-
Παρα πολυ προσεκτικα,διοτι με πιανει αγανακτηση οταν διαβαζω το συγκεκριμενο νημα,θα πω το εξης:
Οσο καιρο παρακολουθω ποδοσφαιρο,εχω παρατηρησει παικτες που εχουν νιωσει μικροενοχλησεις ή ειχαν μικροτραυματισμους,να χανουν εντελως τη φορμα τους και να αδυνατουν να εχουν μια σταθερα καλη αποδοση μακροπροθεσμα.Επισης,παικταραδες και δη ακριβοπληρωμενους,να ειναι μια του υψους μια του βαθους.Απο παικτη που παραλιγο να μεινει κουτσος και ο οποιος εμεινε 3 χρονια εκτος με τραυματισμο,που σε συναδερφους του κατα το παρελθον εχει στοιχισει την ιδια την καρριερα τους,πως εχουμε υψηλες απαιτησεις για μεγαλες αποδοσεις και κυριως για διαρκεια?
Το απαιτουμε μαλιστα σε τετοιο βαθμο,που εχουμε φτασει να πιστευουμε οτι ο Πατσατζογλου....κοροιδευει και παιζει καλα για να ανανεωσει το συμβολαιο του!
Ευθεως λοιπον,θεωρω σαφεστατα πιο ειλικρινη και εντιμη τη τοποθετηση οποιοδηποτε εξ'αρχης ειχε την πεποιθηση οτι απο τη στιγμη που τραυματιστηκε ο Πατσα επρεπε να λυθει το συμβολαιο του ή οποιουδηποτε εβριζε τον Κοκκαλη και ηταν αντιθετος που συνεχισε να πληρωνει τον συγκεκριμενο ποδοσφαιριστη οντας τραυματιας ο τελευταιος,στηριζοντας τον υλικα και ηθικα,απο τα οσα απαραδεκτα εχω διαβασει στο συγκεκριμενο νημα.
Με ολο το σεβασμο και την αγαπη στους συγγαυρους και χωρις προθεση να θιξω κανενα.Απλα η κριτικη μου στις αποψεις και τις τοποθετησεις που διαβασα απο πολλους,στις τελευταιες σελιδες του συγκεκριμενου νηματος.
"Απαραδεκτα" λοιπον,θεωρω οτι ειναι ο πιο ηπιος χαρακτηρισμος που μπορω να χρησιμοποιησω και ζητω προκαταβολικα συγγνωμη σε οποιον ενδεχομενως προσβληθει απο την κουβεντα αυτη.
-
-