Σελίδα 14 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 4101112131415 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 261 έως 280 από 298

Θέμα: Παλαίμαχοι του Ολυμπιακού !

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Παλαίμαχοι του Ολυμπιακού !

τρομερος ο φοντακας.πολυ μεγαλος παικτης.αν μπορει καποιος ας το γραψει
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Το avatar του χρήστη Paneas

Περιοχή
    Γλυφάδα
    Thanks
    4.539
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.390 φορές σε 4.477 μηνύματα
    Ignore User

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Πού θα το βρούμε όλο το video ρε μάγκες;

Περιοχή
    Γλυφάδα
    Thanks
    4.539
    Ignore User

Ρε παιδιά βρήκα εδώ την εκπομπή για το Σιδέρη που έλεγα και παραπάνω ^^ [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    αλλά δε μπορώ να καταλάβω πώς διάολο την κατεβάζω μπορεί να το τσεκάρει κανείς και αν το κατεβάσει να το ανεβάσει κάπου αλλού που θα έχουμε ευκολότερη πρόσβαση; Ε φανταστικοί κομπιουτεράδες του φόρουμ;

Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 0 φορές σε 0 μηνύματα
    Ignore User

Φίλε paneas,
    Είναι μέσω usenet το αρχείο. Έχει αναφερθεί ξανά στο φορουμ. Στο site που έδωσες έχει οδηγίες πως να κατεβάσεις αρχεία μέσω usenet, στην κατηγορία FAQ.
    Ουσιαστικά χρειάζεσαι ένα προγραμματάκι, μια συνδρομή σε κάποιον σέρβερ(συνήθως με πληρωμή) και το αρχείο από το site που βρήκες.

Περιοχή
    Γλυφάδα
    Thanks
    4.539
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από timon Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε paneas,
    Είναι μέσω usenet το αρχείο. Έχει αναφερθεί ξανά στο φορουμ. Στο site που έδωσες έχει οδηγίες πως να κατεβάσεις αρχεία μέσω usenet, στην κατηγορία FAQ.
    Ουσιαστικά χρειάζεσαι ένα προγραμματάκι, μια συνδρομή σε κάποιον σέρβερ(συνήθως με πληρωμή) και το αρχείο από το site που βρήκες.
    Α.. αν πρέπει να πληρώσω ...πακέτο, έτσι κι αλλιώς δεν κατεβάζω μέσω usenet τίποτα, οπότε για ένα video δε με συμφέρει να πληρώνω συνδρομές. Ευχαριστώ φίλε!

Περιοχή
    Γλυφάδα
    Thanks
    4.539
    Ignore User

7. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (29-11-12)

Περιοχή
    Γλυφάδα
    Thanks
    4.539
    Ignore User

9. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Paneas για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (15-10-13), Du3lisT (15-10-13), iakov7 (16-10-13), IERO (15-10-13), sadi (14-10-13)

Το avatar του χρήστη IERO

Περιοχή
    Γκόντορ, Μέση Γη (Σε απευθείας μετάδοση από τη Gandalf SAT)
    Thanks
    6.852
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.303 φορές σε 1.959 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Paneas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε πιάνει ρίγη και μόνο που βλέπεις αυτό το ΘΡΥΛΟ να μιλάει στην τηλεόραση...

11. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Paneas (15-10-13)

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

με έπιασε μια νοσταλγία σήμερα για έναν από τους αγαπημένους μου παίκτες ανέκαθεν και αυτός δεν είναι άλλο από τον εμβληματικό αρχηγό ΚΟΥΛΗ ΚΑΡΑΤΑΪΔΗ ο οποίος πέρασε τόσα αλλά και αγαπήθηκε τόσο. όσο ρομαντικό κι αν ακούγεται εύχομαι να ξαναβρούμε τέτοιο παίκτη στην ομάδα γιατί τον έχουμε ανάγκη.

