d.n.a. (23-03-09)
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
d.n.a. (23-03-09)
Διερωτώμαι πότε πρόταξα τη ποδοσφαιρική αξία του Πάτσα. Πότε είπα ότι ότι η προσφορά του είναι πέραν πάσης αμφισβήτησης. Μιλάω για το ήθος του Ολυμπιακού και το πόσο άδικο είναι να τα χώνουμε μεμονωμένα και παίρνω απάντηση ότι ο Πάτσα δε μπορεί να πασάρει ή να κόψει. Η αντίρρηση μου είναι στο να βάλουμε ανάποδα στο γαίδαρο ένα παίχτη του Ολυπιακού, ενώ δεν είναι ο μόνος που κάνει γκέλες. Φτάσαμε να μαζεύουμε υπογραφές για να τον κλωτσοπετάξει η διοίκηση, να λέμε ότι του κάνει χάρη ο κόκκαλης και ο ρεχάγκελ, ότι είναι μέθυσος και ξενύχτης, χαραμοφάης και αντιολυμπιακός και τόσα άλλα. Ακόμη ότι είναι άσχημος και αντιπαθητικός, αντιτουριστικός, ό,τι χειρότερο κακό βρήκε την ομαδάρα μας.
Στη μεγαλύτερη ξεφτύλα της ιστορίας μας στο ντελεάλπι , ήταν παρόντες ο Καρεμπέ, ο Τζιοβάνι και ο Καστίγιο. Και για τους τρείς στάζουμε μέλι. Συνδέσανε όμως το όνομα τους με τη τραγικότερη στιγμή μας. Να αναφέρω και άλλες ενείποτες ξεφτύλες στις οποίες ο Πάτσα δεν ήταν παρών αλλά κα΄πιοι σύγχρνοι θρύλοι μας; Να θυμηθώ πόσοι μας σπάσανε τα νεύρα βαδίζοντας κατα καιρούς αδιάφορα στο χόρτο; Όλοι σήμερα είναι υπέρ της παραμονής βαλβέρδε. Δείγμα δουλειάς του δεν έχουμε λένε. Ασ’ τον να δουλεψει μαι διετία να τον κρίνουμε. Μας έδωσε πρωτάθλημα με ευκολία τη στιγμή που ο εξορκισμένος Λεμονής κόντεψε πέρισυ να το χάσει. Αλήθεια ποιος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού από τους υπάρχοντες μας καλύπτει απολυτα; Ποιος αξίζει να παίζει στον Ολυμπιακό που ονειρευόμαστε; Μόλις απαντηθεί αυτό ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΤΣΑ.....
---------------------
![]()
Αν η διοίκηση θέλει να παραμείνει συνεπής στην πολιτική της λιτότητας και ξεπουλήματος, ο Πάτσα θα ανανεώσει. Με σαφώς μειωμένες αποδοχές βεβαίως-βεβαίως. Πού θα βρούνε πιο φτηνό, "καταξιωμένο" αμ. χαφ;
Τοτε γιατι δεν λες ρε Χρηστο και για τα μπινελικια που τρωει ΜΟΝΙΜΑ ο Μπελουτσι, ο Λετο, ο Κοβασεβιτς (απο εμενα κυριως) , ο Τοροσίδης, ο Ζεβλακωφ, ο Αντζας, ο Παπαδοπουλος (παλι απο μενα), ο Οσκαρ ο, ο, ο...
Που ειδες οτι "στοχοποιειται" ο Πατσατζογλου; Οσο για τη δημοσκοπηση ναι ηταν ιδεα μιας στιγμης ενος και μπορει ανετα να μπει για οποιονδηποτε (εχει κατα το παρελθον γινει δημοσκοπηση για πολλους παικτες του Ολυμπιακου)
Εδω τα ακουει ο Τζορτζεβιτς που με τις λιγοστες εστω δυναμεις του τουλαχιστον δεν ειναι τοσο προκλητικά κακός όσο ο Πατσατζογλου. Στον Πατσα θα κολλησω; Στον εκατομμυριουχο; Με τοσα λεφτα Χρηστο μου κι εγω Ψυχαρα Ολυμπιακαρα θα γινομουνα.
