-
boukovi1977
.. ....
. . . . 10 .
?
-
-
-
-
Post-Pollution Member
, , , , !!! -!! (!!!) !! !!
-
-
καφες?που τον θυμηθηκες?
-
-
Για τα στάνταρ του Πάτσα (δλδ με μέτρο σύγκρισης τον Μενδρινό ως αμυντικό χαφ) χτες δεν ήταν κι άσχημος.
-
-
Αν παίξει θα κάνει το καλύτερο παιχνίδι της χρονιας.Έχω καλο προαίσθημα για τον αγώνα αυτό.Aλλωστε είναι παλιoφρουρά και ξέρει πως πρέπει να συμπεριφερθεί και τι να κάνει.
Aλλωστε το χρωστάει ένα καλο παιχνίδι φέτος.
....
.: . !!
-
-
Vade retro
Α,εδω ειναι ο Πατσα-Βουρα;
Λοιπον Πατσα παρε παραδειγμα απο τον φιλαρακο σου και κανε τον ψοφιο κοριο γιατι ΔΕ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ λεβεντη μου. Γκεγκε;
-
-
deleted
KOITA NA ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ
-
-
αν παιξεις θελω να τα δωσεις ολα.χρωστας και εσυ ενα μεγαλο παιχνιδι.αν δεν μπορεσεις να ανταπεξελθεις για μενα τελειωσες.
-
-
....
-
-
Άκουσα ότι πάει για βασικός σήμερα αντί του ανέτοιμου Στολτίδη. Άντε ρε Πάτσα τρελάνε μας όπως στις 3 Οκτώβρη 2007 μέσα στο Βέζερ Στάντιον. Και τότε όλοι σε είχαν ξεγραμμένο αλλά πρόσφερες απαντήσεις και ένα υπέροχο παστέλι στον Βάντερ που θα το θυμάται σε όλη του τη ζωή
-
-
ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΝΤΟΥΝΤΟΥ - ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ ΚΑΙ ΝΤΑΡΚΟ- ΝΤΙΟΓΟ.Ο ΠΑΤΣΑ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ....ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ Ο ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ ΑΠΟΨΕ.ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ.
-
-
sokratis_1988
- - . .... . . .
.. .
..
..
( ) .
..
-
-
Χρησταρα μου αμα δεν βλέπω την μουτσουνα, στο γηπεδο φτιαχνωμαι
-
-
ο καλυτερος του ντερμπι.αυτη η θεση στον παγκο σου ανηκει.
-
-
Διαβασα τον διαλογο που ειχε με το Γκουμα ,και το μονο που εχω να πω ειναι οτι στα λογια και στα μπουζουκια εισαι ο πρωτος!!!Στο γηπεδο ομως το απολυτο μηδενικο.Βουλωσε σε παρακαλω το στομα σου και περιμενε να ληξει το συμβολαιο να φυγεις αξιοπρεπως και με πλακετα.
-
-
Δεκέμβρη την ανθοδεσμη στον κυριο , την σαμπανια και στο σπίτι του...ταχέως...αντε να ξεφορτωνουμε...
-
-
το καλοκαιρι που ληγει το συμβολαιο του τον πουλο.
-
-
Post-Pollution Member
-
-
-
-