Δεν πειραζει εσυ να σια καλα!
Ειπαμε στοιχημα ειναι αυτο..
lucigalletti7 (06-02-10)
All star game σήμερα...
Επειδή σ' αυτό το παιχνίδι όλα γίνονται και ίσως κι επειδή ο ΛεΜπρον θα θέλει να κερδίσει φέτος επειδή συνετρίβη πέρσι, έπαιξα ένα τρελό στοίχημα με νίκη 26+ πόντους της Ανατολής. Η απόδοσή του είναι 41![]()
Το καλό που τους θέλω σε λίγες ώρες οι Μπομπκατς να χάσουν απο τους Celtics.....
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
μακαρι..
αμα ειναι να παρεις χρημα..
να χασουνε οι κεραταδες.
καλη επιτυχια.
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Ευτυχώς χάσανε....![]()
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Τριάδα για αύριο....
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα 1 2.00
Παρτιζάν-Μακάμπι 2 2.25
Πρόκομ-Ολυμπιακός 2 1.45
Σύνολο: 6.5 * €
Τα προγνωστικά που έδωσα βλέπω σάρωσα....Για αυτο δεν θα δώσω σήμερα προγνωστικά....
![]()
Όχι δώσε Βασίλη και εμείς θα παίξουμε τα αντίθετα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Καλημέρα παιδιά
Η σημερινή μέρα για το μουντομπάσκετ έχει σχεδόν σε όλους τους αγώνες φαβορί, ωστόσο υπάρχει μια πιθανότητα έκπληξης. Μιλάω για το Σλοβενία-Κροατία, που εν πολλοίς μπορεί να κρίνει ποιος από τους 2 γείτονές μας είτε θα μείνει εκτός είτε θα έχει την ευνοϊκότερη κλήρωση, αφού υπάρχουν 3 θέσεις για 4 ομάδες (ΗΠΑ, Βραζιλία, Κροατία, Σλοβενία) και οι 3 τελευταίοι θα κονταροχτυπηθούν μεταξύ τους. Πιστεύω λοιπόν ότι η Κροατία μπορεί να κάνει το μπαμ απέναντι στους Σλοβένους, οι οποίοι ναι μεν έχουν πολύ καλή ομάδα, αλλά το ένστικτο του λούζερ τους ταλαιπωρεί πολύ καιρό τώρα και το έδειξαν και στο τουρνουά Ακρόπολις με τη Σερβία. Οι Κροάτες από την άλλη έχουν δείξει ότι είναι ασταθής ομάδα. Πολλά θα εξαρτηθούν από την κατάσταση στην οποία θα βρεθεί ο Ρόκο Λένι Ούκιτς, καθώς και από το αν θα μπουν τα σουτ του Πόποβιτς.
Οι υπόλοιποι αγώνες υποτίθεται ότι έχουν φαβορί, οπότε δε νομίζω ότι αξίζει να παίξετε, πλην ελαχίστων.
Προτάσεις:
Αυστραλία-Γερμανία 1
Τυνησία-Ιράν under 142.5
Καλή επιτυχία![]()
Θα τα παιξω.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ=Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό.Θρύλος Θεός Ολυμπιακός.
Ε, βασικά αυτά έγιναν χτες
Εκτός από την Κροατία, τα πιάσαμε τα υπόλοιπα.
Γαλλία-Καναδάς over 140.5
Ελλάδα-Τουρκία 1 (ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕ)
Σερβία-Αυστραλία Σερβία-7.5
Και η ενδεχόμενη έκπληξη: Βραζιλία-Σλοβενία 2
Έντιτ: Χάσαμε την Ελλάδα, αλλά πιάσαμε το όβερ. Για να δούμε τι θα γίνει κι απόψε...
Καλή επιτυχία!![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη IERO : 01-09-10 στις 08:48
Εχω τσεκαρει τεσσερα παιχνιδακια για σημερα
Αργεντινη-Σερβια
Υπαρχει πλεονεκτημα για την Σερβια 4,5 ποντων, αλλα οι Σερβοι ολοενα και ανεβαινουν και δεν πιστευω οτι η Αργεντινη μπορει να κερδισει με πανω απο πεντε ποντους διαφορα. Οποιος φοβαται μπορει να πονταρει στο under των 155,5 ποντων. Οι Σερβοι εχουν σκληρη αμυνα και το παιχνιδι κρινει πρωτη θεση, δεν πιστευω οτι θα ανοιξει στο σκορ.
Βραζιλια-Κροατια
Τα δεδομενα ειναι πως οι Βραζιλιανοι ειναι καλυτεροι σαν ομαδα, και οτι το ζευγαρι αυτο σταυρωνει με το Αργεντινη-Σερβια. Ο νικητης βγαινει 3ος στον ομιλο και παιζει με τον 2ο απο τον ομιλο της Αργεντινης και της Σερβιας και ο χαμενος βγαινει 4ος και παιζει με τον 1ο. Να διαλεξουν δε νομιζω πως εχει νοημα, εξ'ισου δυσκολες ειναι και η Αργεντινη και η Σερβια. Οποτε βλεπω ανοιχτο και ελευθερο παιχνιδι και δεν θα μπω στην λογικη καθαρου ασου η διπλου. Over 152,5 ποντοι.
Σλοβενια-Ιραν
Οι Σλοβενοι ειναι οριστικα δευτεροι, οτι και να γινει, οποτε θα εχουμε ροτεισον στην ομαδα και ξεκουραση. Το Ιραν δεν ειναι και για πεταμα, οποτε οι 18,5 ποντοι που εχει ως πλεονεκτημα ειναι πολλοι. Καλο διπλο
Νεα Ζηλανδια-Γαλλια
Δεν μπορω να καταλαβω ακομη πως οι Γαλλοι κερδισαν τους Ισπανους, δεν εντυπωσιαζουν καθολου, ειναι και η πιο φλωροομαδα στην υφηλιο.
Λιγο αυτο, λιγο το ξυλο που ριχνουν οι Νεοζηλανδοι (οι οποιοι παρεπιπτοντως εχουν προκριθει και ειναι ΚΑΛΗ ομαδα), γιατι οχι νικη Νεας Ζηλανδιας?
Λιγο ακραιο μπορει να φανει, εγω το πιστευω παντως.
*****8.23*****
Bookmarks