[YOUTUBE]xY1vd3bbImY[/YOUTUBE]

συγκίνηση, σε ευχαριστούμε για όλα αρχηγέ:
    [YOUTUBE]wV3yTmwX4Cs[/YOUTUBE]

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (27-05-14)

Το avatar του χρήστη chainsaw

Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Thanks
    29.732
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.664 φορές σε 7.160 μηνύματα
    Ignore User

«Ήθελε να με κρατήσει ο Κόκκαλης, θα έμενα στον Ολυμπιακό αν...»

Οι φίλοι του Ολυμπιακού τον θυμούνται ως το «θωρηκτό από την Πολωνία». Αγωνίστηκε για μόλις μια σεζόν (1995/96) αλλά αγαπήθηκε όσο λίγοι στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Αντρέι Γιουσκόβιακ μπορεί να μην κατέκτησε κάποιον τίτλο με τους «ερυθρόλευκους» ωστόσο έκλεψε τις καρδιές των οπαδών του Ολυμπιακού μοιάζοντας με οδοστρωτήρα για τις αντίπαλες άμυνες.

Ο «Γιούσκο», συνέθεσε ένα εκπληκτικό δίδυμο με τον Ίλια Ίβιτς, με τον Σέρβο να δημιουργεί και τον Πολωνό να εκτελεί πετυχαίνοντας 13 γκολ στα 20 πρώτα παιχνίδια του με την φανέλα των Πειραιωτών.

Ο Γιουσκόβιακ σκόραρε στον Γ΄Γύρο του Κυπέλλου UEFA κόντρα στη Σεβίλλη, όμως το γκολ του Σούκερ στην παράταση καταδίκασε την ελληνική ομάδα σε αποκλεισμό.

Ο παλαίμαχος φορ αγωνίζονταν στον Ολυμπιακό με την μορφή δανεισμού από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας όπου ανήκε. Παρά τις καλές του εμφανίσεις οι «ερυθρόλευκοι» δεν έκαναν χρήση της οψιόν και έτσι ο Πολωνός μεταπήδησε στην Γκλάντμπαχ και από εκεί σε Βόσμπουργκ, Κότμπους και Άουε «ματώνοντας» για σχεδόν μία δεκαετία τα δίχτυα στη Γερμανία.

Ο Αντρέι Γιουσκόβιακ 20 χρόνια μετά το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό μίλησε στο gazzetta.gr για την καριέρα του στην Ελλάδα, ενώ εξήγησε γιατί δεν έμεινε στον Ολυμπιακό.

Ο 39 φορές διεθνής με την Πολωνία έδειξε να εκπλήσσεται για το γεγονός πως οι φίλοι του Ολυμπιακού ακόμη και σήμερα μνημονεύουν την παρουσία του στον σύλλογο.

«Πραγματικά εκπλήσσομαι που ακόμη με θυμούνται οι φίλοι του Ολυμπιακού. Έζησα ωραίες στιγμές στον Ολυμπιακό, μολονότι δεν κατακτήσαμε κάποιο τίτλο. Αυτό βέβαια συνέβη κάποια χρόνια μετά την αποχώρηση μου από την ομάδα.

Ο Ολυμπιακός ήταν ένας σημαντικός σταθμός για την καριέρα μου αφού έπαιζα παράλληλα στην Εθνική Πολωνίας σκοράροντας συχνά.

Μάλιστα εκείνο το καλοκαίρι όταν εντάχθηκα στον Ολυμπιακό είχα σκοράρει κόντρα στην Εθνική Βραζιλίας σε ένα φιλικό στο Ρεσίφε».

>

Ο Αντρέι Γιουσκόβιακ μολονότι έχουν περάσει δύο δεκαετίες δεν μπορεί να ξεχάσει τον τρόπο με τον οποίο αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός στο Κύπελλο UEFA από την Σεβίλλη.

«Το πρώτο ματς που μου έρχεται τώρα στο μυαλό ήταν εκείνο κόντρα στη Σεβίλλη στον Γ΄ Γύρο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Θυμάμαι είχα σκοράρει και νικήσαμε 2-1 όμως δεν καταφέραμε να προκριθούμε αφού δεχθήκαμε γκολ από τον Σούκερ στην παράταση. Κρίμα γιατί μπορούσαμε να προχωρήσουμε στη διοργάνωση».

