47' , 0:2? , . 10 , @.
. ...
, 1823
2-0 ? 1-0?
μας εβγαλες τον καρκινο μεχρι να αρχισει το δευτερο ημιχρονο.νομιζα οτι θα κινδυνευαμε αλλα ευτυχως....η βλακεια σου σπαει καρυδια.
ειναι η δευτερη φορα που κανει χοντρο λαθος. Η αλλη ητανε με τον Αστερα στην πρεμιερα και το πεναλτυ που ευτυχως τελικα δεν κοστισε.
Αλλα τουλαχιστον χτες και με τον ΠΑΟΚ επαιξε γενικα καλα για τα δεδομενα του..Το μονο παραπονο που δεν μπορει να εχει ειναι οτι δεν παιρνει ευκαιριες..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Εγω τον βλεπω βελτιωμενο, ισως το συμβολαιο να ειναι τελικα το κινιτρο και να αρχισει να παιζει ξανα μπαλα γιατι κακα τα ψεματα τελειωμενος δεν ειναι.
τοτε να του κανουμε συμβολαιο ανα μηνα μηπως και παιξει μπαλα.
συμφωνω και με τους 2 ανωτερω , καιλεω ουστ Χρηστακι καλοκαιρι τελος εποχής...
για να είμαι δίκαιος και σωστός με τον ευατό μου :
όπως απαιτούσα την παραδειγματική τιμωρία των Βιτόλο - Μπαρκαουάν - Γκαρσία , έτσι λοιπόν απαιτώ την τιμωρία του Πάτσα. δεν νοείτε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής να πηγαίνει έτσι στην μπάλα . αλλά τί λέω στην ελλάδα είμαστε
- , !!!
..
(24-11-08), mpak (24-11-08)
δεν τίθεται θέμα σύγκρισης σίγουρα ! ! ! ! το θέμα μου είναι ότι και οι τέσσερις αυτές περιπτώσεις είναι αντιεπαγγελματικές , απάνθρωπες και απαράδεκτες
- , !!!
..
Πρωην ποδοσφαιριστης.
Με ενα σμπαρο δυο τρυγονια. Και εκτος εδρας νικη με καλη μπαλα και χανουμε τον Πατσα (ελπιζω για αρκετο καιρο)
;
(25-11-08), sokratis_1988 (24-11-08)
. "".
. ...
, 1823
υπαρχει καπου το βιντεο της φασης?
, ... , ' , , ...
7. . . . 3 . ( ), .
Οκ συμφωνω οτι δεν του αξιζει και οτι ειμαστε (και ειμαι ιδιως εγω) υπερβολικα σκληροι.
Μην ξεχναμε οτι ομως αυτα τα "χρονια που εχασε" αν τα εχανες πχ εσυ απο τη δουλεια σου θα ειχες πεθανει της πεινας. Αντιθετως ο Πατσα εχει ανταμοιφθει αδρα. Τωρα αν εχασε και 5 στιγμες δοξας σιγουρα "ποναει" αλλα αμα η τσεπη ειναι γεματη (και τα σκυλαδικα στη θεση τους καθε βραδυ εδω που τα λεμε) μπορει να "επουλωθουν" τα τραυματα.
Ο Πατσα μπορουσε να εχει επιλεξει ο ιδιος να μεινει ψηλα στην καρδια μας αλλαζοντας ομαδα , και πηγαινοντας σε μια μικροτερου βεληνεκους που θα ειχε και πρωταγωνιστικο ρολο ως παικτης. Δεν το εκανε και τα "λεφτα ειναι πολλα" το παραδεχομαι. Απο εκει και περα θα γινει δεκτης σκληροτατης κριτικής όπως εγινε και δεκτης υπερμετρης αγάπης και στηριξης οσο καιρο έλειπε. Απο μενα τουλαχιστον και για την παρτη μου μιλαω.
;
σιγα ρε θα φατε τον πατσα αμεσως!
με τον παοκ σας εσωσε και σας εβαλε και τερμα...
για ηρεμηστε λιγο!
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
Ρε παιδια πως να το κανουμε εγω δε βλεπω ενα ή δυο παιγνιδια. Ο Πατσα εχει δειξει 2-3 χρονια τώρα οτι δεν... το παλικαρι. Τωρα αν μεταμορφωθει και αρχισει σταθερα καλες εμφανισεις δεν εχω προβλημα να του πω μπραβο. Απο εκει και περα ομως μια καλη με τον Παοκ πχ, μια σκατα με τον Γηρακλή. Ε,αυτος ειναι. Και δεν μου κανει τι να κανω δηλαδη;
;
Xρηστάκη, σε υπερασπίστηκα μέχρι παρεξηγήσεως μέχρι τώρα. Μπορείς σε παρακαλώ να μην με ξαναεκθέσεις (εμένα και άλλους που ξέρουν να εκτιμούν άτομα που έχουν προσφέρει κι ακόμα το κάνουν) με τέτοιες ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ;Δηλαδή τί θα έκανε ο Κατσιαμπής 30 μέτρα πίσω από τη σέντρα και του έκανες τέτοιο φάουλ; Συγγνώμη, αλλά εγώ αν ήμουν προπονητής σε ομάδα και παίκτης έκανε αυτό το πράγμα, την ίδια στιγμή είχε φύγει για το σπίτι του λόγω ανίατης ποδοσφαιρικής βλακείας...
!
Bookmarks