί χαφ και τον πατσα δεξί μπακ? Στην ξάνθη τι θέση έπαιζε ο Τόρο? δε θυμάμαι
δεξι μπακ ειναι ο Τορο. Για χαφ δεν κανει γιατι οι σεντρες του δεν ειναι και οι καλυτερες. Καλυτερα πιο πισω να κοβει κιολας που ειναι σχετικα καλος.
Υ.Γ. Εκεινη την "κορυφαια" περσινη εμπνευση του Λεμονη να βαλει τον Τορο αμυντικο χαφ στον αξονα γιατι δεν την εφαρμοζει ο Βαλβερδε; Μπορει να τραβαμε βεβαια τα μαλλια μας απο την αποδοση του αλλα θα τα τραβαμε λιγοτερο απο οτι τα τραβαμε για τον Πατσα!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Από τους εν ενεργεία ποδοσφαιριστές παγκοσμίως το 30 με 40% είναι αμυντικά χαφ και αυτοί δεν μπορούνε να βρούνε 2 για να πάρουνε γμτ
Εγω λεω να βαλει τον Πατσα να παιξει βασικος σε καμια Λιβαδεια.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ΦΥΓΕ Πάτσα!Θα τα χαλάσουμε και ειναι κρίμα
Στον Ατρόμητο. Και πολύ σου είναι. Δεν πρόκειται να βελτιωθεί ποτέ.
acidburner (28-08-08), d.n.a. (28-08-08)
το ειδαμε και αυτο.στοπερ ο πατσα χθες.οποτε περναγε τη σεντρα εδινε στον τζολε.στον αμαρκαριστο μπελουτσι ουτε για αστειο.πατσα κατσε στον παγκο γιατι θα χαλασουμε τις καρδιες μας και ειναι κριμα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
mpak (28-08-08)
αυτόν γιατί τον έβαλε , κατάλαβε κανένας ;
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Αν κατάλαβα καλά δ=γύρισε το σύστημα σε 3 5 2.Αλλά και πάλι... τι να λέμε τώρα??
Που ητανε χτε ο παικταρα;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
πότε λήγει το συμβόλαιό του ρε παιδιά να τελειώνουμε?
προλαβαινουμε να τον αποδεσμευσουμε...Αποψε κιολας!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
αρκετα σε ανεχτηκαμε.δεν θα μου προκαλεσεις εσυ εγκεφαλικο στα 36 μου.εχω γυναικα και παιδι.
η μ**κια που σε δερνει ειναι ανιατη.εκανες το ιδιο λαθος στο μπερναμπεου και σε συγχωρησαμε.το εκανες και σημερα.δεν στο συγχωρουμε.
αν τον ξαναβαλει ο προπονητης θα το θεωρησω υποπτο.μπραβο του ομως και που τον εβγαλε στο ημιχρονο.(αν και κακως ξεκινησε)...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
sabar77 (30-08-08)
Αγαπητέ κύριε Βαλβέρδε,
Υπάρχει ένα παιδάκι στο ρόστερ που λέγεται Γιάννης Παπαδόπουλος. Σας παρακαλούμε πολύ, αν αγαπάτε τη δουλειά σας και αν λυπάστε την ψυχική υγεία εκατομμυρίων φιλάθλων ΒΑΛΕ ΑΥΤΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟ ΧΑΦ!!!!
Ο Πάτσα μας τελείωσε.. Σε στηρίξαμε, σε χειροκροτήσαμε, σε ανεχτήκαμε, αλλά δεν θα μας βγάλεις και τον καρκίνο εσύ. Έλεος πια.
Πως γινεται και παιζει αυτο το πραμα βασικο στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ δεν μπορω να το καταλαβω.
ΟΥΣΤ και γρηγορα...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
sk12072 (30-08-08)
ΧΑΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ.....ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ.....ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ....Ο ΕΡΝΕΣΤΟ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ!!!!!
No Fate.Only The Power Of Will...
Bookmarks