Ο πρώην «κανονιέρης» του Ολυμπιακού παρά την επιθυμία των οπαδών του συλλόγου δεν έμελλε να μακροημερεύσει στον σύλλογο. Ο Γιουσκόβιακ όπως αποκαλύπτει στο gazzetta.gr δεχόταν πιέσεις από τον Σωκράτη Κόκκαλη προκειμένου να παραμείνει ωστόσο το χαμηλό επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος έπαιξε σημαίνοντα ρόλο στην απόφαση του να μεταπηδήσει στη Γερμανία.

>

«Δεν έμεινα περισσότερο στον Ολυμπιακό επειδή το ελληνικό πρωτάθλημα εκείνη την εποχή δεν ήταν δημοφιλές στην Ευρώπη, δεν το παρακολουθούσαν πολλοί στο εξωτερικό. Έπαιζα καλά και με την Εθνική Πολωνίας και ήταν μία ευκαιρία για μένα να συνεχίσω σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Έτσι όταν μου ήρθε η πρόταση από την Γκλάντμπαχ δεν θα μπορούσα να αρνηθώ. Ο Ολυμπιακός ήταν και τότε πολύ καλή ομάδα. Πέρασα υπέροχα, ο κόσμος με αγαπούσε, όμως όπως προείπα το ελληνικό πρωτάθλημα δεν φαινόταν πολύ στην Ευρώπη. Ήμουν νέος τότε. Αν ήμουν τρία-τέσσερα χρόνια μεγαλύτερος ίσως να μην έφευγα από τον Ολυμπιακό. Θυμάμαι ο Σωκράτης Κόκκαλης πως ήθελε να μείνω όμως δεν μπορούσα».

Ο «Γιούσκο» από την θητεια του στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

«Θυμάμαι τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ήταν πολύ καυτά. Όλοι μιλούσαν για αυτά αρκετές μέρες πριν την διεξαγωγή τους. Οι παίκτες γνώριζαν τι σημαίνει μία νίκη επί του μεγάλου αντιπάλου. Ήταν απόλυτα συνειδητοποιημένοι. Επικρατούσε εκπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο».

Όπως τονίζει στο gazzetta.gr ενημερώνεται για την πορεία του Ολυμπιακού, δίχως όμως να γνωρίζει λεπτομέρειες για το υπάρχον ρόστερ.

«Βλέπω κάποια ματς στην τηλεόραση. Είμαι τηλεσχολιαστής στην πολωνική TV. Ξέρω για τις επιτυχίες του Ολυμπιακού και την δυναμική που έχει πλέον, όμως δεν γνωρίζω πολλούς παίκτες με τα ονόματα τους».

Αν υπάρχει ένας πρώην συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό τον οποίο νοσταλγεί στον Ολυμπιακό αυτός δεν είναι άλλος από τον Ίλια Ίβιτς.

«Είχα πράγματι εξαιρετική συνεργασία με τους Ίβιτς αλλά και με τον Αλεξανδρή. Με τον Ίβιτς κάναμε ωραία πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Θυμάμαι μάλιστα ένα εκπληκτικό γκολ που πέτυχε κόντρα στη Σλάβια Σόφιας. Υπέροχες στιγμές.

Με την ευκαιρία της συνέντευξης θα ήθελα επίσης να στείλω τους χαιρετισμούς μου στον Κούλη (σ.σ.: Δουρέκα) τον οποίο μάλιστα συνάντησα πριν από λίγα χρόνια σε ένα ματς του Ολυμπιακού με την Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα».

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (15-03-16)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.949
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.334 φορές σε 18.972 μηνύματα
    Ignore User

Είναι μάλλον, ένα understatement για τον Ιντέγε, που θυμήθηκαν και τους δύο;
    Ο «Τούρμπο» Μπεντ Κρίστενσεν μιλάει στο gazzetta 22 χρόνια μετά την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό! Γιατί έφυγε, η παραλίγο επιστροφή, το χατ-τρικ επί της Τενερίφης και η επιθυμία να εργαστεί στην Ελλάδα ως προπονητής.

Αναλυτικά...

Ο «Τούρμπο» Μπεντ Κρίστενσεν έμεινε για μόλις μία σεζόν στον Ολυμπιακό όμως κατάφερε χάρη στις εξαιρετικές εμφανίσεις του και τα καθοριστικά γκολ που πετύχε να αγαπηθεί όσο λίγοι στο Λιμάνι.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Δανία (1992) αφίχθη το καλοκαίρι του 1993 στον Ολυμπιακό προερχόμενος από μία διετία στη Σάλκε. Είχε καταφέρει προηγουμένως με τα χρώματα της Μπρόντμπι να αναγορευθεί σε «θρύλο» για τον σύλλογο της πατρίδας του σημειώνοντας 62 γκολ σε 100 ματς.

Ο «Τούρμπο Μπεντ», όπως ήταν το προσωνύμιο του λόγω της ταχύτητας αλλά και της εκρηκτικότητας του, διέθετε όλο το το πακέτο ενός μοντέρνου φορ.

Τρέξιμο, δεξιοτεχνία, εντυπωσιακά τελειώματα. Μία μηχανή παραγωγής γκολ που ξεσήκωνε με τις ενέργειες του το «Καραϊσκάκη». Σταμάτησε στα 18 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Το ένα πιο όμορφο από το άλλο.

Ακόμη και σήμερα οι φίλοι του Ολυμπιακού νοσταλγούν τον Μπεντ Κρίστενσεν, ο οποίος όπως αποκαλύπτει στην συνέντευξη του αναγκάστηκε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κομποστέλα λόγω των λανθασμένων χειρισμών της ερυθρόλευκης διοίκησης, μολονότι είχε εκφράσει την επιθυμία να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Ο μέχρι πρότινος τεχνικός της U-19 της Δανίας, τόνισε πως θα ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα ως προπονητής, θυμήθηκε το απίστευτο ματς κόντρα στην Τενερίφη, όπου έπαιζε σχεδόν μόνος του, τον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά και τα ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

«Δεν μπορώ να ξεχάσω τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Ήταν φανταστικοί. Τραγουδούσαν και προσπαθούσαν να μας βοηθήσουν με κάθε τρόπο. Η ατμόσφαιρα στο 'Καραϊσκάκη' ήταν εκπληκτική.

Γνώρισα ωραίους ανθρώπους κατά την διάρκεια της παραμονής μου στον Ολυμπιακό. Μου φέρθηκαν όλοι καλά, τόσο από τον σύλλογο, όσο και εκτός. Όταν κάποιος μου μιλάει για τον Ολυμπιακό αυτά θυμάμαι».

Ο παλαίμαχος Δανός στράικερ, ο οποίος έγινε τραγούδι στην πατρίδα χαρακτηρίζει ως σημαντικό βήμα για την καριέρα του τον Ολυμπιακό.

«Έμεινα για μία σεζόν, όμως όπως αποδείχθηκε είχα κάνει σωστή επιλογή. Ήταν ένα σημαντικό βήμα για μένα ο Ολυμπιακό. Με τα γκολ που σημείωσα κατάφερα να βρω ομάδα στο ισπανικό πρωτάθλημα παίζοντας στη συνέχεια για την Κομποστέλα».

Μολονότι έχουν περάσει σχεδόν 22 χρόνια παραμένουν αδιευκρίνιστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες αποχώρησε από τους ερυθρόλευκους ο «Τούρμπο Μπεν». Ο ίδιος δηλώνει πως επιθυμούσε την παραμονή του στην ομάδα.

Εκείνη την σεζόν ο Ολυμπιακό ξεκίνησε με τον Λιούπκο Πέτροβιτς, παραδίδοντας μεσούσης της περιόδου τα ηνία στον Κώστα Πολυχρονίου και από εκεί στον Νίκο Αλέφαντο.

