Όταν ο Πάτσα έπαθε τη ρήξη αχίλλειου τένοντα, προπονητής ήτανε ο Προτάσοφ...
alla min xsexnas oti oi sovaroi traumatismoi proilthan apo tin epimoni tou Mpagiebits na paizei ws dexsi mpak giati den eixe allon.....
Μπατσοί παντού και εμείς με ντου για την αρρώστια μας παντού!!!!!!!!!!!
Όταν ο Πάτσα έπαθε τη ρήξη αχίλλειου τένοντα, προπονητής ήτανε ο Προτάσοφ...
Αν ισχύουν οι παπαριές των εφημερίδων, ο Σώκος τα 'χει μ'έναν παλιό της ομάδας που τελευταία έχει πάντα χαμηλή σταθερή απόδοση! Κι αυτός είναι ο Χρηστάρας μας! Φιλότιμος ρε γαμώτο μου, έκανε τα πάντα να επιστρέψει αλλά τελευταία έχει ξελασκάρει! Ας τον βάλει λίγο πάγκο να πάρει δυνάμεις και μετά επιστρέφει!
www.f1rstlap.com
θε΄λει λιγο παγκο γιατι δεν ειναι πολυ καλος στα τελευταια παιχνιδια.
symfwnoi!!!!!!!Panta eimai yper toy na paizoyn oi pio formarismenoi kai oi apolyta etoimoi
Makari na paixei ligo ston agona me ton Ergoteli, 8elw na dw an ontws den einai pleon o palios kalos Patsa i apla itan kse8eomenos.
εγω δεν θα ηθελα να τον βαλει μεσα.
Μου φαίνεται, όσο κι αν μας πειράζει, ότι πλέον πρέπει να περιμένουμε από αυτόν κάτι αντίστοιχο του Τασούλη του Πάντου.
Και να τον συμπαθούμε φυσικά. Ελπίζοντας ότι θα μας εκπλήξει.
Αν και δεν το βλέπω...
Όσο περιμένουμε πολλά, θα απογοητευόμαστε.
... there's no such thing as "too much"...
οσο θυμαμαι τον παλιο χρησταρα....με πιανει μελαγχολια.αν δεν ειχε τραυματιστει το παιδι θα ειχε παιξει μεγαλη μπαλα σε κορυφαεις ομαδες της ευρωπης.
εγω λεω να τον πουλησουμε
oxi re paidia giati na to poulisoume to palikari????
δεν ειναι καλος ρε gio και μερικες φορες μου φαινεται οτι παιζει με βυσμα στην ενδεκαδα και δεν βγαινει με τιποτα.
koita my friend egw twra tha soy bale ena deillima stin europe twra me tin tselsi o lemonis skeftetai an tha balei mesa mpeloy kai tha afisei exsw patsa giati allo na exeis tria katharoaima half anastaltika kai allo na exeis dyo kai enan mesoepithetiko...
ναι, αλλά το θέμα δεν είναι ο ρόλος του, το θέμα είναι ότι δεν παίζει καθόλου μα καθόλου καλά. χίλιες φορές προτιμότερος ο μπελούτσι. στο κάτω κάτω γιατί τον πήραμε αν όχι για να παίζει στα κρίσιμα ματς;
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!!
Το μονο λαθος του λεμονη ειναι που τον εμπιστευεται...
Ο,τι και να πει κανεις ειναι λιγο...![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
και ημερα ηταν κακιστς.εινα αο να κατσει λιγ στον παγκοαφου δεν μπορει να προσφερει.
Bookmarks