Ωραίο παιχτάκι ο Μοντολίβο! Έχει γεμάτες σεζόν με τη Φιορεντίνα και με την Εθνική Ιταλίας, θα βοήθησει πολύ τους μισητούς!
Το κενό στο ρόστερ που θα δημιουργηθεί από τις αποχωρήσεις των Μαρκ Φαν Μπόμελ και Τζενάρο Γκατούζο, οι οποίοι βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου από το "Σαν Σίρο", έσπευσε να καλύψει η Μίλαν ανακοινώνοντας την απόκτηση των Ρικάρντο Μοντολίβο και Μπακαγιέ Τραορέ μέχρι το 2016 και 2015 αντίστοιχα.
Το όνομα του Ιταλού, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Φιορεντίνα, απασχόλησε τους "ροσονέρι" για καιρό με τον τεχνικό της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να έχει αποκαλύψει ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα τη συμφωνία με τον 27χρονο.
Ο Μοντολίβο προέρχεται από τις ακαδημίες της Αταλάντα και αγωνίζεται στην Φιορεντίνα από το 2005 έχοντας πραγματοποιήσει περισσότερες από 200 εμφανίσεις με τη "βίολα".
Η Νανσί ανακοίνωσε επίσης νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα την αποχώρηση του Τραορέ με την Μίλαν να επιβεβαιώνει τη μεταγραφή.
Ο 27χρονος μέσος από το Μάλι -γεννημένος στη Γαλλία- ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Αμιάν, προτού μεταγραφεί στη Νανσί το 2009 με την οποία πραγματοποίησε 72 εμφανίσεις.
Ωραίο παιχτάκι ο Μοντολίβο! Έχει γεμάτες σεζόν με τη Φιορεντίνα και με την Εθνική Ιταλίας, θα βοήθησει πολύ τους μισητούς!
www.f1rstlap.com
Η Μιλαν χρειαζεται ανανεωση,εχει καποιος καλους παικτες αλλα δεν φτανουν για να σηκωσουν την βαρια φανελα που εχει αυτη η ομαδα.
Στα 39 κρέμασε τη φανέλα του
Ο Φίλιπο Ινζάγκι, ένας από τους πιο ανορθόδοξους αλλά και πιο δεινούς σκόρερ στην ιστορία του σύγχρονου ποδοσφαίρου, αποφάσισε να συμφιλιωθεί με την ηλικία του και χτες ανακοίνωσε ότι δίνει τέλος στην καριέρα του. Ο «Σούπερ Πίπο», που στις 9 Αυγούστου θα γιορτάσει τα 39α γενέθλιά του, έμεινε ελεύθερος τον Ιούνιο από τη Μίλαν, εξέτασε κάποιες προτάσεις από Γουότφορντ, Μάλαγα και ΗΠΑ, όμως επέλεξε τελικά ν' αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να επιστρέψει στη Μίλαν για ν' αναλάβει προπονητής της εφηβικής ομάδας. Είναι ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία των Κυπέλλων Ευρώπης με 70 γκολ (έναντι 77 του Ραούλ) και αγωνίστηκε σε Βερόνα, Πιατσέντσα, Πάρμα, Αταλάντα, Γιουβέντους, Μίλαν, σημειώνοντας 288 γκολ σε 623 επίσημους αγώνες! Ενώ με την Εθνική Ιταλίας σκόραρε 25 φορές σε 57 ματς. Στην πλούσια καριέρα του κατέκτησε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο (2006), δύο Τσάμπιονς Λιγκ και ένα Διηπειρωτικό (με τη Μίλαν), τρία Πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ιταλίας.apo ethnosport.gr
Ο Ολυμπιακος ειναι ιδεα,εμεις τον φτιαξαμε και θα τον αγαπαμε μεχρι να πεθανουμε.Λεωνιδας Ανδριανοπουλος.
ποτε δεν μου αρεσε αυτος ο παικτης
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
εγώ τον είχα στην ίδια συνωμοταξία επιθετικών που ανήκει και ο Πάντελιτς δηλαδή άμπαλοι αλλά κίλλερς. μου αρέσουν αυτοί οι παίκτες γενκά εμένα
0-1 η Σαμπντόρια μέσα στο Μεάτσα!
www.f1rstlap.com
Μπούνγκα μπούνγκα στη πρεμιέρα.
πρώτη φορά βλέπω ευρωπαϊκή ομάδα να έχει περισσότερους αράπηδες από άσπρους
Oλλανδικές, Γαλλικές, ακόμα και οι Γερμανικές πλέον έχουν ένα σωρό δουλ εεεε, μαύρους![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Avanti Italia!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
www.f1rstlap.com
Όποιος θέλει να ξαναδεί το παιχνίδι.. μπορεί να το κατεβάσει από εδώ:
Format: MKV
Codec: H264 (x264)
Res: 704*400
Bitrate: ~ 1500 kbps
Format profile: Main@3.0
FR: 25fps
Audio: AAC 128 kbps
Language: Italian/Dutch
1st half
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
2nd half
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Paneas (21-02-13)
Μιλανάρα τους έσκισε τον πάτο των θολαιθολα καριολα μιθελ θαλγκαδο θα θα θα κλπ κλπ χόρτασε ψωλή ο κώλος των Λούζερ !!!!
Bookmarks