«Ήταν θέμα της διοίκησης. Κάποιοι από την διοίκηση δεν με ήθελαν, δεν ήταν χαρούμενοι μαζί μου. Προτιμούσαν να φέρουν νέους παίκτες. Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό, ήταν κάπως παράξενο. Έτσι πήγα στην Κομποστέλα. Βέβαια στην πρώτη μου σεζόν στην Ισπανία δέχθηκα τηλεφώνημα από Έλληνα προπονητή του Ολυμπιακού που με ρώτησε αν ήθελα να επιστρέψω στην ομάδα. Απάντησα καταφατικά, όμως έκτοτε δεν δέχθηκα άλλο τηλεφώνημα για να γυρίσω».

Ο άλλοτε άσος της Σάλκε κόντεψε να αποκλείσει μόνος του την Τενερίφη στο «Καραϊσκάκη» σε ένα αλήστου μνήμης παιχνίδι όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-3 της ισπανικής ομάδας με τον Κρίστενσεν να πετυχαίνει χατ-τρικ. Είχε μάλιστα σκοράρει και στο πρώτο ματς στις Κανάριες Νήσους.

«Το συγκεκριμένο ματς ήταν ένα από τα καλύτερα μου στον Ολυμπιακό. Ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι με εκπληκτική ατμόσφαιρα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, όμως δεν καταφέραμε να προκριθούμε. Επίσης θυμάμαι έντονα τις αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ».

Ο Κρίστενσεν παρακολούθησε τα φετινά ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Άρσεναλ, ωστόσο όπως παραδέχθηκε δεν γνωρίζει λεπτομέρειες για την τωρινή ομάδα των ερυθρολεύκων.

«Είδα τον Ολυμπιακό κόντρα στην Άρσεναλ. Όποτε μου δίνεται η ευκαιρία τον παρακολουθώ, ωστόσο λόγω των υποχρεώσεων μου με την την Εθνική Δανίας δεν είχα πολύ χρόνο».

Την Κυριακή ο Ολυμπιακός αναμετράται με τον Παναθηναϊκό στο ελληνικό «clasico». Ο 49χρονος προπονητής θυμήθηκε την εποχή που έπαιρνε το δικό του «βάπτισμα του πυρός» στο μεγάλο ντέρμπι.

«Υπήρχε πολύ μεγάλος ανταγωνισμός και τότε μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Αν και νέος στην ομάδα γνώριζα πως είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι στην Ελλάδα. Ήταν ο αγώνας της χρόνιας και σίγουρα πρόκειται για μία ξεχωριστή εμπειρία. Ένα μοναδικό συναίσθημα να παίζεις σε τέτοιες αναμετρήσεις».

Ο «Τούρμπο Μπεν» για τρία χρόνια βρισκόταν στον πάγκο της Εθνικής U-19 της Δανίας.

Η πρόταση της Μπρόντμπι ωστόσο δεν τον άφησε ασυγκίνητο αποφασίζοντας να επιστρέψει στην ομάδα που υπηρέτησε ως ποδοσφαιριστής αλλά και ασίσταντ.

Ο Κρίστενσεν ανέλαβε συγκεκριμένο πρότζεκτ προκειμένου να προετοιμάσει την επόμενη φουρνιά παικτών της Μπρόντμπι προορίζοντας τους για την πρώτη ομάδα.

«'Εμεινα 3,5 χρόνια στην Εθνική U-19 της Δανίας όπου αποκόμισα σημαντικές εμπειρίες. Στόχος μου είναι να αναλάβω ως πρώτος προπονητής την Μπρόντμπι και μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια να εργαστώ στη Γερμανία ή την Ελλάδα».

Δείτε το χατ-τρικ του Μπεντ Κρίστενσεν κόντρα στην Τενερίφη.

Πηγή: [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    (Σιγά μην έβαζα το αρχικό...)
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Το avatar του χρήστη Gtakis

Thanks
    6.212
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.375 φορές σε 1.432 μηνύματα
    Ignore User

Νομίζω αξίζει να διαβάσει κάποιος όλη την συνέντευξη που έδωσε ο μεγάλος Κούλης Καραταΐδης!!!!!Χορταστική....

Sent from my Galaxy S7 Edge
    Nature's Superfood
    Facebook: [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    Site:[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

18. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Gtakis για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (25-10-16), consigliere (25-10-16), giovanni#10 (26-10-16), Rena (26-10-16), sk12072 (25-10-16)

Thanks
    4.414
    Ignore User

τρομερη συνεντευξη πραγματικα.

Εσύ που έχεις ζήσει τις καλές και τις κακές εποχές, όταν ακούς σήμερα οπαδούς άλλων ομάδων να επικαλούνται διαιτησία, αδικίες και διάφορα άλλα πως αντιδράς;
    «Θα σου απαντήσω. Στο καφενείο τους λέω αυτό ακριβώς: “Μη μου μιλάτε εμένα, γιατί σας έχω ζήσει! Θα μου πείτε εσείς για αδικία;”. Εννέα χρόνια! Και μετά μπαίνω σε κάποιες λεπτομέρειες. Τι να πρωτοθυμηθώ. Να έρχεται ο διαιτητής και να σου μιλάει όπως μας μιλούσε μέσα στο Καραϊσκάκη; Άσε τώρα... Δηλαδή, εκείνοι έρχονταν με το σταυρό στο χέρι. Είναι αυτοί οι εξυγιαντές του ελληνικού ποδοσφαίρου; Εκεί θυμώνω και δεν θυμώνω εύκολα. Και τους λέω, ρε παιδιά, δεν είμαι Τζόρτζεβιτς –με την καλή έννοια τον αναφέρω- που πήρε στα 13 χρόνια 12 πρωταθλήματα. Εγώ σας έχω ζήσει. Ξέρω τι θα πει αδικία κατά της ομάδας.

μπραβο ρε αρχηγε...
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Περιοχή
    Γλυφάδα
    Thanks
    4.539
    Ignore User

Πέθανε σήμερα ο τεράστιος Θανάσης Μπέμπης. Αντίο Θρύλε....

Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  
    Το μοναδικό πράγμα που με ξενερώνει σαν γαύρο δεν είναι ούτε ήττες, ούτε αποκλεισμοί. Μόνο το ότι δεν έχω προλάβει λόγω ηλικίας το Μπέμπη και το Σιδέρη να παίζουν.

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Από τους πιο τεράστιους. Στην πρώτη γραμμή μαζί με Μουράτη, Ανδριανόπουλους, Σιδέρη... αξεπέραστος. Ολυμπιακός, Ιδέα και οι Ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ.
    There is a Dude in town

22. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον The Dude για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (24-07-17), flessanto (24-07-17)

Μαύρος Πιτ Το avatar του χρήστη flessanto

Thanks
    30.140
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.357 φορές σε 3.991 μηνύματα
    Ignore User

Ο Θεός να σε αναπαυσει. Καλό ταξίδι και χαιρετίσματα στα υπόλοιπα μέλη της ομαδάρα μας εκεί ψηλά.

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Thanks
    4.414
    Ignore User

καλο ταξιδι φιλε
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Thanks
    4.414
    Ignore User

ειχα δει προσφατα στη νοβα ενα αφιερωμα στον χατζηθεοδωρου τον πολιστα.ηταν πολυ καλο
    και ακουσα και την δικη του αποψη για την ταραγμενη εκεινη περιοδο που ειχε φυγει.
    τα ειπε παρα πολυ ωραια και χαρηκα που ειναι ακομα ενεργο μελος του συλλογου απο την αποψη οτι εχει
    διαρκειας στο καραισκακη και παρακολουθει την ομαδα.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

Τον ειχαμε συναντησει πριν καποια χρονια μεσω του φορουμ. Ωραιος τυπος.

Thanks
    4.414
    Ignore User

ναι και τον λοιδωρησανε πολυ τοτε οι εφημεριδες.το ηξερες οτι ηταν βαζελος ηλια;
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Σελίδα 14 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 4101112131415 ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές