Καλη ηταν η Μιλαν αλλα μου φαινεται οτι πολυ χειροτερη ηταν η Αρσεναλ και δικαια ξεφτιλιστικε ,παντως η Μιλαν δεν μου γεμιζει το ματι δεν την εχω για κατι το ιδιαιτερο φετος στο CL.
Ο καλός pacman-Μίλαν τρώει το κακό φάντασμα-Μπαρτσελόνα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Δεν μου πολυ αρεσε το ματς εχθες,παντως ο δημοσιογραφος που μετεδιδε τον αγωνα για την ΕΡΤ λεει στην αρχη του αγωνα οταν και εχασε η Μιλαν την ευκαιρια με τον Ρομπινιο
οτι και καλα δεν θα τις δοθουν πολλες απεναντι στην Μπαρτσελονα..Σιγα ρε!!Με ποιον επαιζε η Μπαρτσελονα με την Παντοβα?
Αν ειναι δυνατον να μιλανε ετσι για μια ομαδα που εχει 7 τροπαια στο τσουλου και εχει ριξει κατι 4αρες στο παρελθον στην Μπαρτσελονα..Μην τρελαθουμε κιολας!
Red Sting (29-03-12)
έτσι είναι Σπύρο, μεγάλο πράγμα η φανέλα. περιμένω με αγωνία και την Λίβερπουλ στας Ευρώπας!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Χρειαζεται ανανεωση αυτη η ομαδα,εχει 4-5 καλους παιχτες αλλα καποιοι θα πρεπει να φυγουν π.χ Ζεντορφ δεν παει αλλο γερασε οπως και ο Νεστα με τον Αμπροζινι ιντζαγκι και Ζαμπροτα.
Τον Αμπροσίνι μια χαρά τον ειδα στα ματς με τους καταλανούς. Κι ο Νέστα έχει πολλά να προσφέρει, αρκεί να μη χρειάζεται να παίζει Τετάρτη-Κυριακή συνέχεια.
Βασικά, δημιουργικούς χαφ χρειάζεται η Μίλαν, δε γίνεται να περιμένεις από τους φορ σου να δημιουργούν και να εκτελούν. Κόντρα στη Μπάρι και στη Νοβάρα αυτό πιάνει, αλλά κόντρα στους μεγάλους της Ευρώπης είναι αδύνατον.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (04-04-12)
Eν το μεταξυ σχολιαζα με φιλο το φαινομενο Ρομπινιο,μιλαμε για τρομερη απατη ο τυπος, μου θυμιζει βετερανο ποδοσφαιρστη στην κυριολξια!
οποτε το θυμαται παιζει
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Πουτάνα μίλαν, γαμώ το σπίτι σου! Τι πέναλτι τους έδωσε ρεεεεεε!
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Πέναλτι-φάντασμα και καθαρό γκολ για την Ίντερ σε κεφαλιά του Σνάιντερ που δεν μέτρησε!
Μαλάκα μπερλουσκόνι!
www.f1rstlap.com
Ωχ! Εχουμε μπούνγκα μπούνγκα για την Ιντερ?
Μ' έβαλες στο τριπάκι, μπορεί να κάτσω να δω το δεύτερο ημίχρονο.
1-0 ο Μιλίτο! Γκολ ο Λούσιο που ακυρώθηκε σωστά, γκολ ο Σνάιντερ που δεν μέτρησε ενώ η μπάλα ήταν καθαρά μέσα και τέλος .. πέναλτι-φάντασμα για το 1-1 του Ιμπραίμοβιτς!!
Μαλάκα Ριτσόλι!
www.f1rstlap.com
1-2 η μιλαν!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ω ρε φιλε
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μιλίτοοοοοοοοοο!!!!!!
www.f1rstlap.com
2-2 η ιντερ!!!
Forzaaaaa Nerazzurriiiii!!
www.f1rstlap.com
Ωραίο ματς!
Γκοοοοοοοοοοοολ!!!!
www.f1rstlap.com
Bookmarks