Εχεις αδικο παντως να λες οτι στοχοποιειται ο Πατσα. Στοχοποιουνται οσοι δεν παιζουν μπαλα. Ολοι.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Δε έχω εντοπίσει αυτές τις ίσες αποστάσεις που λές Σάκη στους φιλάθλους μας. Για παράδειγμα οταν ο Λεμονής πάτησε το καραισκάκη με τον πανιώνιο χειροκροτήθηκε. Για να μη προσβληθεί ο προπονητής της ευρωξεφτύλας το γήπεδο στο τέλος τον αποθέωσε κράζοντας το όνομα του. Λεφτά παίρνουν όλοι ακόμα και ο μπράβο που έχει το καλύτερο συμβόλαιο και ο καψής παλίοτερα και ο κωνσταντίνου . Σημασία έχει ποιος τα βγάζει . Κανένας για μένα. Επειδή λοιπόν συμφωνώ μαζί σου , να φύγουνε όλοι σύν το βαλβέρδε. Κανένας δε αξίζει να φοράει την ερυθρόλευκη.....
---------------------
![]()
sirkostas (24-03-09)
1. Το Ολυμπιακός ήθος δεν είναι δόκιμο κριτήριο για ποδοσφαιριστές. Εμένα μου κάνουνε και Ολυμπιακώς αδιάφοροι, αρκεί να προσφέρουν γι αυτά που πληρώνονται.
2. Όχι, ο Πάτσα δεν είναι η πηγή όλων των κακών. Είναι όμως ο αδύναμος κρίκος των "βασικών", ο με απόσταση χειρότερος όλων, και μάλιστα στη νευραλγική θέση του αμ.χαφ (μη μου πεις ότι άλλη είναι η θέση του κλπ). Αποτέλεσμα αυτού: με αλλαγή 1 παίκτη, θα έχουμε θεαματική άνοδο της ομάδας. Απορώ που το συζητάμε κιόλας....
3. Ειλικρινά αυτή η πρεμούρα υπέρ του Πάτσα μου είναι ακατανόητη. Ειδικά δε που δε συνοδεύεται με ποδοσφαιρικά επιχειρήματα, αλλά με φιλοσοφικού-λυπητερού-συναισθηματικού τύπου τοποθετήσεις (διότι ΟΥΔΕΙΣ - ούτε οι υποστηρικτές του - τολμούν να υποστηρίξουν τον παίκτη αυτό παικτικά). Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τα κίνητρα τέτοιων τοποθετήσεων, αλλά αν ήμουν Σώκος και ήθελα να κάνω τον Πάτσα πιο "ευκολοχώνευτο", θα ήμουν ευγνώμων...
Το Ολυμπιακό ήθος στο οποίο αναφέρομαι είναι παλαιά παράδοση της Ομάδας και μεγάλης μερίδας των φιλάθλων μας.
"με αλλαγή 1 παίκτη, θα έχουμε θεαματική άνοδο της ομάδας " λές , αλλά σίγουρα δε πιστεύεις .δηλ αλλάζοντας το πατσα γινόμαστε ομάδα. Δε παλεύεται σαν επιχείρημα, αλλά μόνο σαν εξηλαστήρια δικαιολογία .
Και ποιον να υποστηρίξουμε παιχτικά ρε φίλε. Μόνο ο χθεσινός επόπτης έκανε καλά τη δουλειά του, γεμίζοντας μας για μια ακόμη φορά ντροπή....
---------------------
![]()
Μεγάλη παράδοση της ομάδας είναι και οι 5 επιθετικοί, νάναι αδέρφια κιόλας....- να γυρίσουμε σ' αυτό άρα;
Ας είμαστε ρεαλιστές. Επαγγαλματίες ποδοσφαιριστές χρειαζόμαστε. Το Ολυμπιακό ήθος το βάζουμε εμείς (όσοι τόχουν τελοσπάντων).
Όχι. Δεν είπα αυτό. Είπα μάλλον κάτι στην κατεύθυνση του "με τον Πάτσα μέσα δε γινόμαστε ομάδα που να χτυπιόμαστε".
Αναγκαία, αλλά όχι ικανή προυπόθεση. Ξέρεις από τέτοια, είμαι σίγουρος.
Ε, τώρα, σοβαρά λες ότι δεν υπάρχουν παίκτες καλύτεροι του Πάτσα τώρα στην ομάδα; Τί να πω....
πριν λιγο ηθελα να απαντησω στον σακη στα περι ανανεωσης του πατσα και σε αλλους φιλους που ειτε τον υπερασπιζονται ειτε τον βριζουν και τον θελουν εκτος ολυμπιακου!
ΕΓΩ σαν βαλαντης , τον βριζω απειρες φορες φετος, ηταν τραγικος , ειναι τραγικος και οι δηλωσεις του ακομη περισσοτερο, ομως συμφωνω με καποιον φιλο πιο πανω , ο οποιος λεει για μειωμενες αποδοχες και παραμονη του στην ομαδα , ετσι και αλλιως θελουμε οπωσδηποτε χαφ , διοτι ο ιερο δεν ξερουμε σε τι κατασταση θα ειναι του χρονου , ο πατσα δεν φτανει , ο παπαδοπουλος μπορει να καλυψει εν μερει τις απαιτησεις , οποτε καταληγουμε στο συμπερασμα οτι ή εχουμε ντουντου και λεντεσμα ? ή αναγκαστικα παμε για χαφ! παρολα αυτα , ο πατσα αν δεχτει μειωση αποδοχων , δεν παρουσιασει συμπτωματα κλικων και υπονομευσης της ομαδας , παραμενει μια αξιοπιστη λυση παγκου !
αν παραμεινει ο βαλβερδε θα γνωριζει τον παιχτη , ξερει την ολη κατασταση που επικρατει στην ομαδα και γενικως στο γκρικ φουτμπολ οποτε εγω ειμαι υπερ της αποψης υπο αυτων των προυποθεσεων να παραμεινει!
θα γινει της φουκουσιμας
Ο Πατσα παιζει γιατι δεν εχει κανα καλυτερο ο προπονητης.Το παιδι εχει δειξει οτι εκτος απο μ..λακας ειναι και αχαριστος,να παρει πουλο.
Fakes (23-03-09)
Ο Πατσα παιζει γιατι δεν εχει κανα καλυτερο ο προπονητης.Το παιδι εχει δειξει οτι εκτος απο μ..λακας ειναι και αχαριστος,να παρει πουλο.
Πολλοι μου φαινεται δν εχετε καταλαβει οτι,ο πατσα και φετος για λυση παγκου πηγαινε,στο βασικο σχημα θα ηταν το διδυμο ντουχ2 ιερο...Ο ιερο τραυματιστηκε και ετσι ηρθε απο τον παγκο ο πατσα.Ουτε δλδ για λυση παγκου κανει,γιατι πλεον και ο παγκος εχει ενεργη συμμετοχη,με τα τοσα πολλα παιχνιδια που δινουν οι ομαδες....
Για μενα το ιδανικο θα ηταν Ντουχ2-Μαντουιντι
Στολτιδης-(Ελληνας)παπαδοπουλος η'μακος(επειδη ο μακος ειναι πιο κοφτης ενω ο παπαδοπουλος πιο 8αρι τυπου τζεραρντ)
valadis (23-03-09), _MinoGavros (23-03-09)
καλησπέρα Στάθη μου. Μέχρι ο επίσημος Ολυμπιακός αναγκάστηκε να κάνει δηλώσεις για να προστατευθούμε από τα κοράκια. Ακούγεται οξύμωρο αλλά όλοι αναγνωρίζουμε ότι αμαυρώνεται μια εικόνα μ΄αυτη τη προβοκατόρικη συμπεριφορά και εν τέλει δεν τάχουμε ανάγκη αυτά τα σφυρίγματα. Ας μη κλείνουμε τα μάτια σε ορισμένα πράγματα. Νέους Παπουτσέληδες δε χρειάζεται ο Ολυμπιακος, χρειάζεται ποδοσφαιριστές αντάξιους της ιστορίας του.... (και μη με ρωτήσει κάποιος "σαν τον πάτσα να πούμε;") ...![]()
---------------------
![]()
sirkostas (24-03-09)
συμφωνω στο οτι δεν χρειαζομαστε την διαιτησια.προσωπικα πιστευω οτι ολα αυτα τα χρονια ευνοηθηκαμε στο μετρο που παιρνουν σφυριγματα οι δυνατοι.ειχαμε την καλυτερη ομαδα και δικαια τα κατακτησαμε.υπηρξαν πρωταθληματα που ο ποα σπρωχνοταν πολυ αλλα δεν κατορθωσε να κανει κατι καλυτερο.βλεπεις αν δεν εχεις ομαδα και με την βοηθεια των διαιτητων δεν πας μπροστα.
ας ελπισουμε του χρονου να εχουμε ακομα καλυτερους παικτες για να το παρουμε πιο ευκολα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks