d.n.a. (23-03-09)
d.n.a. (23-03-09)
, . -. , "" . ;
Τοτε γιατι δεν λες ρε Χρηστο και για τα μπινελικια που τρωει ΜΟΝΙΜΑ ο Μπελουτσι, ο Λετο, ο Κοβασεβιτς (απο εμενα κυριως) , ο Τοροσίδης, ο Ζεβλακωφ, ο Αντζας, ο Παπαδοπουλος (παλι απο μενα), ο Οσκαρ ο, ο, ο...
Που ειδες οτι "στοχοποιειται" ο Πατσατζογλου; Οσο για τη δημοσκοπηση ναι ηταν ιδεα μιας στιγμης ενος και μπορει ανετα να μπει για οποιονδηποτε (εχει κατα το παρελθον γινει δημοσκοπηση για πολλους παικτες του Ολυμπιακου)
Εδω τα ακουει ο Τζορτζεβιτς που με τις λιγοστες εστω δυναμεις του τουλαχιστον δεν ειναι τοσο προκλητικά κακός όσο ο Πατσατζογλου. Στον Πατσα θα κολλησω; Στον εκατομμυριουχο; Με τοσα λεφτα Χρηστο μου κι εγω Ψυχαρα Ολυμπιακαρα θα γινομουνα.
Εχεις αδικο παντως να λες οτι στοχοποιειται ο Πατσα. Στοχοποιουνται οσοι δεν παιζουν μπαλα. Ολοι.
;
sirkostas (24-03-09)
πριν λιγο ηθελα να απαντησω στον σακη στα περι ανανεωσης του πατσα και σε αλλους φιλους που ειτε τον υπερασπιζονται ειτε τον βριζουν και τον θελουν εκτος ολυμπιακου!
ΕΓΩ σαν βαλαντης , τον βριζω απειρες φορες φετος, ηταν τραγικος , ειναι τραγικος και οι δηλωσεις του ακομη περισσοτερο, ομως συμφωνω με καποιον φιλο πιο πανω , ο οποιος λεει για μειωμενες αποδοχες και παραμονη του στην ομαδα , ετσι και αλλιως θελουμε οπωσδηποτε χαφ , διοτι ο ιερο δεν ξερουμε σε τι κατασταση θα ειναι του χρονου , ο πατσα δεν φτανει , ο παπαδοπουλος μπορει να καλυψει εν μερει τις απαιτησεις , οποτε καταληγουμε στο συμπερασμα οτι ή εχουμε ντουντου και λεντεσμα ? ή αναγκαστικα παμε για χαφ! παρολα αυτα , ο πατσα αν δεχτει μειωση αποδοχων , δεν παρουσιασει συμπτωματα κλικων και υπονομευσης της ομαδας , παραμενει μια αξιοπιστη λυση παγκου !
αν παραμεινει ο βαλβερδε θα γνωριζει τον παιχτη , ξερει την ολη κατασταση που επικρατει στην ομαδα και γενικως στο γκρικ φουτμπολ οποτε εγω ειμαι υπερ της αποψης υπο αυτων των προυποθεσεων να παραμεινει!
Ο Πατσα παιζει γιατι δεν εχει κανα καλυτερο ο προπονητης.Το παιδι εχει δειξει οτι εκτος απο μ..λακας ειναι και αχαριστος,να παρει πουλο.
Fakes (23-03-09)
. .. , .
Πολλοι μου φαινεται δν εχετε καταλαβει οτι,ο πατσα και φετος για λυση παγκου πηγαινε,στο βασικο σχημα θα ηταν το διδυμο ντουχ2 ιερο...Ο ιερο τραυματιστηκε και ετσι ηρθε απο τον παγκο ο πατσα.Ουτε δλδ για λυση παγκου κανει,γιατι πλεον και ο παγκος εχει ενεργη συμμετοχη,με τα τοσα πολλα παιχνιδια που δινουν οι ομαδες....
Για μενα το ιδανικο θα ηταν Ντουχ2-Μαντουιντι
Στολτιδης-(Ελληνας)παπαδοπουλος η'μακος(επειδη ο μακος ειναι πιο κοφτης ενω ο παπαδοπουλος πιο 8αρι τυπου τζεραρντ)
valadis (23-03-09), _MinoGavros (23-03-09)
sirkostas (24-03-09)
συμφωνω στο οτι δεν χρειαζομαστε την διαιτησια.προσωπικα πιστευω οτι ολα αυτα τα χρονια ευνοηθηκαμε στο μετρο που παιρνουν σφυριγματα οι δυνατοι.ειχαμε την καλυτερη ομαδα και δικαια τα κατακτησαμε.υπηρξαν πρωταθληματα που ο ποα σπρωχνοταν πολυ αλλα δεν κατορθωσε να κανει κατι καλυτερο.βλεπεις αν δεν εχεις ομαδα και με την βοηθεια των διαιτητων δεν πας μπροστα.
ας ελπισουμε του χρονου να εχουμε ακομα καλυτερους παικτες για να το παρουμε πιο ευκολα.
Bookmarks